Kéž by se potkali...

123468

Komentáře

• Krisa: O svém charakteru si nedělám iluze, ale zase si říkám- třeba se pár "hříšků" smaže tím, že jiným pomůžu od zkaženosti.... :D
  • Jarla: Jenže Viserys aspoň majznul Danny - Joff se nezmohl ani na majznutí Sansy (ne že bych chtěla, aby se na to zmohl nebo, že by majznutí Danny bylo něco kladného)
  • Tak by stálo zato postavit ty dva proti sobě. Jakože jenom jeden na jednoho, ručičky, nožičky, zuby, nehty.... :D
  • :-D taky si myslíte, že by to byla ta děcká pranice s odvráceným obličejem, přivřenýma očima a plácání rukama před sebou ? :-D
  • Jarla napsal(a):

:-D taky si myslíte, že by to byla ta děcká pranice s odvráceným obličejem, přivřenýma očima a plácání rukama před sebou ? :-D

Jsem o tom bytostně přesvědčená!
  • Krisa napsal(a):

Jarla napsal(a):

:-D taky si myslíte, že by to byla ta děcká pranice s odvráceným obličejem, přivřenýma očima a plácání rukama před sebou ? :-D

Jsem o tom bytostně přesvědčená!
    A spoustou ječení a nakonec by se oba rozbrečeli, sedli si na chodník a vzbuzovali lítost kolemjdoucích. :D
  • škrábání, kousání a tahání za vlasy?
  • Vidím, že tady se názory dokonale shodují :-D
    To by bylo pošušňáníčko na čumendu :-D Joff by řval "Mámí on se bije!" A Viserys zase "Trůn je můj ty pitomečku pitomý!"
    A před tím by byly pořvávačky jako "Můj táta měl tak velký palcát, že by tě s ním rozmázl na sračky!" "To můj táta měl ještě větší a kdyby tě s ním máznul, tak by z tebe gichlo jen trochu zelené vody, ty opičí zvratku."
  • Joff: "Mámó oni mě perou!"
    Visr: "Ty žalovníčku! Rozsekám tě na hrozně moc kusů."
    Joff: "A já tě rozsekám na milión kusů."
    Visr: "A já tebe na nekonečně moc kusů."

• Správně tam mělo být na milión kvadrlión stopadesát tísíc milónů kusů a druhý měl operovat ležatou osmičkou :-D
  • A co je víc než ležatá osmička?
    No přece dvojitá ležatá osmička.
  • No samo a nebo ležatá desetica - to už jsem taky vážně slyšela z pískoviště :-D a taky výhružky, že "můj" táta umlátí toho "tvojeho" činkou :-)
  • Jarla napsal(a):

A jaké hry se hrály u vás na škole? :-)

Zpravidla takové, které je sociálně determinovaly do role bodoucích matek a strážkyň rodinného krbu.
  • Tak to započítej pod to efektivní strážení :-D
  • Ty holčičky maj hezký šatičky...
  • Skutečně roztomiloučké :-D Zato velmi realistické :-D
  • flanker.27 napsal(a):

Ty holčičky maj hezký šatičky...

Ty holčičky maj hezký kabátky! ;D
  • Miss Utahraptor napsal(a):

flanker.27 napsal(a):

Ty holčičky maj hezký šatičky...

Ty holčičky maj hezký kabátky! ;D
    Nepoznám rozdíl. :)
  • Tam jsou vousaté ženy!
  • Vousatá byla jen sv. Scholastika :-D ta se zobrazuje s plnovousem....
  • Jinak si neumí vysvětlit ta gesta rukou. Jako by říkaly: Vážně pětatřicet? To je asi takhle dlouhý, ó svatá matko.
  • Mi se zase líbí ten naftový barel, ve kterém Bořivoj postává v čopce :-)
    Ale je vidět, kde se inspirovala MIss Utahraptor :-)
  • hm, není to v tom barelu spíš Václav? (ne že by to nebylo pro danou diskuzi fuk)
    mimochodem taky vám trochu připomíná Haringtona? :)
  • brbr napsal(a):

hm, není to v tom barelu spíš Václav? (ne že by to nebylo pro danou diskuzi fuk)

Neříkej to před Krisou... :D
  • Tak jinak: Veličenstvo, u Slaného jsme narazili na ropu, potřebujeme nějakou míru, ve který to budeme prodávat. Co třeba barel?
  • brbr napsal(a):

hm, není to v tom barelu spíš Václav? (ne že by to nebylo pro danou diskuzi fuk)

Ne to okolo nejsou lazebnice, je to Bořivojův křest (vůl jeden).
  • flanker.27 napsal(a):

brbr napsal(a):

Ne to okolo nejsou lazebnice, je to Bořivojův křest (vůl jeden).
    no, já jsem myslela jiného Václava než toho se Zuzanou :-D

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů SpekulaceKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi