12 dôvodov prečo bojkotovať GoT

1246711

Komentáře

• Haha, jak tu někdo řekl, skvělé na zasmátí. Ten kdo to psal, ehm no nemá to v hlavě úplně v pořádku, co si budeme nalhávat, no a taky ty postřehy proč je něco špatně, u toho jsem nemohl, protože to nedávalo ani smysl :D Prej na co souboje, když nemají žádnou hodnotu pro výchovu?:D dobrý! No prostě nemám slov, Osobně jsem rád za takový seriál..... A co vy?
  • Neverending story :-D
  • Aleku, potřetí: dej tam tu ceduli :) :D
  • Heh fakt neblbější článek, který jsem četla ... je vidět, že asi moc extra neznáš historii, protože nějak takhle to dříve ve světě chodilo ;) Píšeš, že je tam špatné hlavně ten sex, násilí, alkohol a magie ... pokud Ti to nedošlo, tak tyhle všechny věci jsou v dnešní v době v každém filmu, seriálu i v televizi a na to vše se malé děti koukají a nikdo to nekritizuje, nebo aspoň ne tak moc ... a polovina těch Tvých ,,důvodů" např. komunismus atd ... kraviny, o tomhle tento seriál není a ani nebude ... prostě jedním slovem ... UBOHOST !!! :P
  • Voláme o pomoc... takže počtvrtý žádost o ceduli s nápisem SATIRA.
  • Tak tenhle příspěvěk je zatím nejlepší :))). Podle tykání to vypadá, že autor si myslí, že článek napsal Thule :)))))
  • myslím že aj keď sa tam dá nápis SATIRA nájdu sa jedinci, ktorí to nepochopia :)
  • Ale snad přece po rozkliknutí "některých" fotek musí dojít, že to asi není úplně vážné (ano, můj život už není takový, jako býval dřív)
  • možno sú niektorí takí leniví že tie fotky neotvárajú
  • možná někteří ani neví, co to je satira
  • vy pořád s cedulí, vždyt nebejt takových kolegů, tak by ten článek už dávno zapad :-)
  • Možná že někteří až moc dobře vědí, co to je satira a proto píšou tyto komentáře. :-)
  • to už m tiež napadlo :D a my sme takí obmedzení že to nechápeme :)
  • A to by byl zas dobrý fór, pokud ano, vtipálek má můj neskonalý obdiv :)
  • Jde vidět, že trůny nejsou pro mládež, protože už dávno by byl odkaz na fejsbůku, že se má blokovat Icefire a cože si to ten Thule dovolil. :-)
  • Žádnou ceduli bych nedával. Smích prodlužuje život a některé příspěvky mi ho značně prodloužily.
  • Jooooooooooo, tak takvouhle blbinu jsem už dloooooooooooouho nečetla a tak se nezasmála :-), chudáci homosexuálové, takhle být proti nim, a chudáci týnejdžři.... :-))) joooooooooo dávám 10 bodů z 10 :-)
  • dufam ze ten co pisal tento clanok nebude mat potomkov - len tolko k tomu aby som nebol expresivny :)
  • A už je to tu zas :)
  • No jo už zase.... ale je pravda že pro lidi kteří nemají smysl pro ironii a sarkasmus to musí vyznívat... no ehm divně.
  • No nevím, ten první odstavec beru (u toho to ve mě taky hrklo), ale ty další jsou už snad jasné (pro ty, co seriál viděli)
  • sarkasmus je nějaká kapela a ironií se mejou okna, ne?
  • Krisa: Hlavně ty odkazy že :)
  • Everett Young: :D (k tomu nemám co dodat) :D
  • Krisa: Já myslím že už jsi dodala ale nechce se mi hledat ten příspěvek. :D
  • überkiller napsal(a):

sarkasmus je nějaká kapela a ironií se mejou okna, ne?

ja si dávam sarkasmus na raňajší chleba a iróniou drhnem nášho psa, keď príde zvonku .D
  • Everett Young napsal(a):

Krisa: Já myslím že už jsi dodala ale nechce se mi hledat ten příspěvek. :D

To jsem přesně měla na mysli - jsem ráda, že jsi to správně pochopil :D
  • TOHLE (to nejde napsat jinak než velkým písmem) bych snad ani vidět nechtěla, nikde a nikdy :)))))))
  • Everett Young: Trefa - z TOHOHLE jsem se ještě doteď nevzpamatovala :D:D:D

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů SeriálKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi