Hra o trůny - obsazení

1484951535465

Komentáře

• Lord Gepeto napsal(a):

Tywin-vědma.. Zdá sa ti to nemožné :D Keď pitval toho jeleňa v prvej sérií, v skutočnosti išiel robiť jeden zo svojich rituálov s jeleními kosťami...

Vnitřnostmi. Věští podle toho, jak padnou do kýble/na zem. ;D
  • Hej a Tywin ešte niečo hádzal do kýbla.. Až pri tom umrel.. To bola jeho posledná predpoveď... počasia na zajtrajšok :D
  • Počasí na ho... ? :DDD
  • Oblačno, miestami Búrka mečov .D
  • Teď tu čumím do těch fotek - Eda hraje takový mlaďoch? Bolestínský Ed byl přece důchodčík....
    Ale u Lorase jsem se nařehtala - kdyby byl blond, měl hustší vlasy a potměšilejší výraz, tak si ho spletu s bratrem :-D Nemůžu se dočkat až mu to předhodím :-D
  • A mimochodem, takhle se S.T. dostala do role naší oblíbené princezny.

A takhle se do své role dostal Sandor:
    waw!
  • A Jason Momoa je rozhodně nejlepší :D
  • - rozhovor se Sofi Tenr
    A v pravé nabídce odkazy na mnoho dalších
  • někde je i Arya a její kamerové zkoušky či co to je
  • Tak tady je Hra o trůny v obsazení sice jiných, ale daleko známějších "herců" :-D

Naprosto fantastický!!!
  • Kolikrát to tady ještě bude? :D
  • Krisa: ach, to mi chceš říct, že nejsem první... :-(
    :-D

mj. ohledně nového Hory - jasnej kandidát, o kterým nelze pochybovat je přece jen jeden !
    (nevím, proč novému Horovi nedali mohutnější brnění a místo toho plandavé rukávy kroužkový košile, takhle vypadal jako "vytáhlej týpek v železe" - no, nezlobte se na mě, jako zmoklá slepice... ;-)
  • Stark z hor napsal(a):

... takhle vypadal jako "vytáhlej týpek v železe" - no, nezlobte se na mě, jako zmoklá slepice... ;-)

Myslím, že ohledně tohohle se na Tebe nikdo zlobit nebude... :)
  • Stark z hor: Já bych brala i Piriho Weepu (sice má asi metr-dvacet a na Horu se vůbec nehodí, ale zběsilostí a výsledným dojmem to dohání) :)
  • @Stark z hor: to by musel trochu povyrůst, cca o půl metru, má "jen" 192cm. Ono je to ostatně vidět i v tom videu, kde parťáci z týmu stojící vedle jsou minimálně o půl hlavy vyšší. Na těchto postech musí mít hráč i rychlost, takže se tam kolohnáti obvykle nevyskytují.
  • A pak ještě stokrát opakovaný Nikita Valujev 116cm by stačilo
    niki
  • A to je navíc ten vpravo. :-)
  • Já si Gregora představuji jako toho chlápka, co hraje Grumpyho (Rejpala) v Once Upon a Time, kdyby měl přes dva metry.
    grumpy
  • Jarla: 116 cm je krásný překlep :)))
  • Krisa napsal(a):

Jarla: 116 cm je krásný překlep :)))

Teď na to čumím :-D Jo to by moh tak leda Tyriona :-D
  • Nejspíš se to tu už někdy a někde probíralo, ale... co si myslíte bude tam dům neumírajících? Pokud ano tak jak to bude ztvárněno? Přemýšlela jsem a došla k závěru, že tam Rhaegar nebude (škoda). a ani nevím kdo by ho tak mohl hrál. Co vaše typy na Rhaegara? Mám jeho obraz v hlavě, ale nějak k němu nedokážu přiřadit nějakého herce.
  • Čo tak toho týpka, čo hral Viserysa, len by ho trochu upravili na staršieho? :D
  • toho raději ne. Harry Lloyd byl jako Viserys dobrej, ale Rhaegar musí být hezčí. Lloyd se mi moc nelíbil.
  • Make-up can do whatever :D Computers' graphic even more :D Powered by Photoshop :D

EDIT: Inak, ja som si na Rhaegara predstavoval toho, čo hral hlavného hrdinu v Atramentovom srdci, Múmií a pod. Iba s dlhými bielymi vlasmi...
  • Mě by se na Rhaegara líbil Alexander Skarsgard.
    Ale pochybuju, že Dům Neumírajících bude, takže je to stejně jedno.
  • Ja by som Dom neumierajúcich aspoń z malililililinkej časti privítal, aspoň nech sú tam nejaké zatienené postavy, čo jej trepnú pár tých proroctiev... Ani nemusí behať cez ten ich barák, hlavne nech jej čosi trpnú, spáli srdce a zdrhá... Ale v ukážkach na 6. epizódu už vlastne bolo niečo v tom zmysle, že stále na schodoch i keď to mohlo byť to stretnutie s Trináctimi, kde sa im mala pchať do zadku a až potom šla do toho ich Mumiálneho spolku...
  • Dom neumírajících podle mě musí být, vždyť je to jádro Danyiny linky ve Střetu.
  • V pátým díle dostala Daenerys pozvání, takže tam Dům neumírajících bude. Co se týče proroctví, myslím, že to dost osekají. Během dalších třech knížek ostatní nehrají žádnou extra velkou roli.
  • Hlavne tie ich poetické obkeci trikrát budeš zradená, raz pre klobásu, raz pre šunku a potom pre akciové tričko z Karefouru... Tri ohne zapáliš, jeden na konci cigarety, druhý pri vypaľovaní a tretí keď budeš variť.... Tie budú zrejme jediné podstatné...

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů SeriálKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi