Vydání Hostiny pro vrány a Tance s draky

1356720

Komentáře

• také jsem trochu nervózní po přečetení těch komentářů :D
    jinak dobrovský už na stránkách nabízí hostinu:)

po vysvětlení talpressu(jak to je u vydávaní ság), je pěkné sledovat jak jarla ukončila své psaní v tomto topicu, jako že nic....:D

Hra o trůny:já mám hodnocení knih trochu jinak než většina, první díl nelze zhodnotit objektivně, viděl jsem první seriál a pak knihu, prakticky v celé knize mě nečekalo nic překvapujícího, seriál byl pojat téměř přesně podle knihy, tedy nemůžu hodnotit

střet králů mě bavil nejvíce, v podstatě celou knihu táhl tyrion a jeho inteligence, prostě takhle se hraje hra o trůny..a to jsem si nejvíce užíval! černovod to celé pěkně dovršil

Neustále všude čtu, jak je bouře mečů fantastická atd atd...je výborná, ale zas tak bezchybná není, na 1200 stran si myslím, že prostě nejde utáhnout temto vyprávění a to je podle mě chyba této knihy, ta nevyrovnanost kapitol (brana nemám rád už od prvního dílu, příjde mi jako naprosto zbytečná postava, ničím nezajímavá, četl jsem z donucení) nebýt rudé svatby a boje oberyna s horou, kniha by podle mne nijak extrémně nevybočovala od prvních dvou
  • Tomee: Tak kazdy ma jiny vkus :) Me se zase Boure mecu libila opravdu nejvic :)

Uz mate nekdo doma vazanou Hostinu pro vrany? Na Tallpressu uz je napsano "Na skladě", ale stav objednavky mam porad: nová (objednávka byla přijata). Tak snad to v pondeli vyexpeduji :)
  • Já ji teda plánovala koupit v obchodě, ale nevim kdy bude ten správný čas. Od kdy přesně bude v prodeji v obchodech?
  • tak jsem dneska zavítala do knihkupectví... obálka je zelená a je na ní nejspíš Cersei v záři divokého ohně... Tak nevím co ta oficiální obálka má znamenat...
  • to už je v obchodech?
  • Maggie napsal(a):

Tak nevím co ta oficiální obálka má znamenat...

Kupodivu výjimečně výjev z knížky.
  • po přečtení budem moudřejší. doufám...
  • tak už ji má doma. tak s chutí do toho ať je to už přečteno =P
  • me přišla včera mel jsem ji přeobjednanou
  • Ježit to je trapas, kvůli účetnictví odkládat vydání knihy? To jsem snad ještě nezažil.
  • Obálky paperbacků Tance s draky:

• Obálka k paperbackovému Tanci:
    Jednoduchá, hezká. Možná by chtělo ještě trochu zvýraznit draky, dodat větší kontrast mezi jejich světlými a tmavými částmi.
  • Obrázky se mi líbí, ale škoda té růžové. Je to mdlé. Nejvíc by se mi líbila asi světle zelená. Nebo jemně modrá, jako obloha.
  • A dík za příspěvek. Pomalu začínám věřit, že to vážně vyjde :)
  • Obrázek toho draka vlevo už jsem někde viděl.
  • principiálne o triedu lepšie ako rozprávky na hardcopy
  • Tak už jen měsíc čekání, i když mě stejně trefily snad všechny spoilery. ;-)
  • heavy_head napsal(a):

Tak už jen měsíc čekání, i když mě stejně trefily snad všechny spoilery. ;-)

kerý? i ten o těhotenství... aaa, co to plácam :-)
  • Teď ještě vypátrat, odkaď je šlohnutý ten druhý drak a pak ho vypustit na Aleka. :-)
  • Topho druhého taky znám, myslím, že je červený a dokonce mám dojem, že to je výřez z obrázku, kde jsou dva draci proti sobě....ale musela bych hledat a zrovna se mi nechce. Třeba si vzpomenu.
  • Druhý je velmi podobný tomuhle, ale jsou tam patrné rozdíly. Nejlíp sedí "postavení" a tvar těla celkově.
    nightshade-moon-dragon
  • Miss Utahraptor napsal(a):

Druhý je velmi podobný tomuhle, ale jsou tam patrné rozdíly. Nejlíp sedí "postavení" a tvar těla celkově.

ale patrné rozdíly jsou i u prvního draka, nejspíš jste opravdu našli oba originály, které nechal talpress překreslit

obaly se mi docela líbí, jemné a vystihující

• mnohem lepší než ty vázané díly předtím. ale souhlas s Nevadou, barva mohla být jiná.
  • Krásně jednoduchy. Ještě tu první trilogii a jdu kupovat a znovu číst :)
  • Nevím o čem se tu pořád všichni bavíte, když už stejně víme, jak dopadne Dream of Spring - stačí se podívat na Iron mana. Tony Stark má zcela jasné starkovské atributy a vládne v podstatě celýmu světu, tak jakýpak copak.
  • Hezké - barva by opravdu mohla být výraznější, ale jinak paráda :)
  • V poseldní kapitole Drem of Spring se propadne nějakou záhadou partička z komiksových Avengers. Jiné si spletou s Mrazivýma obrama a Hulk to tam totálně rozemele, Azor Azhai bude Thor a Tony Stark převezme sever...... šach mat Velkému Jínému a všem čtenářům... :))))
  • A mně se obálka líbí. Jsem zvědavej, jak budou vypadat obálky prvních tří knih.
  • Nejpovedenější obálka českého vydání Písně ledu a ohně....
  • Prosím Vás. Iritujú ešte niekoho obálky Písní ledu, tak, ako mňa. Mám pocit, ako by to robil nejaký amatér. Skor nejaké decko, posledná postava na Hostině má tak neproporcionálnu tvár, až to bolí. Alebo sa to nepáči len mne?

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů PřekladyKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi