Zalté střevíčky jsem kdysi měla...taliánské...podrážka a podpatek celé z kovu a nahoře z černé krajky a kožené zapínání. Sehnala jsem je v Kromclu na Riegráku. Fantasticky se v nich chodilo, protože se podrážka neprohýbala...pes ví kde zůstaly :( Možná v Praze ? Možná v ČB ? :(
Z dámského střevíčku se dá pít i to pivo :-)) Čímž jsme krásně navázali na původní téma :-) (tip pro dámy - máte malé kožené lodičky ? Nepadnou Vám ? Vemte malou 2cl štamprli a do každé nalejte po jedné slivovice nebo vodky a pak si je nazujte a celý den v nich doma choďte na boso - dokonale se vytvarují podle Vašeho chodidla, tak, že z nich nebudete mít otlačeniny, ale už si je od Vás nikdo nemůže půjčit aniž by se nezmrzačil :-))
Když jednou babička udělala ke kuřeti rejži. Vždycky když bejvaly u babičky velký rodinný oslavy, strašně jsem se těšil, protože babička naprosto suprově vařila (teda vaří dodneška, jen těch rodinnejch sešlostí už moc neni). Ale vždycky dělala drůbež s neskutečně dobrým houskovým knedlíkem (ty se od ní naučila maminka, takže jsem o ně nebyl připraven). A pak jednou byla rejže, což bylo pro mě velký překvapení a nezvyk a zajímavá kombinace, protože babička jinak rejži nedělala.
Já znám osobu, která si dává kečup snad úplně do všeho - klidně i k omáčkám.
Montezuma3: Mekáč dělá blafy, ale jinak ty hamburgery dělá se sladkou bulkou, což je asi ta nasládlost o které píšeš, ale takové jsou bulky k hamburgerům obecně.
Kečup na cokoli!!! Toť mé heslo. Jinak ve škole vyznáváme kremžský extremismus (když není co žrát, rohlíky s kremžskou to jistí). A párky s tatarkou jsou dobrý, ale já furt říkám, že jsem kombinační prasák :))). A k tý nejdivnější kombinaci - jednou se mi podařilo pozřít knedlíky s vajíčkem a koprem, který vyráběla kamarádka a já měla vyndat mraženou pažitku...bohužel to byl kopr a ve zmrzlé podobě vypadal stejně jak pažitka...a jak nám to jelo, když nic jinýho nebylo :D
Komentáře
A vůbec sjedu i Diktátora :-D
http://www.cestapivnichznalcu.cz/
(tip pro dámy - máte malé kožené lodičky ? Nepadnou Vám ? Vemte malou 2cl štamprli a do každé nalejte po jedné slivovice nebo vodky a pak si je nazujte a celý den v nich doma choďte na boso - dokonale se vytvarují podle Vašeho chodidla, tak, že z nich nebudete mít otlačeniny, ale už si je od Vás nikdo nemůže půjčit aniž by se nezmrzačil :-))
Montezuma3: Mekáč dělá blafy, ale jinak ty hamburgery dělá se sladkou bulkou, což je asi ta nasládlost o které píšeš, ale takové jsou bulky k hamburgerům obecně.
Ben Nevis: Rýže je v pohodě, tu bych jedl třeba i s lečem.
A k tý nejdivnější kombinaci - jednou se mi podařilo pozřít knedlíky s vajíčkem a koprem, který vyráběla kamarádka a já měla vyndat mraženou pažitku...bohužel to byl kopr a ve zmrzlé podobě vypadal stejně jak pažitka...a jak nám to jelo, když nic jinýho nebylo :D
Montezuma3: No mě to teda dost divný přišlo...osmaženej kopr, nic moc :D