Poznámky k webu

145791019

Komentáře

• Mně se to stává taky - u autora příspěvku mám v závorce (neověřeno)
  • Jo, to jsou zřejmě nezaregistrování uživatelé.
  • Taky mi to zřídka blbne, někdo by s tím měl něco udělat :-D
  • pche, zmlsanci.
    V IE žádné žluté přízpěvky nejsou a forum "Kdyby GoT natočili češi" je past, kam nesmím vlézt, jinak už nevylezu. :-)
  • Nejsou? Neni možná...

Jinak jsem založil dneska stránku na Google+. Profil na FB jsem odmítal, ale G+ mě baví, tak ho musím podpořit. Honem všichni tam! :-)

• Alek: Vzdyt to vypada stejne jako FB...
  • to jo, ale funguje to líp a hlavně očekávatelně. FB v jednom kuse nefunguje, snaží se za mě přemejšlet (a dopadá to hrozně) a vůbec mě prostě štve. Takže nulová motivace tam stavět stránku pro IF - kor když už tam jsou obdobné.
  • :D:D sry ale tady se musim smat.. na G+ je opravdu minimum lidi a je to celkem zabitej projekt...
    nvm jak vam ale me FB funguje v pohode bez problemu, stranky jdou zakladat i spravovat v pohode..

jinak nic osobniho proti tobe nemam, jen G+ je fakt smesna socialni sit..
  • V poho, já vim, jak funguje FB, vedu tam stránku která má cca 30 tisíc fanoušků.

Možná právě to moc lidí mi tam vadí, k tomu přidej tu zmatenost nepřátelského rozhraní, nemožnost tam odsud odejít - a prostě já tam IF stránku spravovat nebudu. Konec diskuze :-D G+ je přehlednej, baví mě, i když je tam dost málo lidí. To je i tady na webu a i když bych mohl víc tlačit na pilu, nechci, nejsem prodavač reklamy :-)
  • jak bych to podle mojeho vyjadril takto:

Fcb (Facebook):
    fcb

G+:
    gplus
    jeste si tam predstav takovy to roští jak se převaluje pres silnici jak na divokym zapade
  • to první mě děsí :-)
  • Alek napsal(a):

to první mě děsí :-)

ok mozna sem mehl najit "mensi" dav :D
  • Co vubec přesně G+ je? Já si pamatuju, že google kdysi vytvářel službu Wave, která měla do jisté míry bejt konkurencí FB, do jisté míry mnohem více profi, ale pokud se nepletu, ten projekt už dávno zrušili. G+ sou nějaky její zbytky nebo něco takovýho?
    Jinak chválím ignorování FB, taky ho nemám rád. :)
  • Tak ja mam G+ rada prave preto, ze tam nikto nie je, to prazdno je fascinujuce :)
  • G+ je nový projekt po Wave, kterej zastavili. G+ je větší sázka na jistotu, do jistý míry koncept facebooku, doplněn o pár funkcí (který zase postupně kopíruje FB) - uživatel FB si nemohl přát nic lepšího, konkurence prospívá oběma.

Já ale vidím G+ spíše jako konkurenci Twitteru, nejvíc se mi líbí princip, že mohu „sledovat“ jiné a oni nemusejí sledovat mě (fb už to má taky) - takže to používám více profesně, sleduji spíše než známé a kamarády významné osobnosti oborů, o které se zajímám - a takových je tam více než dost.
  • Při přechodu ze stránky na stránku v diskuzích se mi začalo objevovat tohle:
    image
    (Prohlížeč: Mozilla/Firefox 3.6.24)
  • hmm, to není nic závažného. Díky za info, ale nenech se tím rozptylovat. Já si to každopádně ukládám, páč je divný že se to ukázalo zrovna na týhle stránce (chápal bych to v galerii, kde ty problémy jsou).
  • jo mě už se to taky párkrát stalo. na hlavní stránce. s google chromem i s mozillou.
  • Hledá se „profík“ přes pravopis, kdo chyby vidí apod., no prostě grammar nazi :-) Šlo by o projetí pár delších textů, takže je nutná i ochota tomu věnovat trochu času. Nemusí to samozřejmě být profi, projel bych to sám, ale ukrutně nic nestíhám.

Dotyčný/á bude mít privilegium číst to jako první a samozřejmě nehynoucí dík zdejší komunity. Zatím to nechci prozrazovat, ale zájemcům to samozřejmě řeknu přes PMku.
  • tak že by konečne headov preklad Modrej ruže? (wink)
    s gramatikou som žalostne na nože aj v rodnej reči, takže len čakám a teším sa.
  • Záleží na kdy by to bylo a kolik času. Rád bych slíbil, ale když nevim, o co by přesně šlo, tak to neni lehký.
  • v poho, díky, Nevada už se přihlásila. Dneska večer se můžete těšit na prozrazení :-)
  • Poprosil by som o optimalizáciu webu na novú aktualizáciu opery 11.60.
    Ďakujem.
  • co přesně? na 11.60 (mac verze) je menší problém jen s barvičkami, ale vše jinak funguje... nebo ne?
  • Už všetko ok :).
  • Omluva za ty problémy. Jsme nějak velcí a bobtná nám databáze no :-)
  • "Growing Strong"
  • No asi takhle, spíš je to bug technického ražení, s kterým si moc nevím rady. Vyhlašuju pátrání po expertovi na Drupal :-D
  • ještě že tak. když se mi na obrazovce objevila cedule access forbidden ( přístup odepřen) obával jsem se zdali jsem nebyl z mě neznámých příčin zabannován.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi