K: Rytíř v přísaze

Podivuhodné příhody důmyslného rytíře Duncana Vysokého a jeho věrného panoše, společníka a přítele Egga.

Komentáře

• Nenahodil by někdo znovu překlad Rytíře v přísaze od Léta? Teda možná jsem levý a jenom jsem ho tady někde přehlíd, ale zdá se mi, že z toho co jsem vyčet okolo tu byl, ale teď už tu není:-).
  • Zřejmě jde o paranormální aktivitu zvanou "Alekovy nůžky".
    Myslel jsem si, že se mi válí někde na harddisku, ale nemůžu ho najít, takže asi ne. Nicméně si pamatuji, že v povídce hrál důležitou roli cop. (Doufám, že to není spoiler).
    Tak mě napadlo - co takhle Talpressu vnuknout myšlenku, aby vydalo souhrnně Martinovy novely o Dunkovi? Tedy Potulného rytíře, Rytíře v přísaze a Tajemného rytíře? Neuvažuje o tom? Já bych si to určitě koupil!
  • Přitom začátek Tajemného rytíře tu je, to je ale mysteriózní.
  • Myšlenku na souhrnnou novelu vnuknout Talpressu v plánu mám, ale asi nemá smysl to činit nyní. GRRM slibuje, že s chystanou čtvrtou částí povídky to vyjde uceleně. A právě až to vyjde uceleně v originále bych viděl šanci, že by do toho někdo u nás šel.
  • Jak se má jmenovat poslední díl?
  • Má to vyjít ve sbírce Nebezpečné ženy a naše duo se konečně dostane na sever, kde se mají potkat s Vlčicí? (She-Wolves) ze Zimohradu.

A poslední? Kdepak! Má ambice na mnohem více částí, jen po tom čtvrtym už by to konečně mělo vyjít i pospolu a nebude to rozdrobený.
  • Jo vlastně, neříkal on někde, že těch částí bude snad deset?
    Já už bych to vydal po třech.
  • Mě to říkal snad Léto a pak jsem to i někde našel...

No já taky, ale obávám se, že by to u nás nikdo nevydal, když to v originále neexistuje. To už by spíš vydali třeba tu sbírku Válečníci. Jakmile bude více info v zahraničí, mám v plánu hned pak začít lobbovat :-)
  • No a je teda tady někde ten Rytíř nebo ne? Protože ho podobně jako Bosch neumím najít.
    Dík.
  • Alek ho má. Řekni Alekovi. Alek je šéf. :-)
  • Aleku? Aleku! Šéfe!
  • Ale je dobré začít Potulným rytířem.
  • Toho už jsem četla. O to je horší, že se nemůžů dostat k těm zbývajícím dílům (beru i originál).
  • Tak když nejni, tak nejni, to se nedá holt svítit. ;-)
  • Samozřejmě nechci nabádat k nepravostem, ale když už je na nepravosti dotázáno, odpovím otázkou.
    Je problém zkusit otevřít google, vyhledat "GRRM The Sworn Sword" a "GRRM The Mystery Knight"? No skoro to vypadá, jako bych to před pár minutama zkusil, co (a v takovém hypotetickém případě bych třeba mohl i tvrdit, že minimálně ta druhá -jako třetí díl- jde z mediafire stáhnout)... :o)
  • Mohl by poprosit o překlad Rytíře v přísaze? Předem děkuji :-)
  • Napiš mi do PM email, pošlu ti to.
    edit: Tak už mě předběhla Nevada. To je OK. :-)

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů PřekladyKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi