Uvidíme, jestli koupím. Dneska jsem se dokopala vzít si do práce kreditku na registraci na Amazonu (doma se mi internetovat nechce), pak zbývá přeregistrovat kindla, nakoupit a počkat na dvanáctého. Ale raději nic dopředu neslibuji. :-)
Než to někdo naskenuje, to bude trvat. A oficiální e-bookaři dodržují jakýsi morální kodex, třeba nevydávají ebook hned po vydaní knihy, ale čekají. U českých překladů to je půl roku, u českých autorů klidně i rok dva. U cizojazyčných těžko říct, ale třeba Harry Potter byl rychle. Kindle má speciální formát a nevím, jestli je tu někdo, kdo to umí předělat do obyčejného textu.
ja si ji (kindle) chci koupit, ale nejak mi ted schazeji penize na uctu - takze chte nechte musim pockat a budu doufat, ze to nebude drazsi (coz by jen znamenalo, ze budu chvili nasranej)
Jo, nemůžu se dočkat. :-) Je to moje premiera kupování přes Kindle, tak mám trošku trému. Doufám, že budou rozesílat hned úderem půlnoci a ne až někdy odpoledne.
Mám to stejně, zatím jsem objednával jen předplatné časopisů v trial verzi. Hlavně se těším, jak bude fungovat ta synchronizace mezi Kindle zařízením a Kindle aplikacema v iPadu a na Macu - měl by vždy otevřít aktuální stránku.
Komentáře
Tady se intensivně čeká do 12 :-) 4 dny!
ďakujem :D
Ale raději nic dopředu neslibuji. :-)
I keď nemyslím, že zohnať ju odnikiaľ z netu bude nemožné
Kindle má speciální formát a nevím, jestli je tu někdo, kdo to umí předělat do obyčejného textu.
Zapper, Olorin: Beru na vědomí...
Amaroun: Super, budem veľmi vďačný :)
Kindle Edition $13.79
Kindle Edition, July 12, 2011 $14.99
to preziju