Hra o trůny - obsazení

1…4950525455…65

Komentáře

• Lord Gepeto napsal(a):

... Tri ohne zapáliš, jeden na konci cigarety, druhý pri vypaľovaní a tretí keď budeš variť.... ...

To je strašný! :D
  • já přečetl všechny knihy a veškerý proroctví mi byly šumafů, nechte to taky někoho prožít stejně. :) Já když si poprvé přečet ty teórie tady, tak jsem fakt nevěřil vlastnim očím.
  • Tak kdo mi pomůže přeložit další anotace epizod? S hrůzou jsem zjistil, že nemám dnešní připravenou :-)
  • Chybí tam anotace na poslední epizodu, našla jsem ji tady:

http://kissed-by-fire.com/2012/05/episode-20-summary/
  • Miss Utahraptor napsal(a):

Lord Gepeto napsal(a):

... Tri ohne zapáliš, jeden na konci cigarety, druhý pri vypaľovaní a tretí keď budeš variť.... ...

To je strašný! :D
    Ale je to Danyin (o)sud :D
  • Na WiC.netu rozjeli další kolo tipů - Ramsay Sníh.

Mně by se líbili Jacob Pitts a Jackson Rathbone.
  • Nevada napsal(a):

Na WiC.netu rozjeli další kolo tipů - Ramsay Sníh.

Mně by se líbili Jacob Pitts a Jackson Rathbone.

Ten první je "fajn".
  • Cillian Murphy by byl skvělý (tenhle člověk zahraje všechno a ještě ty jeho děsivé oči), ale obávám se, že je trochu mimo seriálovou mísu.
  • Krisa napsal(a):

Cillian Murphy by byl skvělý (tenhle člověk zahraje všechno a ještě ty jeho děsivé oči), ale obávám se, že je trochu mimo seriálovou mísu.

Ja som pren vsetkymi desiatimi, ale predpokladam, ze to bude niekto menej znamy
  • Počkat, a bude vůbec ještě v druhý sérii?
  • flanker.27: Ale no tak, samozřejmě že nebude, ale jak jsem už psala v jiným topic, bez Ramsayho přítomnosti na obrazovce se vlastně už obejdou.

Jinak Murphy by byl dobrej, i když pořád moc velkej hezoun.
  • Cillian Murphy by byl skvělej Ramsey, má děsivej pohled :D
  • svoa00 napsal(a):

... Jinak Murphy by byl dobrej, i když pořád moc velkej hezoun.

Ale no tak- trochu make-upu, delší umaštěné vlasy a bude fajn. Podstatné jsou ty děsivé oči, ty se "dodělat" nedají. :)
  • Miss Utahraptor napsala vše, co jsem měla na jazyku. Troška špíny a bude jak od maminky :)
  • Maminko utopte to hned - dokud to ještě přeperete :-p
  • svoa00 napsal(a):

flanker.27: Ale no tak, samozřejmě že nebude, ale jak jsem už psala v jiným topic, bez Ramsayho přítomnosti na obrazovce se vlastně už obejdou.

Jinak Murphy by byl dobrej, i když pořád moc velkej hezoun.

Trochu make-upu a bude sqely Ramsay
    Ved pozrite, co spravili z Brienne
    http://www.imdb.com/media/rm399163136/nm3729225
  • To máš recht - tu šedou metráž přes ni neměli házet jen tak, ale nejdřív z toho ušít šaty :-)
  • Jarla napsal(a):

To máš recht - tu šedou metráž přes ni neměli házet jen tak, ale nejdřív z toho ušít šaty :-)

To je fakt, tie saty su hrozne, ale zase najst nieco vhodne pre tu jej vysku...vdaku Bohu za mojich 167 cm
  • Tak na švadlenu už snad zarobila :-)
  • Jarla napsal(a):

Tak na švadlenu už snad zarobila :-)

Svadlena ale tusim zle poradila...
  • Švadlena asi měla dost práce a tak jí řekla - tak si tu látku hoď přes sebe, takhle a převaž v pase šňůrou od županu a máš tu....:-D
  • Asi zatial zarabala na golier Margaery :)
  • Co je to golier, vím čistě náhodou díky jedné písničce od Elánu. ;-)

• Tak čo je kochlík, neviem ani ja. :D A tuřín je nejaká repa, nie?
  • Arutha2321 napsal(a):

Tak čo je kochlík, neviem ani ja. :D A tuřín je nejaká repa, nie?

Kochlik je po zapadniarsky kvetinac a turin je kvaka :)
  • A vobec ceske nazvy pre zeleninu su vsetky take nemedzinarodne "huste"...o mesiacoch ani nemluvě :).... Nejaky sialeny cesky narodovec chcel donutit Slovakov, aby si vzdy mesiace na prstoch ratali :)
  • Zaujímavé, som Piešťanec, ale termín kochlík som v živote nepočul. :D
  • heavy_head napsal(a):

Co je to golier, vím čistě náhodou díky jedné písničce od Elánu. ;-)

Vidis, to ma vobec nenapadlo. Ale niet divu, vacsina dobrych sci-fi a fantasy knih su v ceskom preklade, takze vy sa tak casto so slovencinou nestretavate ako my s cestinou. Este aj Juraj Cervenak, Slovacisko ako repa, pise vacsinu knih z komercnych dovodov v cestine. Takze taky minislivnicek:

Jagať sa, kozub, kochlík, mihalnice, cencúľ, pampúch, ohúriť, kŕdeľ, svokrovci, kefa, vankúš, pivnica

Ja mam zase stale problemy s ceskou zeleninou...nestastny tuřín, nie a nie si zapamatat, co to po slovensky znamena a teda v Zemeploche je toho hodne :)
  • Co je tuřín taky nevím (představuji si to jako bílou řepu, nevím proč). S těmi slovenskými slovy mám velký problém - jenže kde se to mám naučit, když tady ve slovenštině prostě nic není. Zvládám maximálně slovo kefa (podle zubního kartáčku).
  • Arutha2321 napsal(a):

Zaujímavé, som Piešťanec, ale termín kochlík som v živote nepočul. :D

Teda Si Píščanec :), kochlik je skor po zahoracky. Trnaváci a spol nepoznajú :)

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů • SeriálKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi