Hra o trůny - obsazení

1495052545565

Komentáře

• Lord Gepeto napsal(a):

... Tri ohne zapáliš, jeden na konci cigarety, druhý pri vypaľovaní a tretí keď budeš variť.... ...

To je strašný! :D
  • já přečetl všechny knihy a veškerý proroctví mi byly šumafů, nechte to taky někoho prožít stejně. :) Já když si poprvé přečet ty teórie tady, tak jsem fakt nevěřil vlastnim očím.
  • Tak kdo mi pomůže přeložit další anotace epizod? S hrůzou jsem zjistil, že nemám dnešní připravenou :-)
  • Chybí tam anotace na poslední epizodu, našla jsem ji tady:

http://kissed-by-fire.com/2012/05/episode-20-summary/
  • Miss Utahraptor napsal(a):

Lord Gepeto napsal(a):

... Tri ohne zapáliš, jeden na konci cigarety, druhý pri vypaľovaní a tretí keď budeš variť.... ...

To je strašný! :D
    Ale je to Danyin (o)sud :D
  • Na WiC.netu rozjeli další kolo tipů - Ramsay Sníh.

Mně by se líbili Jacob Pitts a Jackson Rathbone.
  • Nevada napsal(a):

Na WiC.netu rozjeli další kolo tipů - Ramsay Sníh.

Mně by se líbili Jacob Pitts a Jackson Rathbone.

Ten první je "fajn".
  • Cillian Murphy by byl skvělý (tenhle člověk zahraje všechno a ještě ty jeho děsivé oči), ale obávám se, že je trochu mimo seriálovou mísu.
  • Krisa napsal(a):

Cillian Murphy by byl skvělý (tenhle člověk zahraje všechno a ještě ty jeho děsivé oči), ale obávám se, že je trochu mimo seriálovou mísu.

Ja som pren vsetkymi desiatimi, ale predpokladam, ze to bude niekto menej znamy
  • Počkat, a bude vůbec ještě v druhý sérii?
  • flanker.27: Ale no tak, samozřejmě že nebude, ale jak jsem už psala v jiným topic, bez Ramsayho přítomnosti na obrazovce se vlastně už obejdou.

Jinak Murphy by byl dobrej, i když pořád moc velkej hezoun.
  • Cillian Murphy by byl skvělej Ramsey, má děsivej pohled :D
  • svoa00 napsal(a):

... Jinak Murphy by byl dobrej, i když pořád moc velkej hezoun.

Ale no tak- trochu make-upu, delší umaštěné vlasy a bude fajn. Podstatné jsou ty děsivé oči, ty se "dodělat" nedají. :)
  • Miss Utahraptor napsala vše, co jsem měla na jazyku. Troška špíny a bude jak od maminky :)
  • Maminko utopte to hned - dokud to ještě přeperete :-p
  • svoa00 napsal(a):

flanker.27: Ale no tak, samozřejmě že nebude, ale jak jsem už psala v jiným topic, bez Ramsayho přítomnosti na obrazovce se vlastně už obejdou.

Jinak Murphy by byl dobrej, i když pořád moc velkej hezoun.

Trochu make-upu a bude sqely Ramsay
    Ved pozrite, co spravili z Brienne
    http://www.imdb.com/media/rm399163136/nm3729225
  • To máš recht - tu šedou metráž přes ni neměli házet jen tak, ale nejdřív z toho ušít šaty :-)
  • Jarla napsal(a):

To máš recht - tu šedou metráž přes ni neměli házet jen tak, ale nejdřív z toho ušít šaty :-)

To je fakt, tie saty su hrozne, ale zase najst nieco vhodne pre tu jej vysku...vdaku Bohu za mojich 167 cm
  • Tak na švadlenu už snad zarobila :-)
  • Jarla napsal(a):

Tak na švadlenu už snad zarobila :-)

Svadlena ale tusim zle poradila...
  • Švadlena asi měla dost práce a tak jí řekla - tak si tu látku hoď přes sebe, takhle a převaž v pase šňůrou od županu a máš tu....:-D
  • Asi zatial zarabala na golier Margaery :)
  • Co je to golier, vím čistě náhodou díky jedné písničce od Elánu. ;-)

• Tak čo je kochlík, neviem ani ja. :D A tuřín je nejaká repa, nie?
  • Arutha2321 napsal(a):

Tak čo je kochlík, neviem ani ja. :D A tuřín je nejaká repa, nie?

Kochlik je po zapadniarsky kvetinac a turin je kvaka :)
  • A vobec ceske nazvy pre zeleninu su vsetky take nemedzinarodne "huste"...o mesiacoch ani nemluvě :).... Nejaky sialeny cesky narodovec chcel donutit Slovakov, aby si vzdy mesiace na prstoch ratali :)
  • Zaujímavé, som Piešťanec, ale termín kochlík som v živote nepočul. :D
  • heavy_head napsal(a):

Co je to golier, vím čistě náhodou díky jedné písničce od Elánu. ;-)

Vidis, to ma vobec nenapadlo. Ale niet divu, vacsina dobrych sci-fi a fantasy knih su v ceskom preklade, takze vy sa tak casto so slovencinou nestretavate ako my s cestinou. Este aj Juraj Cervenak, Slovacisko ako repa, pise vacsinu knih z komercnych dovodov v cestine. Takze taky minislivnicek:

Jagať sa, kozub, kochlík, mihalnice, cencúľ, pampúch, ohúriť, kŕdeľ, svokrovci, kefa, vankúš, pivnica

Ja mam zase stale problemy s ceskou zeleninou...nestastny tuřín, nie a nie si zapamatat, co to po slovensky znamena a teda v Zemeploche je toho hodne :)
  • Co je tuřín taky nevím (představuji si to jako bílou řepu, nevím proč). S těmi slovenskými slovy mám velký problém - jenže kde se to mám naučit, když tady ve slovenštině prostě nic není. Zvládám maximálně slovo kefa (podle zubního kartáčku).
  • Arutha2321 napsal(a):

Zaujímavé, som Piešťanec, ale termín kochlík som v živote nepočul. :D

Teda Si Píščanec :), kochlik je skor po zahoracky. Trnaváci a spol nepoznajú :)

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů SeriálKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi