Teď tu čumím do těch fotek - Eda hraje takový mlaďoch? Bolestínský Ed byl přece důchodčík.... Ale u Lorase jsem se nařehtala - kdyby byl blond, měl hustší vlasy a potměšilejší výraz, tak si ho spletu s bratrem :-D Nemůžu se dočkat až mu to předhodím :-D
Krisa: ach, to mi chceš říct, že nejsem první... :-( :-D
mj. ohledně nového Hory - jasnej kandidát, o kterým nelze pochybovat je přece jen jeden ! (nevím, proč novému Horovi nedali mohutnější brnění a místo toho plandavé rukávy kroužkový košile, takhle vypadal jako "vytáhlej týpek v železe" - no, nezlobte se na mě, jako zmoklá slepice... ;-)
@Stark z hor: to by musel trochu povyrůst, cca o půl metru, má "jen" 192cm. Ono je to ostatně vidět i v tom videu, kde parťáci z týmu stojící vedle jsou minimálně o půl hlavy vyšší. Na těchto postech musí mít hráč i rychlost, takže se tam kolohnáti obvykle nevyskytují.
Nejspíš se to tu už někdy a někde probíralo, ale... co si myslíte bude tam dům neumírajících? Pokud ano tak jak to bude ztvárněno? Přemýšlela jsem a došla k závěru, že tam Rhaegar nebude (škoda). a ani nevím kdo by ho tak mohl hrál. Co vaše typy na Rhaegara? Mám jeho obraz v hlavě, ale nějak k němu nedokážu přiřadit nějakého herce.
Ja by som Dom neumierajúcich aspoń z malililililinkej časti privítal, aspoň nech sú tam nejaké zatienené postavy, čo jej trepnú pár tých proroctiev... Ani nemusí behať cez ten ich barák, hlavne nech jej čosi trpnú, spáli srdce a zdrhá... Ale v ukážkach na 6. epizódu už vlastne bolo niečo v tom zmysle, že stále na schodoch i keď to mohlo byť to stretnutie s Trináctimi, kde sa im mala pchať do zadku a až potom šla do toho ich Mumiálneho spolku...
V pátým díle dostala Daenerys pozvání, takže tam Dům neumírajících bude. Co se týče proroctví, myslím, že to dost osekají. Během dalších třech knížek ostatní nehrají žádnou extra velkou roli.
Hlavne tie ich poetické obkeci trikrát budeš zradená, raz pre klobásu, raz pre šunku a potom pre akciové tričko z Karefouru... Tri ohne zapáliš, jeden na konci cigarety, druhý pri vypaľovaní a tretí keď budeš variť.... Tie budú zrejme jediné podstatné...
Komentáře
Ale u Lorase jsem se nařehtala - kdyby byl blond, měl hustší vlasy a potměšilejší výraz, tak si ho spletu s bratrem :-D Nemůžu se dočkat až mu to předhodím :-D
A takhle se do své role dostal Sandor:
waw!
A v pravé nabídce odkazy na mnoho dalších
Naprosto fantastický!!!
:-D
mj. ohledně nového Hory - jasnej kandidát, o kterým nelze pochybovat je přece jen jeden !
(nevím, proč novému Horovi nedali mohutnější brnění a místo toho plandavé rukávy kroužkový košile, takhle vypadal jako "vytáhlej týpek v železe" - no, nezlobte se na mě, jako zmoklá slepice... ;-)
EDIT: Inak, ja som si na Rhaegara predstavoval toho, čo hral hlavného hrdinu v Atramentovom srdci, Múmií a pod. Iba s dlhými bielymi vlasmi...
Ale pochybuju, že Dům Neumírajících bude, takže je to stejně jedno.