Hra o trůny 2x01 - Sever nezapomíná

Robb Stark se svou armádou Seveřanů pokračuje ve válce proti Lannisterům a Tyrion přijíždí do Králova přístaviště, aby dělal mladému králi Joffreymu pobočníka a mírnil jeho výstřelky. Na...

Číst celý článek zde
«13456789

Komentáře

• Aaa, Tyrion je prostě dokonalý. Doufám, že si neodpustí fackovanou s Cersei.
  • Mě nadchla ta scéna s Jeorem a Jonem, King in the North (hudba pro mé uši), Joffreyho frackování... Ehm, prostě všechno.
  • Achjo, jak já to jen přežiju až uvidím Renlyho umřít? :(
  • Paráda, už ani Viserys nic neví.... :)
  • Asi nejvíc se mi taky líbila scéna s Jonem. Tyrion je pořád boží, Sansa ztrápená, scéna s Dany působí jako plýtvání peněz na triky. A Maddenovi jde ta pro Robba charakterická umanutost opravdu dobře :D
  • Paráda, díky moc. Lord Commander a Jon jsou úžasní. Dany popravdě moc nemusím už dlouhodobě.. Ale Tyrion válí, těším se až zpacifikuje Cersei a trochu umírní Jofa. Sansy už mi totiž začíná být vážně líto a to jsem jí zezačátku vůbec neměla ráda..
  • svoa00 napsal(a):

Sansa ztrápená

Zas až tak moc ne, právě přece zachránila Dontosovi život. :-)
  • tak už je to rok? už je to tu zase? neuveriteľné ako to beží....
  • Až teď mi došlo, že v tej scéně s Robbem něco chybí... on nechce zpátky otcův meč? No nic, cynik ve mě říká, že to stejně bude fuk.
  • Počkám si na hotové dílo.
    S tolika informacemi kolem a znalostí předlohy mě to pak už ani neláká. :-(
  • Ty jo ten rok celkem rychle utekl a hlavně ty poslední měsíce. Kéž by tak rychle uteklo čekání na Vichry zimy. Navíc se mi celkem dařilo odolávat trailerům, tak se těším na první dojmy z druhé série.
  • Já se strašně těším na nové lokace na úvodní mapě. V prvním díle to bude určitě Dračí kámen
  • Jsou i klipy ke 2. epizodě:

• scéna s drogonem vypadala úžasně, tyrion je božský jako vždy a velmi mě překvapila cersei... lena headey ji hraje skvěle, je daleko sympatičtější než v knížce :)
  • smeagollk: Ne, Cersei není sympatičtější, jenom lidštější. Je to pořád egoistická kráva, co vděčí jenom Tyrionovi za to, že ještě v tejhle sérii neskončí někde v přístavním bordelu.
  • Miss Utahraptor napsal(a):

Paráda, už ani Viserys nic neví.... :)

Viserys? .. ten už je přeci mrtvej ))
  • Bárta? ale ten je na vojne....
  • Chroust napsal(a):

Miss Utahraptor napsal(a):

Dany říká něco jako: "Můj bratr nevěděl nic o dracích.... Můj bratr nevěděl nic o ničem..." Připomnělo mi to Ygritte. ;)
  • fuha, vsetky videa su super, ale najviac sa mi paci Lord Commander a Jon Snow - uplne jednoduchy trik s priblizenim kamery a kratucku scenu to paradne vygraduje...
  • Miss Utahraptor: Ano, Dany ví všechno o všem :)
  • Miss Utahraptor napsal(a):

Chroust napsal(a):

Miss Utahraptor napsal(a):

Dany říká něco jako: "Můj bratr nevěděl nic o dracích.... Můj bratr nevěděl nic o ničem..." Připomnělo mi to Ygritte. ;)
    Jo takhle, tak to jo )), skvelej charakter a pritom tak tupej co )))
  • flanker.27 napsal(a):

Miss Utahraptor: Ano, Dany ví všechno o všem :)

To jo a ma velkou vyhodu - nemusi kupovat indukcni desku, protoze na plynu se nespali )))
  • Na čem bude jednou vařit nechám na ní :)
  • Dany se na plynu se nespálí
    Klid, Adolf pomůže...
  • Bohové! Ten Madden je tak skvělej, škoda, že tam nebyla žádná scéna s Branem nebo Aryou.
  • A Sansa ti nechýba, keď tam mala tak málo? :D
  • Ale jo, Sansa taky.
  • Tohle období k tomu seriálu perfektně sedne, když těsně před premiérou venku řádí dokonale aprílové počasí. Jaro zápasí s dozvukem Zimy a počasí se mění každou čtvrthodinu.
    V korunách stromů cvrdlikají ptáci. Modrá obloha projasněná hřejivým sluncem nás nabíjí optimismem a dobrou náladou. Jen aby vzápětí mraky zakryly oblohu a ponořili nás do pochmurného temna. Silný vítr si začne pohrávat se vším co mu stojí v cestě. Pod svým náporem ohýbá mladé smrky a i léta zkušené duby. Z padajících vloček vytváří vlny sněhové mozaiky které šlehají do tváří a dávají za pravdu HBO: "The North Remembers" že "Winter is Coming"
    Po dobu psaní tohoto příspěvku se na mne dvakrát podívalo slunce a dvakrát mi vítr zaskučel v okenici. :-)
  • No to je výborný, máme doma 50 kanálů, ale jak na potvoru HBO zrovna ne.
  • Monti aký básnik :D

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů 2. řadaKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi