to jo, ale funguje to líp a hlavně očekávatelně. FB v jednom kuse nefunguje, snaží se za mě přemejšlet (a dopadá to hrozně) a vůbec mě prostě štve. Takže nulová motivace tam stavět stránku pro IF - kor když už tam jsou obdobné.
:D:D sry ale tady se musim smat.. na G+ je opravdu minimum lidi a je to celkem zabitej projekt... nvm jak vam ale me FB funguje v pohode bez problemu, stranky jdou zakladat i spravovat v pohode..
jinak nic osobniho proti tobe nemam, jen G+ je fakt smesna socialni sit..
V poho, já vim, jak funguje FB, vedu tam stránku která má cca 30 tisíc fanoušků.
Možná právě to moc lidí mi tam vadí, k tomu přidej tu zmatenost nepřátelského rozhraní, nemožnost tam odsud odejít - a prostě já tam IF stránku spravovat nebudu. Konec diskuze :-D G+ je přehlednej, baví mě, i když je tam dost málo lidí. To je i tady na webu a i když bych mohl víc tlačit na pilu, nechci, nejsem prodavač reklamy :-)
Co vubec přesně G+ je? Já si pamatuju, že google kdysi vytvářel službu Wave, která měla do jisté míry bejt konkurencí FB, do jisté míry mnohem více profi, ale pokud se nepletu, ten projekt už dávno zrušili. G+ sou nějaky její zbytky nebo něco takovýho? Jinak chválím ignorování FB, taky ho nemám rád. :)
G+ je nový projekt po Wave, kterej zastavili. G+ je větší sázka na jistotu, do jistý míry koncept facebooku, doplněn o pár funkcí (který zase postupně kopíruje FB) - uživatel FB si nemohl přát nic lepšího, konkurence prospívá oběma.
Já ale vidím G+ spíše jako konkurenci Twitteru, nejvíc se mi líbí princip, že mohu „sledovat“ jiné a oni nemusejí sledovat mě (fb už to má taky) - takže to používám více profesně, sleduji spíše než známé a kamarády významné osobnosti oborů, o které se zajímám - a takových je tam více než dost.
hmm, to není nic závažného. Díky za info, ale nenech se tím rozptylovat. Já si to každopádně ukládám, páč je divný že se to ukázalo zrovna na týhle stránce (chápal bych to v galerii, kde ty problémy jsou).
Hledá se „profík“ přes pravopis, kdo chyby vidí apod., no prostě grammar nazi :-) Šlo by o projetí pár delších textů, takže je nutná i ochota tomu věnovat trochu času. Nemusí to samozřejmě být profi, projel bych to sám, ale ukrutně nic nestíhám.
Dotyčný/á bude mít privilegium číst to jako první a samozřejmě nehynoucí dík zdejší komunity. Zatím to nechci prozrazovat, ale zájemcům to samozřejmě řeknu přes PMku.
ještě že tak. když se mi na obrazovce objevila cedule access forbidden ( přístup odepřen) obával jsem se zdali jsem nebyl z mě neznámých příčin zabannován.
Komentáře
V IE žádné žluté přízpěvky nejsou a forum "Kdyby GoT natočili češi" je past, kam nesmím vlézt, jinak už nevylezu. :-)
Jinak jsem založil dneska stránku na Google+. Profil na FB jsem odmítal, ale G+ mě baví, tak ho musím podpořit. Honem všichni tam! :-)
nvm jak vam ale me FB funguje v pohode bez problemu, stranky jdou zakladat i spravovat v pohode..
jinak nic osobniho proti tobe nemam, jen G+ je fakt smesna socialni sit..
Možná právě to moc lidí mi tam vadí, k tomu přidej tu zmatenost nepřátelského rozhraní, nemožnost tam odsud odejít - a prostě já tam IF stránku spravovat nebudu. Konec diskuze :-D G+ je přehlednej, baví mě, i když je tam dost málo lidí. To je i tady na webu a i když bych mohl víc tlačit na pilu, nechci, nejsem prodavač reklamy :-)
Fcb (Facebook):
G+:
jeste si tam predstav takovy to roští jak se převaluje pres silnici jak na divokym zapade
Jinak chválím ignorování FB, taky ho nemám rád. :)
Já ale vidím G+ spíše jako konkurenci Twitteru, nejvíc se mi líbí princip, že mohu „sledovat“ jiné a oni nemusejí sledovat mě (fb už to má taky) - takže to používám více profesně, sleduji spíše než známé a kamarády významné osobnosti oborů, o které se zajímám - a takových je tam více než dost.
(Prohlížeč: Mozilla/Firefox 3.6.24)
Dotyčný/á bude mít privilegium číst to jako první a samozřejmě nehynoucí dík zdejší komunity. Zatím to nechci prozrazovat, ale zájemcům to samozřejmě řeknu přes PMku.
s gramatikou som žalostne na nože aj v rodnej reči, takže len čakám a teším sa.
Ďakujem.