Tajemný rytíř

2

Komentáře

• Až na to , že my jsme na suchu roky - ty nevíš nic o čekání :-) Už to tu bylo, ale směju se tomu pořád...
    Oh my sweet summer child. What do you know of waiting? Waiting is for the long night, when GRRM hides for years and children are born and live and die all before the next book comes out.
  • No jo, jen závidět mi můžete, jak jsem si to pěkně načasovala. Všechno v čerstvé paměti a Dance na dosah =)
  • trochu to je na závisť. ale v skutočnosti je to naopak. my žijeme s týmto bohatstvom už roky rokúce. všetky tie diskusie, turnaje,... bol to pekný život :)))
  • Tenhle Tajemný rytíř je celý dodělaný nebo něco chybí ? :-)
  • Chech, tak jsem při kliku na vlákno našla "původní stránky" a zjistila, kam "se poděly" ty, co se mi tak disajnově líbily před lety a nemohu je teď najít :-D Hlavně mi tedy přišly přehlednější, no...ale co, teď když mám odakz na původní, tak dohledávám hesla tam a přes link mne to převede sem a konečně nacházím, co potřebuji vědět :-p
  • hmm, no je pravda, že zdejší vyhleávání je podobně naprd jako to na starym webu. Na tom hodlám ještě zapracovat, resektive na to pozvat strýčka glogla :-) Ale tak hlavně, že jsi nás našla!
  • Alek : Našla, jen jsem nevěděla, že je to totéž :-) No vyhledávání je kapku problém - pořád nevím, jestli už jsem našla všechny kapitoly a povídky od GRRM, které jsou tu někde uveřejněny. Konkrétně Tvé odkazy na celou povídku o tajemném rytíři již nejsou funkční a ani nevím, kde hledat další a co ta o Modré růži nebo tak nějak...ani nevím, jestli jsem dobře pochopila souvislosti :-)
  • Já jsem hlavně nepochopil jestli tohle je celý překlad nebo jen část...
  • Podle toho, co je v komentářích a v odkazech to vypadá, že právě není celý.
  • No s povídkami se to má jednoduše (ale uznávám, že v tom třídění obsahu mám ještě co k dodělání). 1. část Dunka tu není (vyšla v českém překladu). 2. část tu je (překlad Léto). 3. část je právě tenhle článek - ale jde jen o ukázku (opět překlad Léto, ale ke zbytku už se bohužel nemá) - že je to ukázka je uvedeno hned v prvním odstavci.
  • Modrá růže je headův výmysl, tím se nenech zmást :-)
  • Dík :-) Že to je úryvek jsem četla, ale nevěděla jsem, jestli po tak dlouhé době nebyl třeba apdejtován - to se stává :-) Každopádně díky za odkaz.
    Modrá růže není ? Škoda - myslela jsem, že by to mohl být ten příběh, co nakousla Meera a kluci to nechtěli slyšet..:-)
  • Není Modrá růže pivárna v Brně?
  • Lidi, kdo můžete, přečtěte si to v AJ a dáme o tom řeč, já to přelouskal minulý týden a nadchlo mě to. Btw. věřili byste, že na celým netu jsou k sehnání snad jen dva sigily rodu Blackfyre? Jako by nikomu rebelové neimponovali, či co :)
  • cish: Hodlá si teď někdy v blizký době to přečíst :-) Proto jsem se ptal jestli se mám shánět po český verzi

Alek: Díky za vysvětlení... Tak to dočtu v ang... :-)
  • baviť sa môžeme, čítal som to dávnejšie, ale snáď pamätám...
  • Já si to ještě musím přečíst ať jsem v obraze. Máte někdo link na anglickou versi ? Ty, co tu byly jsem zkoušela a nějak mi nefungovaly :(
  • Díky, tenhle funguje :-)
  • Tak jsem sem zase po letech zavítal, včera si přečetl Rytíře v přísaze a dnes tuto ukázku v domění, že je za tu dobu už přeložena celá. Občas je vážně k vzteku, když člověk neumí anglicky.
  • bude ďalší preklad?? Alebo to mám sám rozlúskať v Angličtine :D
  • Nikdy jsem nic nepřekládal, ale klidně bych to prubnul. Kvalita se sice Létovým překladům jen těžko vyrovná, ale za tu zkušenost by mi to stálo.
  • Johnny: Pokud chceš, můžeme si to rozdělit, jen aby z toho zase nebyl nějaký opruz, jako když se překládal Tanec.
  • No co k tomu říct - viset to tu prostě nemůže, to je stejný případ...
  • Alek napsal(a):

No s povídkami se to má jednoduše (ale uznávám, že v tom třídění obsahu mám ještě co k dodělání). 1. část Dunka tu není (vyšla v českém překladu). 2. část tu je (překlad Léto). 3. část je právě tenhle článek - ale jde jen o ukázku (opět překlad Léto, ale ke zbytku už se bohužel nemá) - že je to ukázka je uvedeno hned v prvním odstavci.

Proč se na tento odkaz nemůžu dostat, píše mi to přístup zamítnut. Díky
  • Zřejmě jsi ještě nezakalil svůj meč krví pro Noční hlídku. My, co pravidelně platíme Alekovi desátky, na tuto stránku přístup pochopitelně máme. ;-)
  • Nabízím splátkový kalendář :-)
    Proč se na tento odkaz nemůžu dostat, píše mi to přístup zamítnut. Díky
    Bohužel už to není aktivní kvůli licenčním podmínkám.
  • Jsem v půlce Tajemného rytíře. Na tak malém prostoru tam má Martin stovku jmen, rodů, předků, potomků...
    Číst to jako první věc od Martina, tak mě to odradí. Martin je ďábel. :-)
  • Tak mě napadá, ehm...

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů PřekladyKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi