Takže přiznáváš, že ty výhrady cajtů měli své vážné odůvodnění,,,
Vidíš, tak to mě vůbec nenapadlo :D Ale musím zaťukat, že na kole jsem se ještě nezrakvila - navíc jsem zrovna jela na skládačce, ke které by cyklistická helma byla velmi výrazný módní doplněk :)))
Tsss, já jsem skládačkový rychlojezdec...frekvence šlapání je sice asi 1000 šlápnutí za minutu, ale dokáže se to rozjet jako ďábel :D. Však taky máme s kamarády skládačkový gang :D
Na tom je veliký kus pravdy :-) Pokud to nenavrhuje chlap (a ne jenom podle občanky), tak ty modely postrádají ženskost a ženské přednosti nezdůrazní :-)
nedám dopustit na svých 190cm. Na konzertech mám rozhled (ikdyž ještě pár cenťáků navíc by neuškodilo) a holky si zatim taky nijak nestěžovali. Necucám se nonstop a když je potřeba tak se vždy najde nějaký místo kde se výškový rozdíl ztratí :-)
Thule: tak to ty mi vždycky stojíš ve výhledu :-))) Se svými 165 cm si taky nestěžuji. Nemusím si dávat pozor na hlavu, když někam vlezu. A měla jsem v tanečních parťáka, který mohl mít 190 cm. Nebyl to až takový problém. :-)
Thule - když je kolem dost obrubníků, tak jsi za vodou :-)
flanker - ano některé modely jsou vskutku asexuální :-) Ty já nerada. Raději si potrpím na šaty, co hodně přiléhají a hodně odhalují na těch správných místech, aby chlapi nevěděli kam s očima :-))
jelikož bydlím ve městě tak si na nedostatek obrubníků nemůžu stěžovat :-)) a když náhodou zavítám do přírody tak pařezů je na světě taky dost. V nejhorší situaci se nějak ohnu :-))
Komentáře
Se svými 165 cm si taky nestěžuji. Nemusím si dávat pozor na hlavu, když někam vlezu. A měla jsem v tanečních parťáka, který mohl mít 190 cm. Nebyl to až takový problém. :-)
flanker - ano některé modely jsou vskutku asexuální :-) Ty já nerada. Raději si potrpím na šaty, co hodně přiléhají a hodně odhalují na těch správných místech, aby chlapi nevěděli kam s očima :-))
a když náhodou zavítám do přírody tak pařezů je na světě taky dost. V nejhorší situaci se nějak ohnu :-))