Fanouškovská tvorba

24567

Komentáře

• Pání, to video je úžasný...
  • Moc pěkné.
  • Teď jsem si ho pustil znova a zas mě to dostalo :-)

Btw, když jsem tak oživil tuhle diskuzi u článku, je zajímavý porovnat tu „skutečnost“ v seriálu s těma představama a kolážema cca rok starýma.
  • Nejpodobnější je si asi Eddard (nebo Jaime, ale když si odmyslíme zbroj).
  • A když jsme u toho článku, tak video The Wall s hudbou asi nikdo nemáte, že? Nebo nevíte o stránkách, kde by bylo umístěné?
  • Udělal jsem si pro můj android pozadí alá rody západozemí. A podělím se o něj i s vámi.
    Varianta A, varianta B, varianta C
    Pozadí perfektně pasuje na mojí X10 s androidem 2.3.3. Mělo by to sedět na jakoukoli verzi s pěti plochami na základní obrazovce tak, aby na každé kartě byly vidět přesně jen 4 vlajky. ;-)
    Tully už se mi tam bohužel nevešli, ale můžu pro někoho udělat extra verzi i s jinými rody z této nabídky (kterou autor neustále rozšiřuje). Ale může být jen 8 pruhů.
    Přemýšlím, že to přepracuji i do klasického wallpaperu pro monitor. Kdyby byl zájem.
  • Varianta C vyzerá luxusne :)
  • páči sa mi B. na iphone nemáš? ale ako plochu do pc by som bral tiež :)
  • Já bych brala variantu C jako wallpaper. S výměnou Greyjoyů za Tullye.
    Ještě lepší by bylo, kdyby tam byly znaky rodů níž nebo výš a k nim i ty hesla. Jen heslo Martellů by mohlo být jinou barvou, není moc čitelné. (I když se mi moc nelíbí znaky Starků, Lannisterů a vůbec Greyjoyů od HBO. A ani moc Arrynů.)
  • na iphone nemáš?
    Nevím jak to na iPhonu funguje. (rozměry, nějaké posouvání obrazovek, atd..)
    S výměnou Greyjoyů za Tullye.
    Na wallpaper by se jich vešlo víc než jen 8. Takže tam bych dal všech devět. (a možná i nějaké další)
    Ještě lepší by bylo, kdyby tam byly znaky rodů níž nebo výš a k nim i ty hesla.
    Ty hesla bych do jedné z variant určitě dal.
    Jen heslo Martellů by mohlo být jinou barvou, není moc čitelné.
    Ano to není. Dělal jsem to na notebooku. A teď doma na pořádném monitoru také vidím, že jsou ty barvy dost mimo.
    I když se mi moc nelíbí znaky Starků, Lannisterů a vůbec Greyjoyů od HBO. A ani moc Arrynů.
    Mě se Arrynové líbí. Přemýšlel jsem, že udělám nějaké svoje ilustrace. Ale nakonec jsem na to nenašel dostatek motivace.
  • A Game of thrones... in paint

Dej celej prvej knihy maľovaný rôznymi ľuďmi v MS Paint. Niektoré obrázky sú extrémne vtipné :)
    (Odkaz na Facebook)
  • GOT: The animated series (Aj keď by to malo byť skôr ASOIAF, ako GOT)

Tu je celá plachta.
  • Montezuma: Úžasná práca, zvládol by si to aj na 1440x900?
  • Super! A báječná volba formátu =)
  • Montezuma3: Moc hezké, zase mám nový wallpaper, děkuji :)
  • tady jsou další rozměry:
    16:10 = (1920x1200, 1680x1050, 1280x800, 1440x900)
    anglická
    česká
    bez obrázků

5:4 = (1280x1024)
    anglická
    česká
    bez obrázků
  • Moc pěkné. Díky.
  • Veľká vďaka :)
  • Já to teda moc nesleduju, ale až budou nějaké finální verze, tak bychom pro to mohli udělat spešl stránku/galerii...
  • Ještě tu mám něco echt speciálního pro labužníky :-)

House Stark - (udělal jsem extra ilustraci zlovlka, tak snad se vám tenhle bude líbit)
    16:9
    16:10
    5:4
    House Arryn
    House Tyrell
  • Pendanty jako znaky Baratheonů a Arrynů. Autorka nenašla vhodného jestřába, tak musela posloužit vlaštovka =)
  • tak toto je presne to pravé. super. díky moc. konečne môže eddard sadnúť dole z monitora :)

ešte keby tak bolo 1366x768, bol by som vďačný. stačí stark :)
  • Však 1366x768 je 16:9, sedne to jak pr-... půlky na hrnec.
  • Nádhera, díky moc :)
  • no keď si dám 16:9 tak je ten obraz priširoký. zlovlk ma odseknutý celý chvost.
  • V nastavení tapety plochy si změň hodnotu na "vyplnit" nebo "přizpůsobit" nebo tak něco. Nemůžeš tam mít hodnotu "na střed."
  • Paráda, díky...

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů • SeriálKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi