Jarla: Jenže Viserys aspoň majznul Danny - Joff se nezmohl ani na majznutí Sansy (ne že bych chtěla, aby se na to zmohl nebo, že by majznutí Danny bylo něco kladného)
Vidím, že tady se názory dokonale shodují :-D To by bylo pošušňáníčko na čumendu :-D Joff by řval "Mámí on se bije!" A Viserys zase "Trůn je můj ty pitomečku pitomý!" A před tím by byly pořvávačky jako "Můj táta měl tak velký palcát, že by tě s ním rozmázl na sračky!" "To můj táta měl ještě větší a kdyby tě s ním máznul, tak by z tebe gichlo jen trochu zelené vody, ty opičí zvratku."
Joff: "Mámó oni mě perou!" Visr: "Ty žalovníčku! Rozsekám tě na hrozně moc kusů." Joff: "A já tě rozsekám na milión kusů." Visr: "A já tebe na nekonečně moc kusů."
Komentáře
To by bylo pošušňáníčko na čumendu :-D Joff by řval "Mámí on se bije!" A Viserys zase "Trůn je můj ty pitomečku pitomý!"
A před tím by byly pořvávačky jako "Můj táta měl tak velký palcát, že by tě s ním rozmázl na sračky!" "To můj táta měl ještě větší a kdyby tě s ním máznul, tak by z tebe gichlo jen trochu zelené vody, ty opičí zvratku."
Visr: "Ty žalovníčku! Rozsekám tě na hrozně moc kusů."
Joff: "A já tě rozsekám na milión kusů."
Visr: "A já tebe na nekonečně moc kusů."
No přece dvojitá ležatá osmička.
Ale je vidět, kde se inspirovala MIss Utahraptor :-)
mimochodem taky vám trochu připomíná Haringtona? :)