Poznámky k webu

1235719

Komentáře

• Ja som prihlásený pernamentne. Teda patrím medzi tých, ktorým to mrzne a sú log-in.
  • ok, zrušil jsem cachování, to očividně není řešení. Trochu si zagooglil a odhalil další možný důvod. Ten jsem tedy teď ošetřil, tak uvidíme.
  • Tak stále. Přihlášená načtu titulní stránku, prohlížeč zmrzne, počítač zmrzne, to celé asi na půl minuty. Pak zase dobré.
  • Tak u mě náhodou dnes dobré :D
  • U mňa dneska tiež všetko prebehlo hladko.
  • Po Sethiině reakci jsem ještě zkusmo provedl jeden zákrok. Tak že by to bylo ono?
  • Teď po čerstvém restartu počítače super, nic se neseklo.
  • Tak po tomto zákroku a restartu PC opět zamrzlo... :-/
  • U mě dobrý, nezatuhlo to.
  • ja stále netuším o čo ide, všetko mi stále funguje
  • Další čerstvé zapnutí a v pohodě.
  • Situaci potvrzuji i třetím restartem. Dál to kontrolovat nebudu =)
  • To je radosti, takhle po ránu :-)
  • U mňa tiež všetko v poriadku.
  • Tak dnes opět zamrznutí asi na 3 vteřiny... Prohlížeč FF (poslední nebo předposlední verze). Ne že by mě to nějak výrazně trápilo, jenom informuju.
  • 3 vteřiny? To mi dělá hodně webů, to je v normě :-D
  • Mně se to jinde než tady nestává. Ale jak už jsem psal, je to nejmenší z mých starostí ;)
  • Tak u mě zase půlminutovej zámrz, ale co už...
    Popravdě me cachování štvalo víc než tohle...
  • U mňa sa to objavilo taktiež opäť.
  • Dneska dobry... ;)
  • U mě to zase mrzlo... tak já nevím. Očividně se jedná o nějaký kyvadlový efekt se ZoiDem =)
  • :-)

tak mě ještě napadá, ty zámrzy se konaj odkdy? To bylo i před tím prvním hlášením někdy v srpnu? Jestli to teda nemá souvislost s tím novým hostingem...
  • Těžko říct, mám pocit, že mi to dělalo vždycky, nijak mě to ale nerozčilovalo. Až když se to začalo řešit tady, tak jsem si tedy taky hodila kusem zeleniny, no =)
  • Tak já tyhle stránky navštěvuju někdy od doby poloviny vysílání seriálu (buhví kdy to bylo...) a zamrzalo to vždycky, ovšem ze začátku jen prohlížeč, comp jel jinak dál....
    Ten začal společně s prohlížečem zamrzat myslím několik dní před tím, nežli se to tu začlo řešit. (resp. kdž jsem si všimnul, že se to tu řeší, čili dávno před tím, než jsem do toho začal kecat i já) :)
  • Mě to v Exploreru zamrzlo vždycky, Chrome to záhadným způsobem nevnímá...
  • Chrome je nejlepší. Já nemám s webem vůbec žádné problémy.
  • jj, Chrome používám taky, takže je to nejvíc kontrolováno a optimalizováno na něm. Ale já teda nemám problém ani s jinými prohlížeči...
  • firefox bez problemov.
  • sarven: možná u tebe, u mě klasickej půlminutovej zásek opět dnes po ránu.
    BTW teď k večeru se ten web extrémně dlouho načítá mezi odkazama, nebo když chci uložit komentář...
  • Nemáš nějakou moc starou verzi FF?

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi