Fanouškovská tvorba

24567

Komentáře

• Pání, to video je úžasný...
  • Moc pěkné.
  • Teď jsem si ho pustil znova a zas mě to dostalo :-)

Btw, když jsem tak oživil tuhle diskuzi u článku, je zajímavý porovnat tu „skutečnost“ v seriálu s těma představama a kolážema cca rok starýma.
  • Nejpodobnější je si asi Eddard (nebo Jaime, ale když si odmyslíme zbroj).
  • A když jsme u toho článku, tak video The Wall s hudbou asi nikdo nemáte, že? Nebo nevíte o stránkách, kde by bylo umístěné?
  • Udělal jsem si pro můj android pozadí alá rody západozemí. A podělím se o něj i s vámi.
    Varianta A, varianta B, varianta C
    Pozadí perfektně pasuje na mojí X10 s androidem 2.3.3. Mělo by to sedět na jakoukoli verzi s pěti plochami na základní obrazovce tak, aby na každé kartě byly vidět přesně jen 4 vlajky. ;-)
    Tully už se mi tam bohužel nevešli, ale můžu pro někoho udělat extra verzi i s jinými rody z této nabídky (kterou autor neustále rozšiřuje). Ale může být jen 8 pruhů.
    Přemýšlím, že to přepracuji i do klasického wallpaperu pro monitor. Kdyby byl zájem.
  • Varianta C vyzerá luxusne :)
  • páči sa mi B. na iphone nemáš? ale ako plochu do pc by som bral tiež :)
  • Já bych brala variantu C jako wallpaper. S výměnou Greyjoyů za Tullye.
    Ještě lepší by bylo, kdyby tam byly znaky rodů níž nebo výš a k nim i ty hesla. Jen heslo Martellů by mohlo být jinou barvou, není moc čitelné. (I když se mi moc nelíbí znaky Starků, Lannisterů a vůbec Greyjoyů od HBO. A ani moc Arrynů.)
  • na iphone nemáš?
    Nevím jak to na iPhonu funguje. (rozměry, nějaké posouvání obrazovek, atd..)
    S výměnou Greyjoyů za Tullye.
    Na wallpaper by se jich vešlo víc než jen 8. Takže tam bych dal všech devět. (a možná i nějaké další)
    Ještě lepší by bylo, kdyby tam byly znaky rodů níž nebo výš a k nim i ty hesla.
    Ty hesla bych do jedné z variant určitě dal.
    Jen heslo Martellů by mohlo být jinou barvou, není moc čitelné.
    Ano to není. Dělal jsem to na notebooku. A teď doma na pořádném monitoru také vidím, že jsou ty barvy dost mimo.
    I když se mi moc nelíbí znaky Starků, Lannisterů a vůbec Greyjoyů od HBO. A ani moc Arrynů.
    Mě se Arrynové líbí. Přemýšlel jsem, že udělám nějaké svoje ilustrace. Ale nakonec jsem na to nenašel dostatek motivace.
  • A Game of thrones... in paint

Dej celej prvej knihy maľovaný rôznymi ľuďmi v MS Paint. Niektoré obrázky sú extrémne vtipné :)
    (Odkaz na Facebook)
  • GOT: The animated series (Aj keď by to malo byť skôr ASOIAF, ako GOT)

Tu je celá plachta.
  • Montezuma: Úžasná práca, zvládol by si to aj na 1440x900?
  • Super! A báječná volba formátu =)
  • Montezuma3: Moc hezké, zase mám nový wallpaper, děkuji :)
  • tady jsou další rozměry:
    16:10 = (1920x1200, 1680x1050, 1280x800, 1440x900)
    anglická
    česká
    bez obrázků

5:4 = (1280x1024)
    anglická
    česká
    bez obrázků
  • Moc pěkné. Díky.
  • Veľká vďaka :)
  • Já to teda moc nesleduju, ale až budou nějaké finální verze, tak bychom pro to mohli udělat spešl stránku/galerii...
  • Ještě tu mám něco echt speciálního pro labužníky :-)

House Stark - (udělal jsem extra ilustraci zlovlka, tak snad se vám tenhle bude líbit)
    16:9
    16:10
    5:4
    House Arryn
    House Tyrell
  • Pendanty jako znaky Baratheonů a Arrynů. Autorka nenašla vhodného jestřába, tak musela posloužit vlaštovka =)
  • tak toto je presne to pravé. super. díky moc. konečne môže eddard sadnúť dole z monitora :)

ešte keby tak bolo 1366x768, bol by som vďačný. stačí stark :)
  • Však 1366x768 je 16:9, sedne to jak pr-... půlky na hrnec.
  • Nádhera, díky moc :)
  • no keď si dám 16:9 tak je ten obraz priširoký. zlovlk ma odseknutý celý chvost.
  • V nastavení tapety plochy si změň hodnotu na "vyplnit" nebo "přizpůsobit" nebo tak něco. Nemůžeš tam mít hodnotu "na střed."
  • Paráda, díky...

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů SeriálKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi