Jídlo a pití

13468914

Komentáře

• Zalté střevíčky jsem kdysi měla...taliánské...podrážka a podpatek celé z kovu a nahoře z černé krajky a kožené zapínání. Sehnala jsem je v Kromclu na Riegráku. Fantasticky se v nich chodilo, protože se podrážka neprohýbala...pes ví kde zůstaly :( Možná v Praze ? Možná v ČB ? :(
  • Nakonec, místo hrdinských činů Eddarda Starka, tu prodiskutovávám šik módu. Kde to skončí :)))
  • O to ani nejde, ale tady je topic o jídle a pití! Takže pokud ty střevíčky nejíte, tak s tím táhněte do Kecáliště! :-)))))
  • Ha!! Nalákal jsi mne si tuhle část pustit znovu... Jsem velký fanda Chaplina :-)
    A vůbec sjedu i Diktátora :-D
  • Jo, ale psal tady někdo z vás, kdo tady diskutujete o oblečení, že by ho snědl, nebo že ho snědl? :-)
  • Jen, že hezky oblečený ženský žeru :)
  • No, kdyby to nebylo jen obrazně řečeno, tak proč ne. :-))
  • Nejmenuji se Hannibal Lecter. :))
  • kdyby náhodou někdo neznal Cestu pivních znalců:
    http://www.cestapivnichznalcu.cz/
  • Z dámského střevíčku se dá pít i to pivo :-)) Čímž jsme krásně navázali na původní téma :-)
    (tip pro dámy - máte malé kožené lodičky ? Nepadnou Vám ? Vemte malou 2cl štamprli a do každé nalejte po jedné slivovice nebo vodky a pak si je nazujte a celý den v nich doma choďte na boso - dokonale se vytvarují podle Vašeho chodidla, tak, že z nich nebudete mít otlačeniny, ale už si je od Vás nikdo nemůže půjčit aniž by se nezmrzačil :-))
  • Když vás tak berou boty, co vám brání v založení topicu o oblečení??? :-/
  • Teď jsme u slivovice :-)
  • Frťan, kamarád pro každé počasí.
  • Bo rum němože uškodiť jak pije se s rozumem ? :-))
  • Sklenku píti, zdrávu býti, druhou píti, vesel býti, třetí píti, rozum se osvítí. Mnohé však pití všecko zřítí!
  • A vůbec, jakou nejzajímavětší kombinaci jídla (ne vlastní výroby) jste kdy jedli, co to bylo a jak Vám to jelo ?
  • Pro mě je nejzajímavější kombinace knedlo, zelo a husa..:-)) se svijanskou kněžnou...
  • Když jednou babička udělala ke kuřeti rejži. Vždycky když bejvaly u babičky velký rodinný oslavy, strašně jsem se těšil, protože babička naprosto suprově vařila (teda vaří dodneška, jen těch rodinnejch sešlostí už moc neni). Ale vždycky dělala drůbež s neskutečně dobrým houskovým knedlíkem (ty se od ní naučila maminka, takže jsem o ně nebyl připraven). A pak jednou byla rejže, což bylo pro mě velký překvapení a nezvyk a zajímavá kombinace, protože babička jinak rejži nedělala.
  • Bo rum němože uškodiť jak pije se s rozumem ? :-))
    Tak tady mám maličkou výhradičku - rum jsem pila s Mírou a vykloubila si loket :D:D:D
  • Znám osobu, která konzumuje kapra s hořčicí, nebo párky s tatarkou.
    A vůbec, jakou nejzajímavětší kombinaci jídla (ne vlastní výroby) jste kdy jedli, co to bylo a jak Vám to jelo ?
    Jednou jsem se čistě omylem dostal do Mekáče. Oni ty hamburgery něčím sladí nebo se mi to jen zdálo?
  • Já znám osobu, která si dává kečup snad úplně do všeho - klidně i k omáčkám.

Montezuma3: Mekáč dělá blafy, ale jinak ty hamburgery dělá se sladkou bulkou, což je asi ta nasládlost o které píšeš, ale takové jsou bulky k hamburgerům obecně.
  • V Maďarsku jsem jedla smažený vepřový řízek s rýží. Chutnalo mi to. :-)
  • Olorin: Mno možné je, že to bylo tou houskou. Už si to naštěstí nepamatuji přesně.
    Ben Nevis: Rýže je v pohodě, tu bych jedl třeba i s lečem.
  • Kečup na cokoli!!! Toť mé heslo. Jinak ve škole vyznáváme kremžský extremismus (když není co žrát, rohlíky s kremžskou to jistí). A párky s tatarkou jsou dobrý, ale já furt říkám, že jsem kombinační prasák :))).
    A k tý nejdivnější kombinaci - jednou se mi podařilo pozřít knedlíky s vajíčkem a koprem, který vyráběla kamarádka a já měla vyndat mraženou pažitku...bohužel to byl kopr a ve zmrzlé podobě vypadal stejně jak pažitka...a jak nám to jelo, když nic jinýho nebylo :D
  • Kopr ke knedlíku s vejcem? Na tom mě nepřijde vůbec nic divného.
  • Nejhorší bylo když jsem si myslela, že jím králíka a babička mi řekla, že je to pes.
  • Petra13: Tak to je zlo - doufám, že to je jen sranda...
    Montezuma3: No mě to teda dost divný přišlo...osmaženej kopr, nic moc :D
  • Krisa: To nevím, já to radši nezjišťovala co to je a přestala sem jest a od té doby nejím králíky. :-/
  • Petra13: Brrr, tak to bych nejen nejedla králíky, ale už nikdy nejedla u babičky... Zrovna teď mám doma štěně o velikosti králíka...brrr

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi