Obálka vázané Hostiny pro vrány

1234689

Komentáře

• To je a tenhle týpek by měl dělat kalendář pro příští rok, to teprv bude něco :-)
  • mne sa nahodou obalka paci :)
    aj ked davam prednost skor neurcitym vyjavom napr. ako v Bouri mecu, tam aspon nikto nemoze skritizovat noc vymyslenej postave :)
    ja osobne si postavy predstavujem uplne inak ako na obalkach / komixe / v serialy :) kazdy predsa mame vlastnu fantaziu :)
  • Nevím už přesně jak to bylo v knížce, ale neměl by mít Jaime meč na pravý straně? Takhle ho bude s tím pahýlem horkotěžko vytahovat :)
  • Jasně, takhle je to úplný nesmysl. Ale to je vzhledem k celkovému děsu detail :)
  • Jak říká sám G. R. R. Martin, v detailech je síla. Jinak mě ten přebal zas tak hrozný nepřijde. Kdyby autorka líp vystihla anatomii Cerseina obličeje, v podstatě bych si nestěžoval. Oproti přebalu prvního dílu (který je patrně kreslený nohou) je to pořád nebe a dudy.
  • Mě to připadá prostě škaredý, to už by mnohem líp udělali s nějakou HBO obálkou. Škaredý obálky sci-fi a fantasy knih jsou kapitola sama pro sebe. Sorry, pane vydavateli :-).
  • Jak kdybysme bylo pořád v roce 1993.
  • Zmenšnina vypadá divně (hlavně teda Cersein obličej xD), když se na to ale podívám v originální velikosti, tak už se mi to celkem líbí. Obecně si ale myslím, že Martina Pilcerová umí lepší obálky než ty, které předhazuje Talpressu.
  • Co máte všichni proti Cersei? Mě teda přijde jako sympaťačka (má třetí nejoblíbenější postava a nejoblíbenější žena).
  • Lady Sanso, že tys sotva přijela do Králova přístaviště?
  • Lady Sanso buď prosím tak hodná a sepiš nám svůj seznam oblíbených postav.
  • Podľa mňa prvá bude Sansa :D A druhá zase jej zlovk Lady.. potom Cercei... A štvrtý bude Velký Jiný .D
  • Tipuju: 1. Ramsay, 2. Joffrey, 3. Cersei
  • Podľa mňa : 1. Sandor 2. Malíček 3, Cersei
  • Mrcel17 napsal(a):

Podľa mňa : 1. Sandor 2. Malíček 3, Cersei

:D
  • Podľa mňa 1. Cercei, 2. Cersei, 3. Cersei
  • podle mě:
    1. Gregor 2. Ramsay 3. Cersei 4. Joffrey 5. Kousač 6. Rorge 7. Sansa
  • :-)))
    Vždyť není první, komu se líbí Cersei. Někteří holt tíhnou víc k temné straně.
  • temná strana síly je prostě lákavá no :-))
  • Někteří holt tíhnou víc k temné straně.
    Jo Darth Vadera pochopím ale Cersei? :)
  • Dartha Vadera a Hraběte Dooku!
  • Darth Vadera bych k Cersei nepřirovnala, ale Anakina Skywalkera klidně. :-)
  • Ben Nevis napsal(a):

Darth Vadera bych k Cersei nepřirovnala, ale Anakina Skywalkera klidně. :-)

A v co se Cersei "vyvine"?
  • V Dathomirskou čarodějku. Ke konci Hostiny pro vrány už byla otravná zhruba stejně ;)
  • Ok, takže Han Solo = Jaime a stará chůva = Yoda? :-))
  • a Septa Mordane bude asi Obi-van..
    a Jaime bude spíše Lando Cal(tamtocosinikdynemůžuvzpomenout)... taky jsem ho nejdřív neměl rád :)
  • Lando si u mě získal sympatie až v knihách. Ve filmech jsem ho taky nemusela :)

A pokud někdo Yoda, tak jedině mistr Luwin.
  • Ooo, to je opravdu hrozná obálka. Chudák Jaime, nejenže nemá ruku, ale ještě ho takhle vymalují.. Mnohem víc by se mi líbilo něco jako od Simonettiho. Proč ne, takto: http://marcsimonetti.deviantart.com/art/The-Path-of-ice-144533044
  • Protože té holce by každou chvíli umrzla noha :D
  • Gadgetka napsal(a):

Ooo, to je opravdu hrozná obálka. Chudák Jaime, nejenže nemá ruku, ale ještě ho takhle vymalují.. Mnohem víc by se mi líbilo něco jako od Simonettiho. Proč ne, takto: http://marcsimonetti.deviantart.com/art/The-Path-of-ice-144533044

nechci nic říkat, ale to je taky hrozná obálka... chlap je zahalenej v kožešinách, ale celej hrudník má holej- co je to za blbost? A ta ženská to stejný... proč by se do hor neoblíkla pořádně? =D

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů SágaKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi