Víte, co by mne zajímalo...jak by vypadal fantasy seriál natočený podle většinového vkusu třeba místního osazenstva.
Bylo by tam sto hlavních herců a všichni by byli oblečení, díl by měl tři hodiny a rozpočet dvěstě mega, z čehož sto by bylo použito na naklonování pravých draků. :-) Úpřimně, zase bych se nechtěla dívat na doslovný přepis knížky. To by mě nudilo. Když se dívám na film, chci film, když čtu knížku, chci věci, které zfilmovat nejdou.
Není to špatná idea, jen nemusí být tolik na nějaké speciélní efekty - ty jsou nudné, ale rozhodně by tam neměly chybět masovější scény s davy v kostýmech a hlavně perfektní herecké výkony, držet se dialogů z knihy a žádné improvizace! :-D
Víte, co by mne zajímalo...jak by vypadal fantasy seriál natočený podle většinového vkusu třeba místního osazenstva.
Bylo by tam sto hlavních herců a všichni by byli oblečení, díl by měl tři hodiny a rozpočet dvěstě mega, z čehož sto by bylo použito na naklonování pravých draků. :-) Úpřimně, zase bych se nechtěla dívat na doslovný přepis knížky. To by mě nudilo. Když se dívám na film, chci film, když čtu knížku, chci věci, které zfilmovat nejdou.
Není to špatná idea, jen nemusí být tolik na nějaké speciélní efekty - ty jsou nudné, ale rozhodně by tam neměly chybět masovější scény s davy v kostýmech a hlavně perfektní herecké výkony, držet se dialogů z knihy a žádné improvizace! :-D
A zapomněli jste na to, že hlavní je, abych tam hrála já!!! :D
To samozřejmě můžeš :-) Já bych si taky klidně střihla křoví v davu :-) Jestli se cítíš na někoho konkrétnějšího - jak je libo :-) Ale nedoufej, že budeš hrát Jona :-D
Jarla: Já si myslela spíš na Tyriona :D Já jsem vždycky chtěla hrát ve fantasy filmu nějakýho skřeta, ogra nebo jinou zrůdičku, abych se musela naplácat nejrůznějším blivajzem. Takže tady mě lákají Jiní :)
Jiní - to myslíš ty ledové příšerky nebo zombíky? jen pro upřesnění - někdy v tom mám hokej :-) Já zase chtěla hrát hučící dav s textem "rebarbora" :-D
Myslela jsem Bílé chodce (v seriálu taková ta čená příšera s modrýma očima) :)
Jo aha :-) pravda to já nevím - já si bílé chodce představovala , že jsou z průhledného ledu se zářícíma očima:-) prostě žejsou "bílí" a z ledu, když se o ně pořezal Sam :-))
:-D dobře - už se nám to začíná rýsovat to obsazení....ty jsi bílý (černý) chodec a já rebarbora v davu :-) Nechce si ještě někdo střihnout nějakou roli ? :-)
Cha :-) Bolestínský Ed je moje oblíbená postava :-D Takže to máme: Krisa - bílý černý chodec Jarla - rebarbora v davu Flanker - Bolestínský Ed Elanne - se ještě rozmyslí a upřesní si, co by chtěla umělecky ztvárnit v našem kasovním trháku, na který nám Ben Navis uvolní z fondu ochotně 200 mega :-D
Krisa - bílý černý chodec Jarla - rebarbora v davu (ZDARMA) Flanker - Bolestínský Ed Elanne - Ollena (S HONORÁŘEM) Ben Navis - sponzor s možností prestižní role :-)
Že jsi to ty, tak můžeš i dvouroli :-) já jsem za ty prachy ( :-p ) ochotna hrát ve všech davech a sroceních :-)) Krisa - bílý černý chodec a mrtvý č. 256 Jarla - rebarbora v davu (ZDARMA) Flanker - Bolestínský Ed Elanne - Ollena (S HONORÁŘEM) svoa00 - Oša
Komentáře
Já jsem vždycky chtěla hrát ve fantasy filmu nějakýho skřeta, ogra nebo jinou zrůdičku, abych se musela naplácat nejrůznějším blivajzem. Takže tady mě lákají Jiní :)
Já zase chtěla hrát hučící dav s textem "rebarbora" :-D
Takže to máme:
Krisa - bílý černý chodec
Jarla - rebarbora v davu
Flanker - Bolestínský Ed
Elanne - se ještě rozmyslí a upřesní si, co by chtěla umělecky ztvárnit v našem kasovním trháku, na který nám Ben Navis uvolní z fondu ochotně 200 mega :-D
Jarla - rebarbora v davu (ZDARMA)
Flanker - Bolestínský Ed
Elanne - Ollena (S HONORÁŘEM)
Ben Navis - sponzor s možností prestižní role :-)
Flanker - Bolestínský Ed
svoa00 - Oša
Flankere, to by to muselo točit HOB :-p V edici Špilberk Ed nebude mít grupáč scénus výše uvedenými herečkami :-)
Krisa - bílý černý chodec a mrtvý č. 256
Flanker - Bolestínský Ed
svoa00 - Oša
svoa00: To je spoiler. Hned si to začerni :)