Neodklepla. Podle me se ceka prave na prvni cisla. Loni to bylo myslim po druhem dilu. Tentokrat to bude asi driv, tipoval i clovek z HBO, ze to bude hned v prvnim tydnu. Zmena je v tom, ze se hraje pravdepodbne o dve sezony najednou.
Kdyby to rek kdokoli jiny, hadal bych se a hledal to. Ale takhle jen dekuji za opravu a jdu spat. Drzte hlidku, bratri a sestry, at nam Zed ustoji ten prival lidi, co se chteji vymocit z okraje sveta :-)
Aha, měl bych ty články taky někdy číst :) Takže ve třetí sezóně další nárůst a dohledal jsem, že ve čtvrté to bylo stabilně přes 5 milionů. To by byla pro GOT super čísla.
škoda, že nepadly ty 4 milióny..ale toho se ještě dočkáme..jinak na westeros píšou - Besides that, additional airings garnered a further 2.37 million viewers, raising that total to 6.3 million, and that’s without On Demand or HBO Go factored in.:))
a nemyslíte že to bude až ve čtvrté? Když tu knihu chtějí rozdělit. Já si teda moc nepamatuju kde to přesně bylo jestli před nebo za půlkou, ale to je možná jedno. Oni si to stejna udělají podle sebe a děj třeba zase proházej. Podle mě tím bude třetí série končit což nasere.
a nemyslíte že to bude až ve čtvrté? Když tu knihu chtějí rozdělit. Já si teda moc nepamatuju kde to přesně bylo jestli před nebo za půlkou, ale to je možná jedno. Oni si to stejna udělají podle sebe a děj třeba zase proházej. Podle mě tím bude třetí série končit což nasere.
Na Edně informují, že díky vysoké sledovanosti dostala třetí řada zelenou :)
Hmm, na Edně asi vědí víc, než všude jinde :-) Takže prosím zchladněte a nevěřte jim, zatím nebylo nic oznámeno ani potvrzeno. Navíc já osobně si myslím, že k potvrzení 3. série nedojde - těch náznaků už bylo dost a všechny říkají, že to buď budou prodlouženo o dvě série. Ale je otázka jak to budou nazývat, když s těmi sériemi už nepracují.
W+B sa vyjadrili, že synchro nazáčanie asi nezvládnu, takže či to budú dve sezóny alebo jedna double je otázne. Každopád tiež očakávam potvrdenia materialu na dvadsať dielov...
Komentáře
Taky mířím do říše snů. O hodinu později než jsem chtěla. To zase bude vstávání...
První díl druhé řady tedy vidělo 3.86 milionu díváků.
(ještě malý edit)
3,86 je skvělý, hezky to kopíruje Pravou krev.
\ aha, už chápu