Kéž by se potkali...

123468

Komentáře

• Krisa: O svém charakteru si nedělám iluze, ale zase si říkám- třeba se pár "hříšků" smaže tím, že jiným pomůžu od zkaženosti.... :D
  • Jarla: Jenže Viserys aspoň majznul Danny - Joff se nezmohl ani na majznutí Sansy (ne že bych chtěla, aby se na to zmohl nebo, že by majznutí Danny bylo něco kladného)
  • Tak by stálo zato postavit ty dva proti sobě. Jakože jenom jeden na jednoho, ručičky, nožičky, zuby, nehty.... :D
  • :-D taky si myslíte, že by to byla ta děcká pranice s odvráceným obličejem, přivřenýma očima a plácání rukama před sebou ? :-D
  • Jarla napsal(a):

:-D taky si myslíte, že by to byla ta děcká pranice s odvráceným obličejem, přivřenýma očima a plácání rukama před sebou ? :-D

Jsem o tom bytostně přesvědčená!
  • Krisa napsal(a):

Jarla napsal(a):

:-D taky si myslíte, že by to byla ta děcká pranice s odvráceným obličejem, přivřenýma očima a plácání rukama před sebou ? :-D

Jsem o tom bytostně přesvědčená!
    A spoustou ječení a nakonec by se oba rozbrečeli, sedli si na chodník a vzbuzovali lítost kolemjdoucích. :D
  • škrábání, kousání a tahání za vlasy?
  • Vidím, že tady se názory dokonale shodují :-D
    To by bylo pošušňáníčko na čumendu :-D Joff by řval "Mámí on se bije!" A Viserys zase "Trůn je můj ty pitomečku pitomý!"
    A před tím by byly pořvávačky jako "Můj táta měl tak velký palcát, že by tě s ním rozmázl na sračky!" "To můj táta měl ještě větší a kdyby tě s ním máznul, tak by z tebe gichlo jen trochu zelené vody, ty opičí zvratku."
  • Joff: "Mámó oni mě perou!"
    Visr: "Ty žalovníčku! Rozsekám tě na hrozně moc kusů."
    Joff: "A já tě rozsekám na milión kusů."
    Visr: "A já tebe na nekonečně moc kusů."

• Správně tam mělo být na milión kvadrlión stopadesát tísíc milónů kusů a druhý měl operovat ležatou osmičkou :-D
  • A co je víc než ležatá osmička?
    No přece dvojitá ležatá osmička.
  • No samo a nebo ležatá desetica - to už jsem taky vážně slyšela z pískoviště :-D a taky výhružky, že "můj" táta umlátí toho "tvojeho" činkou :-)
  • Jarla napsal(a):

A jaké hry se hrály u vás na škole? :-)

Zpravidla takové, které je sociálně determinovaly do role bodoucích matek a strážkyň rodinného krbu.
  • Tak to započítej pod to efektivní strážení :-D
  • Ty holčičky maj hezký šatičky...
  • Skutečně roztomiloučké :-D Zato velmi realistické :-D
  • flanker.27 napsal(a):

Ty holčičky maj hezký šatičky...

Ty holčičky maj hezký kabátky! ;D
  • Miss Utahraptor napsal(a):

flanker.27 napsal(a):

Ty holčičky maj hezký šatičky...

Ty holčičky maj hezký kabátky! ;D
    Nepoznám rozdíl. :)
  • Tam jsou vousaté ženy!
  • Vousatá byla jen sv. Scholastika :-D ta se zobrazuje s plnovousem....
  • Jinak si neumí vysvětlit ta gesta rukou. Jako by říkaly: Vážně pětatřicet? To je asi takhle dlouhý, ó svatá matko.
  • Mi se zase líbí ten naftový barel, ve kterém Bořivoj postává v čopce :-)
    Ale je vidět, kde se inspirovala MIss Utahraptor :-)
  • hm, není to v tom barelu spíš Václav? (ne že by to nebylo pro danou diskuzi fuk)
    mimochodem taky vám trochu připomíná Haringtona? :)
  • brbr napsal(a):

hm, není to v tom barelu spíš Václav? (ne že by to nebylo pro danou diskuzi fuk)

Neříkej to před Krisou... :D
  • Tak jinak: Veličenstvo, u Slaného jsme narazili na ropu, potřebujeme nějakou míru, ve který to budeme prodávat. Co třeba barel?
  • brbr napsal(a):

hm, není to v tom barelu spíš Václav? (ne že by to nebylo pro danou diskuzi fuk)

Ne to okolo nejsou lazebnice, je to Bořivojův křest (vůl jeden).
  • flanker.27 napsal(a):

brbr napsal(a):

Ne to okolo nejsou lazebnice, je to Bořivojův křest (vůl jeden).
    no, já jsem myslela jiného Václava než toho se Zuzanou :-D

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů • SpekulaceKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi