Udělal jsem si pro můj android pozadí alá rody západozemí. A podělím se o něj i s vámi. Varianta A, varianta B, varianta C Pozadí perfektně pasuje na mojí X10 s androidem 2.3.3. Mělo by to sedět na jakoukoli verzi s pěti plochami na základní obrazovce tak, aby na každé kartě byly vidět přesně jen 4 vlajky. ;-) Tully už se mi tam bohužel nevešli, ale můžu pro někoho udělat extra verzi i s jinými rody z této nabídky (kterou autor neustále rozšiřuje). Ale může být jen 8 pruhů. Přemýšlím, že to přepracuji i do klasického wallpaperu pro monitor. Kdyby byl zájem.
Já bych brala variantu C jako wallpaper. S výměnou Greyjoyů za Tullye. Ještě lepší by bylo, kdyby tam byly znaky rodů níž nebo výš a k nim i ty hesla. Jen heslo Martellů by mohlo být jinou barvou, není moc čitelné. (I když se mi moc nelíbí znaky Starků, Lannisterů a vůbec Greyjoyů od HBO. A ani moc Arrynů.)
Ještě tu mám něco echt speciálního pro labužníky :-)
House Stark - (udělal jsem extra ilustraci zlovlka, tak snad se vám tenhle bude líbit) 16:9 16:10 5:4 House Arryn 16:9 16:10 5:4 House Tyrell 16:9 16:10 5:4
Komentáře
Btw, když jsem tak oživil tuhle diskuzi u článku, je zajímavý porovnat tu „skutečnost“ v seriálu s těma představama a kolážema cca rok starýma.
Varianta A, varianta B, varianta C
Pozadí perfektně pasuje na mojí X10 s androidem 2.3.3. Mělo by to sedět na jakoukoli verzi s pěti plochami na základní obrazovce tak, aby na každé kartě byly vidět přesně jen 4 vlajky. ;-)
Tully už se mi tam bohužel nevešli, ale můžu pro někoho udělat extra verzi i s jinými rody z této nabídky (kterou autor neustále rozšiřuje). Ale může být jen 8 pruhů.
Přemýšlím, že to přepracuji i do klasického wallpaperu pro monitor. Kdyby byl zájem.
Ještě lepší by bylo, kdyby tam byly znaky rodů níž nebo výš a k nim i ty hesla. Jen heslo Martellů by mohlo být jinou barvou, není moc čitelné. (I když se mi moc nelíbí znaky Starků, Lannisterů a vůbec Greyjoyů od HBO. A ani moc Arrynů.)
Dej celej prvej knihy maľovaný rôznymi ľuďmi v MS Paint. Niektoré obrázky sú extrémne vtipné :)
(Odkaz na Facebook)
Tu je celá plachta.
obrázková anglická
obrázková česká
bez obrázků anglická
16:10 = (1920x1200, 1680x1050, 1280x800, 1440x900)
anglická
česká
bez obrázků
5:4 = (1280x1024)
anglická
česká
bez obrázků
House Stark - (udělal jsem extra ilustraci zlovlka, tak snad se vám tenhle bude líbit)
16:9
16:10
5:4
House Arryn
House Tyrell
ešte keby tak bolo 1366x768, bol by som vďačný. stačí stark :)