Když více je méně

1101113151641

Komentáře

• Ben Nevis napsal(a):

Víte, co by mne zajímalo...jak by vypadal fantasy seriál natočený podle většinového vkusu třeba místního osazenstva.
    Bylo by tam sto hlavních herců a všichni by byli oblečení, díl by měl tři hodiny a rozpočet dvěstě mega, z čehož sto by bylo použito na naklonování pravých draků. :-)
    Úpřimně, zase bych se nechtěla dívat na doslovný přepis knížky. To by mě nudilo. Když se dívám na film, chci film, když čtu knížku, chci věci, které zfilmovat nejdou.
    Není to špatná idea, jen nemusí být tolik na nějaké speciélní efekty - ty jsou nudné, ale rozhodně by tam neměly chybět masovější scény s davy v kostýmech a hlavně perfektní herecké výkony, držet se dialogů z knihy a žádné improvizace! :-D
  • Jarla napsal(a):

Ben Nevis napsal(a):

Víte, co by mne zajímalo...jak by vypadal fantasy seriál natočený podle většinového vkusu třeba místního osazenstva.
    Bylo by tam sto hlavních herců a všichni by byli oblečení, díl by měl tři hodiny a rozpočet dvěstě mega, z čehož sto by bylo použito na naklonování pravých draků. :-)
    Úpřimně, zase bych se nechtěla dívat na doslovný přepis knížky. To by mě nudilo. Když se dívám na film, chci film, když čtu knížku, chci věci, které zfilmovat nejdou.
    Není to špatná idea, jen nemusí být tolik na nějaké speciélní efekty - ty jsou nudné, ale rozhodně by tam neměly chybět masovější scény s davy v kostýmech a hlavně perfektní herecké výkony, držet se dialogů z knihy a žádné improvizace! :-D
    A zapomněli jste na to, že hlavní je, abych tam hrála já!!! :D
  • To samozřejmě můžeš :-) Já bych si taky klidně střihla křoví v davu :-) Jestli se cítíš na někoho konkrétnějšího - jak je libo :-) Ale nedoufej, že budeš hrát Jona :-D
  • Jarla: Já si myslela spíš na Tyriona :D
    Já jsem vždycky chtěla hrát ve fantasy filmu nějakýho skřeta, ogra nebo jinou zrůdičku, abych se musela naplácat nejrůznějším blivajzem. Takže tady mě lákají Jiní :)
  • Jiní - to myslíš ty ledové příšerky nebo zombíky? jen pro upřesnění - někdy v tom mám hokej :-)
    Já zase chtěla hrát hučící dav s textem "rebarbora" :-D
  • Myslela jsem Bílé chodce (v seriálu taková ta čená příšera s modrýma očima) :)
  • Krisa napsal(a):

Myslela jsem Bílé chodce (v seriálu taková ta čená příšera s modrýma očima) :)

Jo aha :-) pravda to já nevím - já si bílé chodce představovala , že jsou z průhledného ledu se zářícíma očima:-) prostě žejsou "bílí" a z ledu, když se o ně pořezal Sam :-))
  • Jarla: To já taky, ale chtěla bych se maskovat jako ta černá potvora ze seriálu :)
  • :-D dobře - už se nám to začíná rýsovat to obsazení....ty jsi bílý (černý) chodec a já rebarbora v davu :-) Nechce si ještě někdo střihnout nějakou roli ? :-)
  • Já chci být komparz na svatbě jistého blonďáka :-)
  • Samo, cokoliv od kuchtiček přes dvorní dámy až po šlechtičny - na co jen se cítíš :-D
  • Já se hlásím na Bolestínského Edda.
  • Uch, kdyby mi bylo o padesát, šedesát víc, šla bych do Královny trnů, ale kdoví, make-up dneska umí zázraky :-)
  • Cha :-) Bolestínský Ed je moje oblíbená postava :-D
    Takže to máme:
    Krisa - bílý černý chodec
    Jarla - rebarbora v davu
    Flanker - Bolestínský Ed
    Elanne - se ještě rozmyslí a upřesní si, co by chtěla umělecky ztvárnit v našem kasovním trháku, na který nám Ben Navis uvolní z fondu ochotně 200 mega :-D
  • Obsazení je hvězdné, tak já za nějaký slušný honorář, jdu do Olleny :-)
  • Krisa - bílý černý chodec
    Jarla - rebarbora v davu (ZDARMA)
    Flanker - Bolestínský Ed
    Elanne - Ollena (S HONORÁŘEM)
    Ben Navis - sponzor s možností prestižní role :-)
  • Hlásím se jako Oša ;)
  • Koukám, že budu mít slušnej harém :)
  • Krisa - bílý černý chodec
    Flanker - Bolestínský Ed
    svoa00 - Oša

Flankere, to by to muselo točit HOB :-p V edici Špilberk Ed nebude mít grupáč scénus výše uvedenými herečkami :-)
  • Můžu si střihnout ještě mrtvého č. 256? To jsem taky vždycky chtěla hrát :D
  • Měl jsem si říct o roli producenta kastingu :)
  • Že jsi to ty, tak můžeš i dvouroli :-) já jsem za ty prachy ( :-p ) ochotna hrát ve všech davech a sroceních :-))
    Krisa - bílý černý chodec a mrtvý č. 256
    Flanker - Bolestínský Ed
    svoa00 - Oša

• Flankere - i to ještě můžeš - není obsazeno :-D
  • flanker: Můžeš hrát všechny postavy z prologů a epilogů a zkusit bejt kreativní jako Sean Bean :D
  • Já peníze nechci, já si to vyberu v naturáliích :)
    svoa00: To je spoiler. Hned si to začerni :)
  • Flanker - to známe - budeš nás obírat o svačinky z domova!!!
  • Jo, a budete mi psát domácí úkoly. Jinak povim, co ste dělaly za tělocvičnou s Theonkem Grejdžojů ze sedmý třídy.
  • Smůla frajere - s Theonkem bych nesdílela ani bicigel natož své tělíčko :-p To raději s Tormundem (školníkem údržbářem) :-)
  • Ha, a teď ses podřekla. Paňčelko vona řiká že tuhle starej školník s ní hrál bejzból.
  • Cha my neměli pančelku, ale soušku :-D Pančelka se u nás za těch pár let nestihla vyvinout :-D

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů SeriálKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi