Hra o trůny - obsazení

1222325272865

Komentáře

• Macejko: Vidíš a já tě podle avataru tipval na Viseryse...
    Tak takový doby se s mýma úrazama dost pravděpodobně nedožiju :D:D:D
    Takže přiznáváš, že ty výhrady cajtů měli své vážné odůvodnění,,,
  • Podle avataru na herního Wiadzmina :-))
  • Ten ale v Písni mantikory nehoní...
  • Takže přiznáváš, že ty výhrady cajtů měli své vážné odůvodnění,,,
    Vidíš, tak to mě vůbec nenapadlo :D Ale musím zaťukat, že na kole jsem se ještě nezrakvila - navíc jsem zrovna jela na skládačce, ke které by cyklistická helma byla velmi výrazný módní doplněk :)))
  • :-)))) Na skládačce jo? Na té lze vyvinout max. rychlost asi 15km/h....to tě opravdu nemuseli zastavovat:-)
  • O helmách si myslím totéž, co o sedačkách - někdo si na tom namastil kapsu....
  • Tsss, já jsem skládačkový rychlojezdec...frekvence šlapání je sice asi 1000 šlápnutí za minutu, ale dokáže se to rozjet jako ďábel :D. Však taky máme s kamarády skládačkový gang :D
  • To bude ten kolibří efekt :-))
  • Huh, mám asi 176, takže dobrý, je to tak akorát aby si průměrná ženská vzala podpatky a ještě jsem o kousínek vyčníval.
  • Tak akorát aby ženskou z líbání nebolelo za krkem :-D
  • Pokud to neni nějaká molová 1,85m bezkozá vyžle.
  • Na modelkách je nejděsivější jejich chůze s vystrčeným břichem a nohy bez kloubů :-)) Ale Claudia Schiffer svého času byla hezounká...:-)
  • Jo, samozřejmě se jich pár najde, ale nesměj předvádět módu navrhovanou buznama. Pak zhubnou o kozy a na žebra by se jim dal vybrnkat Vyšehrad.
  • Jo, samozřejmě se jich pár najde, ale nesměj předvádět módu navrhovanou buznama. Pak zhubnou o kozy a na žebra by se jim dal vybrnkat Vyšehrad.
    :-))))
  • Na tom je veliký kus pravdy :-) Pokud to nenavrhuje chlap (a ne jenom podle občanky), tak ty modely postrádají ženskost a ženské přednosti nezdůrazní :-)
  • nedám dopustit na svých 190cm. Na konzertech mám rozhled (ikdyž ještě pár cenťáků navíc by neuškodilo) a holky si zatim taky nijak nestěžovali. Necucám se nonstop a když je potřeba tak se vždy najde nějaký místo kde se výškový rozdíl ztratí :-)
  • Spousta tzv. (post)moderní módy vypadá tak, že jí navrhujou s cílem zastavit populační explozi.
  • Thule: tak to ty mi vždycky stojíš ve výhledu :-)))
    Se svými 165 cm si taky nestěžuji. Nemusím si dávat pozor na hlavu, když někam vlezu. A měla jsem v tanečních parťáka, který mohl mít 190 cm. Nebyl to až takový problém. :-)
  • Thule - když je kolem dost obrubníků, tak jsi za vodou :-)

flanker - ano některé modely jsou vskutku asexuální :-) Ty já nerada. Raději si potrpím na šaty, co hodně přiléhají a hodně odhalují na těch správných místech, aby chlapi nevěděli kam s očima :-))
  • holky si zatim taky nijak nestěžovali
    Na každý zámek se najde klíč...
  • Jak decentně řečeno :-) TVÁ DELIKÁTNÍ KLÁŠTERNÍ VÝCHOVA SE NEZAPŘE :-))
  • jelikož bydlím ve městě tak si na nedostatek obrubníků nemůžu stěžovat :-))
    a když náhodou zavítám do přírody tak pařezů je na světě taky dost. V nejhorší situaci se nějak ohnu :-))
  • Raději si potrpím na šaty, co hodně přiléhají a hodně odhalují na těch správných místech, aby chlapi nevěděli kam s očima
    Není nějaká fotodokumentace?
  • Nejsem fotogenická :-))
  • Co to je? To je nějaká icefire seznamka? :-))))
  • Chmure - ty moralisto - oba výše uvedení a Tebou napomínaní jsou v chomoutu ! :-))
  • No právě....nezapomínej, že jsi mi přiřadila roli Starka....:-)
  • Na to jsem se neptal :)
  • Ale flankere - přece nechceš abych právníkovi poskytla nějaké diskreditující fotografie, že ne :-p Jsem marnivá - ne blbá :-p
  • Tak počkej, fotky v běžném oblečení nejsou diskreditující....

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů SeriálKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi