mne sa nahodou obalka paci :) aj ked davam prednost skor neurcitym vyjavom napr. ako v Bouri mecu, tam aspon nikto nemoze skritizovat noc vymyslenej postave :) ja osobne si postavy predstavujem uplne inak ako na obalkach / komixe / v serialy :) kazdy predsa mame vlastnu fantaziu :)
Jak říká sám G. R. R. Martin, v detailech je síla. Jinak mě ten přebal zas tak hrozný nepřijde. Kdyby autorka líp vystihla anatomii Cerseina obličeje, v podstatě bych si nestěžoval. Oproti přebalu prvního dílu (který je patrně kreslený nohou) je to pořád nebe a dudy.
Mě to připadá prostě škaredý, to už by mnohem líp udělali s nějakou HBO obálkou. Škaredý obálky sci-fi a fantasy knih jsou kapitola sama pro sebe. Sorry, pane vydavateli :-).
Zmenšnina vypadá divně (hlavně teda Cersein obličej xD), když se na to ale podívám v originální velikosti, tak už se mi to celkem líbí. Obecně si ale myslím, že Martina Pilcerová umí lepší obálky než ty, které předhazuje Talpressu.
nechci nic říkat, ale to je taky hrozná obálka... chlap je zahalenej v kožešinách, ale celej hrudník má holej- co je to za blbost? A ta ženská to stejný... proč by se do hor neoblíkla pořádně? =D
Komentáře
aj ked davam prednost skor neurcitym vyjavom napr. ako v Bouri mecu, tam aspon nikto nemoze skritizovat noc vymyslenej postave :)
ja osobne si postavy predstavujem uplne inak ako na obalkach / komixe / v serialy :) kazdy predsa mame vlastnu fantaziu :)
1. Gregor 2. Ramsay 3. Cersei 4. Joffrey 5. Kousač 6. Rorge 7. Sansa
Vždyť není první, komu se líbí Cersei. Někteří holt tíhnou víc k temné straně.
a Jaime bude spíše Lando Cal(tamtocosinikdynemůžuvzpomenout)... taky jsem ho nejdřív neměl rád :)
A pokud někdo Yoda, tak jedině mistr Luwin.