Když více je méně

1111214161741

Komentáře

• No my taky, až do pátý třídy, a vyslovovalo se mi to líp. Některý byly vyvinutý pěkně :)
  • Chech, my budeme stejný ročník koukám :-D
  • Jestli si vzpomínáš, jak jsi v první třídě koukala na plakát osmý pětiletky, tak určitě.
  • Já koukala na vélikou červenou nástěnku lemovanou zlatými lipovými ratolestmi, kde bylo 20cm vysokými písmeny
    UČIT SE
    UČIT SE
    UČIT SE...
  • Klasika od vypráskaného dědy mráze. Kdybych ho jen poslechl...
  • Děkuji za přenechání důležité role. Sponzorský dar se už vhodně odklání ze státních prostředků, akorát doufám, že se nezatoulá nějakému Malíčkovi do kapsy.
    Já bych si zahrála nějakou mrtvolu, to bych asi zvládla (ležení mi jde). Akorát jaká mrtvola je prestižní? Napadá mě Jon Arryn, ale na něho by to chtělo dost makeupu. :-)
  • Co mrtvá Catelyn Stark?
  • Ben Nevis
    no mrtvola č.256 je zadaná, ale je tu spousta možností :-)
    Malíček má ve znaku nějakého toho ťuhýka a ne "sovičku ušatou" :-D
    Jsme rádi, že jsme si za sponzora vybrali Tebe - ta Tvá velkorysá štědrost :-D
  • flanker.27 napsal(a):

Co mrtvá Catelyn Stark?

Ta neleží, ta běhá se belhá. :)
  • Walking Dead?
  • Ozzy v druhé půlce koncertu :-D
  • Jestli se můžu přidat, já bych si ve Hře o Trůny rád zahrál Berika, Půlrukýho, Obrozhobu nebo Lorda z Hvězdopádu
  • No samosebou - zatím jsou to role nezadané, tak si můžeš vybrat koho bys raději :-D
  • Ja by som si rád zahral Jojena Reeda :D
  • to pozor, musím než souhlasit!! naprosto perfektní ukázka bezmocnosti...ostatně sexuální scény dany a droga mi přišli docela dost zvrušující obecně,
    Ehm... Freude, Freude, vždycky na tě dojde… :-)))
  • Klidně všechny :)) Berika stačí když mě trošku budou uřezávat, U Obrozhouby mi daji vusy a šediny a nalíčí abych vypadal starší a udělaj břich a u hvězdopádu mě trochu přičmoudí :) ostatní se uděla trikově :))

a nechal bych si to zaplatit jako jednu postavu tak se ušetří. V Pánu prstenů jsem taky hrál všechny skřety sám.
  • Kde mám ten casting papír

Krisa - bílý černý chodec
    Jarla - rebarbora v davu (ZDARMA)
    Flanker - Bolestínský Ed
    Elanne - Ollena (S HONORÁŘEM)
    svoa00 - Oša
    Ji-ti - Berika, Půlrukýho, Obrozhobu nebo Lorda z Hvězdopádu
    Lord Gepeto - Jojen Reed

Ben Navis - sponzor s rolí prestižní mrtvoly
  • Můžu si střihnout Quaithe ze Stínu? Kdyby došly produkci prachy, koupila bych si exkluzivní lakovanou masku v nějakém BDSMshopu...
  • Samozřejmě :-)) to s tou vlastní maskou Ben Navis ráda uslyší :-))))
  • A v jakých lokacích se bude natáčet ??, V nějakém pískovcovém lomu by to mohlo vypadat jako v Dorne no ne ? :)
  • Do doskočiště místní ZŠ by asi nestačilo :-D
  • Rebarbora v davu xD Tak ale teraz som sa vážne zasmial... to je ešte lepšie ako "křoví"
  • Já pokud mohu bych si vzal roli Dorana Martella... celý den ležet na lehátku a lemtat pomeranče bude fajn :P A že budu mít jednu nohu namalovanou narudo, to nějak přežiju. :)

Honorář v pomerančích, prosím.
  • Já chci být Melisandra! Sice jí nemám ráda, ale vždycky jsem chtěla rudé vlasy, plamenný přednes ovládám bravurně a pořídím si takový výstřih, že obličeje si nikdo ani nevšimne, takže odpadnou stížnosti na nepřesný vzhled! :D
  • Se domaluje v počítačí :D:D
  • :D MU vezmi si len ten výstrih a nikto sa sťažovať nebude.... Ale musí byť vykladaný rubínmi..
  • Lord Gepeto: Proberu bižuterii po prababičce. Tam se něco najde. ;)
  • Co se lokací týče, dům mých tchánovců má exkluzivní sklepení, neb je postavený na základech tvrze pamatující ještě husity. má to dvě nevýhody a) asi by mi ho nepůjčili na takovou podezřelou akci b) bojím se tam chodit
  • Tyna: a.) Se vyřeší označením "exkluzivní příležitost zviditelnit se a vybírat nechutné poplatky za vstup od nadšených fanoušků". :)
    b.) Myslíš, že by Ti pomohlo, že se nebudeš bát sama? :D

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů SeriálKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi