Haha, jak tu někdo řekl, skvělé na zasmátí. Ten kdo to psal, ehm no nemá to v hlavě úplně v pořádku, co si budeme nalhávat, no a taky ty postřehy proč je něco špatně, u toho jsem nemohl, protože to nedávalo ani smysl :D Prej na co souboje, když nemají žádnou hodnotu pro výchovu?:D dobrý! No prostě nemám slov, Osobně jsem rád za takový seriál..... A co vy?
Heh fakt neblbější článek, který jsem četla ... je vidět, že asi moc extra neznáš historii, protože nějak takhle to dříve ve světě chodilo ;) Píšeš, že je tam špatné hlavně ten sex, násilí, alkohol a magie ... pokud Ti to nedošlo, tak tyhle všechny věci jsou v dnešní v době v každém filmu, seriálu i v televizi a na to vše se malé děti koukají a nikdo to nekritizuje, nebo aspoň ne tak moc ... a polovina těch Tvých ,,důvodů" např. komunismus atd ... kraviny, o tomhle tento seriál není a ani nebude ... prostě jedním slovem ... UBOHOST !!! :P
Jooooooooooo, tak takvouhle blbinu jsem už dloooooooooooouho nečetla a tak se nezasmála :-), chudáci homosexuálové, takhle být proti nim, a chudáci týnejdžři.... :-))) joooooooooo dávám 10 bodů z 10 :-)
Komentáře