Obálka vázané Hostiny pro vrány

1234689

Komentáře

• To je a tenhle týpek by měl dělat kalendář pro příští rok, to teprv bude něco :-)
  • mne sa nahodou obalka paci :)
    aj ked davam prednost skor neurcitym vyjavom napr. ako v Bouri mecu, tam aspon nikto nemoze skritizovat noc vymyslenej postave :)
    ja osobne si postavy predstavujem uplne inak ako na obalkach / komixe / v serialy :) kazdy predsa mame vlastnu fantaziu :)
  • Nevím už přesně jak to bylo v knížce, ale neměl by mít Jaime meč na pravý straně? Takhle ho bude s tím pahýlem horkotěžko vytahovat :)
  • Jasně, takhle je to úplný nesmysl. Ale to je vzhledem k celkovému děsu detail :)
  • Jak říká sám G. R. R. Martin, v detailech je síla. Jinak mě ten přebal zas tak hrozný nepřijde. Kdyby autorka líp vystihla anatomii Cerseina obličeje, v podstatě bych si nestěžoval. Oproti přebalu prvního dílu (který je patrně kreslený nohou) je to pořád nebe a dudy.
  • Mě to připadá prostě škaredý, to už by mnohem líp udělali s nějakou HBO obálkou. Škaredý obálky sci-fi a fantasy knih jsou kapitola sama pro sebe. Sorry, pane vydavateli :-).
  • Jak kdybysme bylo pořád v roce 1993.
  • Zmenšnina vypadá divně (hlavně teda Cersein obličej xD), když se na to ale podívám v originální velikosti, tak už se mi to celkem líbí. Obecně si ale myslím, že Martina Pilcerová umí lepší obálky než ty, které předhazuje Talpressu.
  • Co máte všichni proti Cersei? Mě teda přijde jako sympaťačka (má třetí nejoblíbenější postava a nejoblíbenější žena).
  • Lady Sanso, že tys sotva přijela do Králova přístaviště?
  • Lady Sanso buď prosím tak hodná a sepiš nám svůj seznam oblíbených postav.
  • Podľa mňa prvá bude Sansa :D A druhá zase jej zlovk Lady.. potom Cercei... A štvrtý bude Velký Jiný .D
  • Tipuju: 1. Ramsay, 2. Joffrey, 3. Cersei
  • Podľa mňa : 1. Sandor 2. Malíček 3, Cersei
  • Mrcel17 napsal(a):

Podľa mňa : 1. Sandor 2. Malíček 3, Cersei

:D
  • Podľa mňa 1. Cercei, 2. Cersei, 3. Cersei
  • podle mě:
    1. Gregor 2. Ramsay 3. Cersei 4. Joffrey 5. Kousač 6. Rorge 7. Sansa
  • :-)))
    Vždyť není první, komu se líbí Cersei. Někteří holt tíhnou víc k temné straně.
  • temná strana síly je prostě lákavá no :-))
  • Někteří holt tíhnou víc k temné straně.
    Jo Darth Vadera pochopím ale Cersei? :)
  • Dartha Vadera a Hraběte Dooku!
  • Darth Vadera bych k Cersei nepřirovnala, ale Anakina Skywalkera klidně. :-)
  • Ben Nevis napsal(a):

Darth Vadera bych k Cersei nepřirovnala, ale Anakina Skywalkera klidně. :-)

A v co se Cersei "vyvine"?
  • V Dathomirskou čarodějku. Ke konci Hostiny pro vrány už byla otravná zhruba stejně ;)
  • Ok, takže Han Solo = Jaime a stará chůva = Yoda? :-))
  • a Septa Mordane bude asi Obi-van..
    a Jaime bude spíše Lando Cal(tamtocosinikdynemůžuvzpomenout)... taky jsem ho nejdřív neměl rád :)
  • Lando si u mě získal sympatie až v knihách. Ve filmech jsem ho taky nemusela :)

A pokud někdo Yoda, tak jedině mistr Luwin.
  • Ooo, to je opravdu hrozná obálka. Chudák Jaime, nejenže nemá ruku, ale ještě ho takhle vymalují.. Mnohem víc by se mi líbilo něco jako od Simonettiho. Proč ne, takto: http://marcsimonetti.deviantart.com/art/The-Path-of-ice-144533044
  • Protože té holce by každou chvíli umrzla noha :D
  • Gadgetka napsal(a):

Ooo, to je opravdu hrozná obálka. Chudák Jaime, nejenže nemá ruku, ale ještě ho takhle vymalují.. Mnohem víc by se mi líbilo něco jako od Simonettiho. Proč ne, takto: http://marcsimonetti.deviantart.com/art/The-Path-of-ice-144533044

nechci nic říkat, ale to je taky hrozná obálka... chlap je zahalenej v kožešinách, ale celej hrudník má holej- co je to za blbost? A ta ženská to stejný... proč by se do hor neoblíkla pořádně? =D

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů • SágaKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi