Děkuji za přenechání důležité role. Sponzorský dar se už vhodně odklání ze státních prostředků, akorát doufám, že se nezatoulá nějakému Malíčkovi do kapsy. Já bych si zahrála nějakou mrtvolu, to bych asi zvládla (ležení mi jde). Akorát jaká mrtvola je prestižní? Napadá mě Jon Arryn, ale na něho by to chtělo dost makeupu. :-)
Ben Nevis no mrtvola č.256 je zadaná, ale je tu spousta možností :-) Malíček má ve znaku nějakého toho ťuhýka a ne "sovičku ušatou" :-D Jsme rádi, že jsme si za sponzora vybrali Tebe - ta Tvá velkorysá štědrost :-D
Klidně všechny :)) Berika stačí když mě trošku budou uřezávat, U Obrozhouby mi daji vusy a šediny a nalíčí abych vypadal starší a udělaj břich a u hvězdopádu mě trochu přičmoudí :) ostatní se uděla trikově :))
a nechal bych si to zaplatit jako jednu postavu tak se ušetří. V Pánu prstenů jsem taky hrál všechny skřety sám.
Já pokud mohu bych si vzal roli Dorana Martella... celý den ležet na lehátku a lemtat pomeranče bude fajn :P A že budu mít jednu nohu namalovanou narudo, to nějak přežiju. :)
Já chci být Melisandra! Sice jí nemám ráda, ale vždycky jsem chtěla rudé vlasy, plamenný přednes ovládám bravurně a pořídím si takový výstřih, že obličeje si nikdo ani nevšimne, takže odpadnou stížnosti na nepřesný vzhled! :D
Co se lokací týče, dům mých tchánovců má exkluzivní sklepení, neb je postavený na základech tvrze pamatující ještě husity. má to dvě nevýhody a) asi by mi ho nepůjčili na takovou podezřelou akci b) bojím se tam chodit
Tyna: a.) Se vyřeší označením "exkluzivní příležitost zviditelnit se a vybírat nechutné poplatky za vstup od nadšených fanoušků". :) b.) Myslíš, že by Ti pomohlo, že se nebudeš bát sama? :D
Komentáře
UČIT SE
UČIT SE
UČIT SE...
Já bych si zahrála nějakou mrtvolu, to bych asi zvládla (ležení mi jde). Akorát jaká mrtvola je prestižní? Napadá mě Jon Arryn, ale na něho by to chtělo dost makeupu. :-)
no mrtvola č.256 je zadaná, ale je tu spousta možností :-)
Malíček má ve znaku nějakého toho ťuhýka a ne "sovičku ušatou" :-D
Jsme rádi, že jsme si za sponzora vybrali Tebe - ta Tvá velkorysá štědrost :-D
běháse belhá. :)a nechal bych si to zaplatit jako jednu postavu tak se ušetří. V Pánu prstenů jsem taky hrál všechny skřety sám.
Krisa - bílý černý chodec
Jarla - rebarbora v davu (ZDARMA)
Flanker - Bolestínský Ed
Elanne - Ollena (S HONORÁŘEM)
svoa00 - Oša
Ji-ti - Berika, Půlrukýho, Obrozhobu nebo Lorda z Hvězdopádu
Lord Gepeto - Jojen Reed
Ben Navis - sponzor s rolí prestižní mrtvoly
Honorář v pomerančích, prosím.
b.) Myslíš, že by Ti pomohlo, že se nebudeš bát sama? :D