tak mě ještě napadá, ty zámrzy se konaj odkdy? To bylo i před tím prvním hlášením někdy v srpnu? Jestli to teda nemá souvislost s tím novým hostingem...
Těžko říct, mám pocit, že mi to dělalo vždycky, nijak mě to ale nerozčilovalo. Až když se to začalo řešit tady, tak jsem si tedy taky hodila kusem zeleniny, no =)
Tak já tyhle stránky navštěvuju někdy od doby poloviny vysílání seriálu (buhví kdy to bylo...) a zamrzalo to vždycky, ovšem ze začátku jen prohlížeč, comp jel jinak dál.... Ten začal společně s prohlížečem zamrzat myslím několik dní před tím, nežli se to tu začlo řešit. (resp. kdž jsem si všimnul, že se to tu řeší, čili dávno před tím, než jsem do toho začal kecat i já) :)
sarven: možná u tebe, u mě klasickej půlminutovej zásek opět dnes po ránu. BTW teď k večeru se ten web extrémně dlouho načítá mezi odkazama, nebo když chci uložit komentář...
Komentáře
Popravdě me cachování štvalo víc než tohle...
tak mě ještě napadá, ty zámrzy se konaj odkdy? To bylo i před tím prvním hlášením někdy v srpnu? Jestli to teda nemá souvislost s tím novým hostingem...
Ten začal společně s prohlížečem zamrzat myslím několik dní před tím, nežli se to tu začlo řešit. (resp. kdž jsem si všimnul, že se to tu řeší, čili dávno před tím, než jsem do toho začal kecat i já) :)
BTW teď k večeru se ten web extrémně dlouho načítá mezi odkazama, nebo když chci uložit komentář...