Sledovanost Hry o trůny

2

Komentáře

• Mně tipování nikdy nešlo, ale zahraju si na optimistu a sázím na pět milionů :o))
  • A už se odklepla další řada. Nebo se čeká až na ty milióny.
  • Neodklepla. Podle me se ceka prave na prvni cisla. Loni to bylo myslim po druhem dilu. Tentokrat to bude asi driv, tipoval i clovek z HBO, ze to bude hned v prvnim tydnu. Zmena je v tom, ze se hraje pravdepodbne o dve sezony najednou.
  • Ne, loni to ohlásili hned po prvním dílu. Druhý nebo třetí den po premiéře.
  • Kdyby to rek kdokoli jiny, hadal bych se a hledal to. Ale takhle jen dekuji za opravu a jdu spat. Drzte hlidku, bratri a sestry, at nam Zed ustoji ten prival lidi, co se chteji vymocit z okraje sveta :-)
  • ;o)

Taky mířím do říše snů. O hodinu později než jsem chtěla. To zase bude vstávání...
  • http://goo.gl/iFcSW

První díl druhé řady tedy vidělo 3.86 milionu díváků.

(ještě malý edit)
  • Na Edně ještě píší, že "Během nočních repríz se sledovanost vyšplhala na 6,3 milionu diváků."
  • jj, to jsou ty reprízy a on demand.

3,86 je skvělý, hezky to kopíruje Pravou krev.
  • Jak na tom byla Pravá krev u dalších sérií? Jde mi o to, že kvalitou to (podle mě) šlo do kopru, zatímco Píseň čeká kvalitnější materiál.
  • viz článek / obrázek výše :-)
  • Aha, měl bych ty články taky někdy číst :) Takže ve třetí sezóně další nárůst a dohledal jsem, že ve čtvrté to bylo stabilně přes 5 milionů. To by byla pro GOT super čísla.
  • škoda, že nepadly ty 4 milióny..ale toho se ještě dočkáme..jinak na westeros píšou - Besides that, additional airings garnered a further 2.37 million viewers, raising that total to 6.3 million, and that’s without On Demand or HBO Go factored in.:))
  • Na Edně informují, že díky vysoké sledovanosti dostala třetí řada zelenou :)
  • Astaldeo napsal(a):

Na Edně informují, že díky vysoké sledovanosti dostala třetí řada zelenou :)

Hurá! Bude RW!!!! :D
  • Miss Utahraptor napsal(a):

Astaldeo napsal(a):

Hurá! Bude RW!!!! :D
    Zrovna na tohle se zas až tak netěším :)
  • Krisa napsal(a):

Ale jo, na samotnou událost se taky netěším. Ale na zpracování! (Doufám, že se s tím nebudou moc párat a natočí to co nejvěrněji. :)
  • Miss Utahraptor napsal(a):

Krisa napsal(a):

Ale jo, na samotnou událost se taky netěším. Ale na zpracování! (Doufám, že se s tím nebudou moc párat a natočí to co nejvěrněji. :)
    Tak to pak jo, to bude ždímák! Zase budeme muset připravit zásobu papírových kapesníků :)
  • a nemyslíte že to bude až ve čtvrté? Když tu knihu chtějí rozdělit. Já si teda moc nepamatuju kde to přesně bylo jestli před nebo za půlkou, ale to je možná jedno. Oni si to stejna udělají podle sebe a děj třeba zase proházej. Podle mě tím bude třetí série končit což nasere.
  • ale zase muzu rikat, ze ten muj tip 1,4 byl od finale :)
  • Kachítos napsal(a):

a nemyslíte že to bude až ve čtvrté? Když tu knihu chtějí rozdělit. Já si teda moc nepamatuju kde to přesně bylo jestli před nebo za půlkou, ale to je možná jedno. Oni si to stejna udělají podle sebe a děj třeba zase proházej. Podle mě tím bude třetí série končit což nasere.

Nemyslím. Je to ideální závěr třetí řady.
  • Astaldeo napsal(a):

Hmm, na Edně asi vědí víc, než všude jinde :-) Takže prosím zchladněte a nevěřte jim, zatím nebylo nic oznámeno ani potvrzeno. Navíc já osobně si myslím, že k potvrzení 3. série nedojde - těch náznaků už bylo dost a všechny říkají, že to buď budou prodlouženo o dvě série. Ale je otázka jak to budou nazývat, když s těmi sériemi už nepracují.
  • Alek: Teraz som ťa nepochopil. Ešte raz - PREČO by nemala byť tretia séria potvrdená?
  • Protože oficiální vyjádření zatím nikde nevisí.
  • Protoze si myslim, ze potvrdi rovnou dve serie :-) anebo jednu dvacetidilnou.
  • Ano, ale proč si Alek myslí, že ani potvrzena nebude -- to jsem taky nějak nepochopil.

\ aha, už chápu
  • takový inteligenti tady :))))

• W+B sa vyjadrili, že synchro nazáčanie asi nezvládnu, takže či to budú dve sezóny alebo jedna double je otázne. Každopád tiež očakávam potvrdenia materialu na dvadsať dielov...
  • Ja tipuju delsi nataceni a presun vysilani na podzimni schema.
  • Záleží jak mají postavený smlouvy s herci. Hodně z nich má/chce mít závazky i někde jinde.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů 1. řadaKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi