Hra o trůny - obsazení

1474850525365

Komentáře

• Tak si myslím, že by to chtělo nabídnout namazání opalovacím krémem.
  • Já bych oddělovala krásu a charisma - ta paní je krásná. Armitage mi jako neuvěřitelný krasavec nepřijde, ale je pekelně charismatický. Naopak jedinci, kteří jsou předkládáni jako krasavci, jsou často bez špetky charisma (např. Orlando Blůma, v současnosti Patizón či ten druhej z Twilight).
  • Krisa : Na mě třeba Bloom v roli Legolase působil hodně charismaticky...
  • Taylor "svlečené tričko" Lautner. Tak dobře jsem se v kině už dlouho nezasmála, jako při Novém měsíci.

Armitage je hezký i charismatický. Má krásně zádumčivý pohled a úžasný hlas. Prostě jeden z těch, co se fakt snažit nemusí :)
  • Nevada napsal(a):

Má krásně zádumčivý pohled a úžasný hlas. Prostě jeden z těch, co se fakt snažit nemusí :)

A neříká se tomu už spíš hypnóza? :-)
  • Nebála bych se to označit až za psychózu. Ale popadá mě to opravdu jen občas :)
  • Jenom když ho vidíš, jasně. :-)

Ono, každý dobrý herec by měl mít asi nějaké to charisma, což se dá jednoduše přeložit jako schopnost přesvědčit diváka o pravdivosti role, kterou hraje.
  • Všechny zdravím,
    Trochu hloupá otázka, ale jak se jmenovali rodiče Neda Starka?
  • Otec byl Rickard myslím ale matku si nevybavuju...
  • Mám takový pocit, že matka nebyla v knihách zmíněna. Na takový dotazy doporučuju, wiki of ice and fire, tam se dá najít mnoho. ;)
  • Děkuji všem za rady :)
  • Je na čase ukázat mou favoritku. http://www.imdb.com/news/ni26340132/ :-D

Ale proč to tu píšu, přál bych si, aby jí urvali pro Královnu trnů, to by byla bomba. Myslím, že by byla dokonalá. V Potterovi byla fajn, v Downtonu naprosto dokonalá.
  • Jo, Olenna jak vyšitá! Babi z Downtonu je úžasná ("Víkend? A to je co?" :)
  • „Typický cizinec. Měl tu troufalost umřít v cizím domě. To by si Brit nikdy nedovolil.“
  • "Deprese? To je pro střední vrstvy."
  • Maggie Smith je dokonalá.

Jako Meera by se mi líbila třeba Hailee Steinfeld. Ale u Jojena vážně nevím. Chtělo by to někoho, jako byl svého času Haley Joel Osment. Malý, ale strašně vážný - až dospělácký. (Napadá mě jen postava z anime.)
  • Nevada: Hailee Steinfeld by tam rozhodně šla...
  • Já bych spíš než Hailee Steinfeld chtěla Jeffa Bridgese, ale nevím, co by tam hrál :)
  • Mace Tyrella nebo Randylla Tarlyho :)
  • trailer na epizodu 4
  • Pochybujem, že by režiséri točili výpravu dvoch deciek za Zeď. Myslím si, že ponechajú buď len Jojena alebo Meeru a dané postava bude už dospelá (minimálne teenager).
    EDIT: A Hodor sa ako dospelý neráta...
  • Takže pokud vás zajímá, co může Oona Chaplin prozradit o svojí roli, tady je interview:
    http://winteriscoming.net/2012/04/interview-with-oona-chaplin/

Upřímně řečeno ale má zákaz toho moc vykecávat, takže ani číst nemusíte :) Její postava je prej chytrá, nebojácná a dobrosrdečná holka. Co se týče jejího jména, tuším, že v rozhovoru s Maddenem, co jsem četla, řek, že její jméno změnili. Proč jí ale producenti tvrdohlavě říkali Jeyne a proč v seriálu přinejmenším zmíněj Skalisko pak nechápu. Mimochodem z tý první fotky jsem pochopila, co na ní pří obsazování role viděli, tak snad bude vypadat nějak takhle, až si umyje to bláto z ksichtu. Jo, a má ráda Aryu, holka moje ;)
  • Elanne: Začernila bych toho víc, protože tohle je seriálový vlákno. A to by byl teda twist, kterej by ani Martin nevymyslel :D
  • Elanne: To by nám všem spadla čelist :D
  • No ještě mi řekněte, že to ani nebude Jayne, jenom nějaká poběhlice se kterou si Robb užije, a pak se teprve zakouká do Jayne Westerling a tu si vezme :-))
  • Ty komentáře na pod tím jsou ještě víc šílený, nejlepší je ta teorie, že to bude první představení Písečné zmije :-D Kam na to ty lidi chodí?
  • Elanne: Nebo že by mohla bejt Lannisterka, to mě pobavilo nejvíc :D
  • svoa00: Jasně, nasadil ji tam Tywin, protože umí vidět do budoucnosti :-))
  • Tywin-vědma.. Zdá sa ti to nemožné :D Keď pitval toho jeleňa v prvej sérií, v skutočnosti išiel robiť jeden zo svojich rituálov s jeleními kosťami...

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů SeriálKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi