Nenahodil by někdo znovu překlad Rytíře v přísaze od Léta? Teda možná jsem levý a jenom jsem ho tady někde přehlíd, ale zdá se mi, že z toho co jsem vyčet okolo tu byl, ale teď už tu není:-).
Zřejmě jde o paranormální aktivitu zvanou "Alekovy nůžky". Myslel jsem si, že se mi válí někde na harddisku, ale nemůžu ho najít, takže asi ne. Nicméně si pamatuji, že v povídce hrál důležitou roli cop. (Doufám, že to není spoiler). Tak mě napadlo - co takhle Talpressu vnuknout myšlenku, aby vydalo souhrnně Martinovy novely o Dunkovi? Tedy Potulného rytíře, Rytíře v přísaze a Tajemného rytíře? Neuvažuje o tom? Já bych si to určitě koupil!
Myšlenku na souhrnnou novelu vnuknout Talpressu v plánu mám, ale asi nemá smysl to činit nyní. GRRM slibuje, že s chystanou čtvrtou částí povídky to vyjde uceleně. A právě až to vyjde uceleně v originále bych viděl šanci, že by do toho někdo u nás šel.
Mě to říkal snad Léto a pak jsem to i někde našel...
No já taky, ale obávám se, že by to u nás nikdo nevydal, když to v originále neexistuje. To už by spíš vydali třeba tu sbírku Válečníci. Jakmile bude více info v zahraničí, mám v plánu hned pak začít lobbovat :-)
Samozřejmě nechci nabádat k nepravostem, ale když už je na nepravosti dotázáno, odpovím otázkou. Je problém zkusit otevřít google, vyhledat "GRRM The Sworn Sword" a "GRRM The Mystery Knight"? No skoro to vypadá, jako bych to před pár minutama zkusil, co (a v takovém hypotetickém případě bych třeba mohl i tvrdit, že minimálně ta druhá -jako třetí díl- jde z mediafire stáhnout)... :o)
Komentáře
Myslel jsem si, že se mi válí někde na harddisku, ale nemůžu ho najít, takže asi ne. Nicméně si pamatuji, že v povídce hrál důležitou roli cop. (Doufám, že to není spoiler).
Tak mě napadlo - co takhle Talpressu vnuknout myšlenku, aby vydalo souhrnně Martinovy novely o Dunkovi? Tedy Potulného rytíře, Rytíře v přísaze a Tajemného rytíře? Neuvažuje o tom? Já bych si to určitě koupil!
A poslední? Kdepak! Má ambice na mnohem více částí, jen po tom čtvrtym už by to konečně mělo vyjít i pospolu a nebude to rozdrobený.
Já už bych to vydal po třech.
No já taky, ale obávám se, že by to u nás nikdo nevydal, když to v originále neexistuje. To už by spíš vydali třeba tu sbírku Válečníci. Jakmile bude více info v zahraničí, mám v plánu hned pak začít lobbovat :-)
Dík.
Je problém zkusit otevřít google, vyhledat "GRRM The Sworn Sword" a "GRRM The Mystery Knight"? No skoro to vypadá, jako bych to před pár minutama zkusil, co (a v takovém hypotetickém případě bych třeba mohl i tvrdit, že minimálně ta druhá -jako třetí díl- jde z mediafire stáhnout)... :o)
edit: Tak už mě předběhla Nevada. To je OK. :-)