Tanec s draky vyjde 12. července 2011!

1910111214

Komentáře

• Hele neni na tohle právě to Kecáliště? ;-)
  • Pravdu díš, šerife :-)
    Tady se intensivně čeká do 12 :-) 4 dny!
  • Počítám, že ani 12. to eště moc lidí nebude mít přečtený, přecejenom 1000 stránek, to dá za den málokdo.
  • Ak niekto zoženie ebok, tak nech mi ho prosím pošle (stačí link)
    ďakujem :D
  • Jo, ebook by se hodil... :-)
  • Takové nenápadné vysílání do éteru :-))
  • Uvidíme, jestli koupím. Dneska jsem se dokopala vzít si do práce kreditku na registraci na Amazonu (doma se mi internetovat nechce), pak zbývá přeregistrovat kindla, nakoupit a počkat na dvanáctého.
    Ale raději nic dopředu neslibuji. :-)
  • Jeden kúpi a ostatný sa priživia :D
    I keď nemyslím, že zohnať ju odnikiaľ z netu bude nemožné
  • To je jen otázka priorit, jak rychle ju chceš mít :-)
  • Než to někdo naskenuje, to bude trvat. A oficiální e-bookaři dodržují jakýsi morální kodex, třeba nevydávají ebook hned po vydaní knihy, ale čekají. U českých překladů to je půl roku, u českých autorů klidně i rok dva. U cizojazyčných těžko říct, ale třeba Harry Potter byl rychle.
    Kindle má speciální formát a nevím, jestli je tu někdo, kdo to umí předělat do obyčejného textu.
  • V américe se tento kodex nedodržuje - tam je urvi co můžeš. Takže žádná oficielní pausa není.
  • To je pre nás len a len dobré
  • Mi to taky neva :-) Papírovou knihu si stejně koupím :-)
  • Ja mám prečítané knihy od Střetu Králů ako ebooky a teraz čakám na pevnú väzbu a potom si ich kúpim
  • ebooky se mi mizerně čtou na kompu i na čtečce, ale používám je na dohledávání pasáží, takže je taky kumuluju.
  • Tak co, už jste někdo předobjednal KIndle verzi? Nebo čekáte n alepší cenu než $13.79?
  • Keď bude pdf, tak wink wink private msg :)
  • Taky taky. :-))
  • ja si ji (kindle) chci koupit, ale nejak mi ted schazeji penize na uctu - takze chte nechte musim pockat a budu doufat, ze to nebude drazsi (coz by jen znamenalo, ze budu chvili nasranej)
  • už jste někdo předobjednal KIndle verzi
    Jo, nemůžu se dočkat. :-) Je to moje premiera kupování přes Kindle, tak mám trošku trému. Doufám, že budou rozesílat hned úderem půlnoci a ne až někdy odpoledne.
  • Mám to stejně, zatím jsem objednával jen předplatné časopisů v trial verzi. Hlavně se těším, jak bude fungovat ta synchronizace mezi Kindle zařízením a Kindle aplikacema v iPadu a na Macu - měl by vždy otevřít aktuální stránku.
  • Má smysl se zítra chodit juknout do neoluxoru? Jestli tam budou mít.....
    Zapper, Olorin: Beru na vědomí...
  • Já se tam asi po práci zastavim.
  • Tak v neoluxore sa bol na to pýtať Alek.
    Amaroun: Super, budem veľmi vďačný :)
  • takze to bude drazsi - cca neco pres 1 dolar:

Kindle Edition $13.79
    Kindle Edition, July 12, 2011 $14.99

to preziju
  • Neoluxor: Psal jsem jim nedváno, ještě nevěděli, tak jsem to teď zopáknul.
  • No tak mám hned odpověď:
    Ano, kniha by tu měla být již zítra.
    I když si koupím Kindle verzi, stejně si chci postupem času koupit i paperbacky, takže se tam zítra ráno asi stavím :-)
  • Tak ja sa spolieham teraz na pdfko a potom o rok, keď bude Kong preložený, tak si zaopatrím knižnú českú verziu.
  • Jeden z mála autorů, co stojí za to dát mu vydělat.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů SágaKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi