také jsem trochu nervózní po přečetení těch komentářů :D jinak dobrovský už na stránkách nabízí hostinu:)
po vysvětlení talpressu(jak to je u vydávaní ság), je pěkné sledovat jak jarla ukončila své psaní v tomto topicu, jako že nic....:D
Hra o trůny:já mám hodnocení knih trochu jinak než většina, první díl nelze zhodnotit objektivně, viděl jsem první seriál a pak knihu, prakticky v celé knize mě nečekalo nic překvapujícího, seriál byl pojat téměř přesně podle knihy, tedy nemůžu hodnotit
střet králů mě bavil nejvíce, v podstatě celou knihu táhl tyrion a jeho inteligence, prostě takhle se hraje hra o trůny..a to jsem si nejvíce užíval! černovod to celé pěkně dovršil
Neustále všude čtu, jak je bouře mečů fantastická atd atd...je výborná, ale zas tak bezchybná není, na 1200 stran si myslím, že prostě nejde utáhnout temto vyprávění a to je podle mě chyba této knihy, ta nevyrovnanost kapitol (brana nemám rád už od prvního dílu, příjde mi jako naprosto zbytečná postava, ničím nezajímavá, četl jsem z donucení) nebýt rudé svatby a boje oberyna s horou, kniha by podle mne nijak extrémně nevybočovala od prvních dvou
Tomee: Tak kazdy ma jiny vkus :) Me se zase Boure mecu libila opravdu nejvic :)
Uz mate nekdo doma vazanou Hostinu pro vrany? Na Tallpressu uz je napsano "Na skladě", ale stav objednavky mam porad: nová (objednávka byla přijata). Tak snad to v pondeli vyexpeduji :)
tak jsem dneska zavítala do knihkupectví... obálka je zelená a je na ní nejspíš Cersei v záři divokého ohně... Tak nevím co ta oficiální obálka má znamenat...
Obálka k paperbackovému Tanci: Jednoduchá, hezká. Možná by chtělo ještě trochu zvýraznit draky, dodat větší kontrast mezi jejich světlými a tmavými částmi.
Topho druhého taky znám, myslím, že je červený a dokonce mám dojem, že to je výřez z obrázku, kde jsou dva draci proti sobě....ale musela bych hledat a zrovna se mi nechce. Třeba si vzpomenu.
Nevím o čem se tu pořád všichni bavíte, když už stejně víme, jak dopadne Dream of Spring - stačí se podívat na Iron mana. Tony Stark má zcela jasné starkovské atributy a vládne v podstatě celýmu světu, tak jakýpak copak.
V poseldní kapitole Drem of Spring se propadne nějakou záhadou partička z komiksových Avengers. Jiné si spletou s Mrazivýma obrama a Hulk to tam totálně rozemele, Azor Azhai bude Thor a Tony Stark převezme sever...... šach mat Velkému Jínému a všem čtenářům... :))))
Prosím Vás. Iritujú ešte niekoho obálky Písní ledu, tak, ako mňa. Mám pocit, ako by to robil nejaký amatér. Skor nejaké decko, posledná postava na Hostině má tak neproporcionálnu tvár, až to bolí. Alebo sa to nepáči len mne?
Komentáře
jinak dobrovský už na stránkách nabízí hostinu:)
po vysvětlení talpressu(jak to je u vydávaní ság), je pěkné sledovat jak jarla ukončila své psaní v tomto topicu, jako že nic....:D
Hra o trůny:já mám hodnocení knih trochu jinak než většina, první díl nelze zhodnotit objektivně, viděl jsem první seriál a pak knihu, prakticky v celé knize mě nečekalo nic překvapujícího, seriál byl pojat téměř přesně podle knihy, tedy nemůžu hodnotit
střet králů mě bavil nejvíce, v podstatě celou knihu táhl tyrion a jeho inteligence, prostě takhle se hraje hra o trůny..a to jsem si nejvíce užíval! černovod to celé pěkně dovršil
Neustále všude čtu, jak je bouře mečů fantastická atd atd...je výborná, ale zas tak bezchybná není, na 1200 stran si myslím, že prostě nejde utáhnout temto vyprávění a to je podle mě chyba této knihy, ta nevyrovnanost kapitol (brana nemám rád už od prvního dílu, příjde mi jako naprosto zbytečná postava, ničím nezajímavá, četl jsem z donucení) nebýt rudé svatby a boje oberyna s horou, kniha by podle mne nijak extrémně nevybočovala od prvních dvou
Uz mate nekdo doma vazanou Hostinu pro vrany? Na Tallpressu uz je napsano "Na skladě", ale stav objednavky mam porad: nová (objednávka byla přijata). Tak snad to v pondeli vyexpeduji :)
Jednoduchá, hezká. Možná by chtělo ještě trochu zvýraznit draky, dodat větší kontrast mezi jejich světlými a tmavými částmi.