12 dôvodov prečo bojkotovať GoT

12467…11

Komentáře

• Haha, jak tu někdo řekl, skvělé na zasmátí. Ten kdo to psal, ehm no nemá to v hlavě úplně v pořádku, co si budeme nalhávat, no a taky ty postřehy proč je něco špatně, u toho jsem nemohl, protože to nedávalo ani smysl :D Prej na co souboje, když nemají žádnou hodnotu pro výchovu?:D dobrý! No prostě nemám slov, Osobně jsem rád za takový seriál..... A co vy?
  • Neverending story :-D
  • Aleku, potřetí: dej tam tu ceduli :) :D
  • Heh fakt neblbější článek, který jsem četla ... je vidět, že asi moc extra neznáš historii, protože nějak takhle to dříve ve světě chodilo ;) Píšeš, že je tam špatné hlavně ten sex, násilí, alkohol a magie ... pokud Ti to nedošlo, tak tyhle všechny věci jsou v dnešní v době v každém filmu, seriálu i v televizi a na to vše se malé děti koukají a nikdo to nekritizuje, nebo aspoň ne tak moc ... a polovina těch Tvých ,,důvodů" např. komunismus atd ... kraviny, o tomhle tento seriál není a ani nebude ... prostě jedním slovem ... UBOHOST !!! :P
  • Voláme o pomoc... takže počtvrtý žádost o ceduli s nápisem SATIRA.
  • Tak tenhle příspěvěk je zatím nejlepší :))). Podle tykání to vypadá, že autor si myslí, že článek napsal Thule :)))))
  • myslím že aj keď sa tam dá nápis SATIRA nájdu sa jedinci, ktorí to nepochopia :)
  • Ale snad přece po rozkliknutí "některých" fotek musí dojít, že to asi není úplně vážné (ano, můj život už není takový, jako býval dřív)
  • možno sú niektorí takí leniví že tie fotky neotvárajú
  • možná někteří ani neví, co to je satira
  • vy pořád s cedulí, vždyt nebejt takových kolegů, tak by ten článek už dávno zapad :-)
  • Možná že někteří až moc dobře vědí, co to je satira a proto píšou tyto komentáře. :-)
  • to už m tiež napadlo :D a my sme takí obmedzení že to nechápeme :)
  • A to by byl zas dobrý fór, pokud ano, vtipálek má můj neskonalý obdiv :)
  • Jde vidět, že trůny nejsou pro mládež, protože už dávno by byl odkaz na fejsbůku, že se má blokovat Icefire a cože si to ten Thule dovolil. :-)
  • Žádnou ceduli bych nedával. Smích prodlužuje život a některé příspěvky mi ho značně prodloužily.
  • Jooooooooooo, tak takvouhle blbinu jsem už dloooooooooooouho nečetla a tak se nezasmála :-), chudáci homosexuálové, takhle být proti nim, a chudáci týnejdžři.... :-))) joooooooooo dávám 10 bodů z 10 :-)
  • dufam ze ten co pisal tento clanok nebude mat potomkov - len tolko k tomu aby som nebol expresivny :)
  • A už je to tu zas :)
  • No jo už zase.... ale je pravda že pro lidi kteří nemají smysl pro ironii a sarkasmus to musí vyznívat... no ehm divně.
  • No nevím, ten první odstavec beru (u toho to ve mě taky hrklo), ale ty další jsou už snad jasné (pro ty, co seriál viděli)
  • sarkasmus je nějaká kapela a ironií se mejou okna, ne?
  • Krisa: Hlavně ty odkazy že :)
  • Everett Young: :D (k tomu nemám co dodat) :D
  • Krisa: Já myslím že už jsi dodala ale nechce se mi hledat ten příspěvek. :D
  • überkiller napsal(a):

sarkasmus je nějaká kapela a ironií se mejou okna, ne?

ja si dávam sarkasmus na raňajší chleba a iróniou drhnem nášho psa, keď príde zvonku .D
  • Everett Young napsal(a):

Krisa: Já myslím že už jsi dodala ale nechce se mi hledat ten příspěvek. :D

To jsem přesně měla na mysli - jsem ráda, že jsi to správně pochopil :D
  • TOHLE (to nejde napsat jinak než velkým písmem) bych snad ani vidět nechtěla, nikde a nikdy :)))))))
  • Everett Young: Trefa - z TOHOHLE jsem se ještě doteď nevzpamatovala :D:D:D

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů • SeriálKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi