Odkazy , obrázky...

1212224262780

Komentáře

• Kachítos napsal(a):

... Orlando by byl moc drahý toho určitě neobsadí

Bohům dík za ty dary. :)
  • Miss Utahraptor napsal(a):

Kachítos napsal(a):

... Orlando by byl moc drahý toho určitě neobsadí

Bohům dík za ty dary. :)
    Blůmovi díky za jeho "cenu" :)))
  • tak jsem si vygůglila toho BB a jo, ten by byl jako rhaegar dobrý (nevím proč, ale pořád si představuju Targ. jako černovlasé a ani Dany a Viserys v seriálu to nezměnili).
  • Ten Barnes sa mi trochu podobá na Lloyda, čo hral Viserysa, takže by to mohla byť dobrá voľba.
  • Na blogu GRRM jsem narazil na tyhle ilustrovaná limitovaná vydání. Taky jsem velmi výhodně prodal pár knížek, které byly vyprodané a tím pádem se dražily za hodně, ale tohle už je docela dost :) Holt jiný trh. link1, link2
  • Ještěže to neumím přepočítat na český :)))
  • Krisa napsal(a):

Ještěže to neumím přepočítat na český :)))

Skús toto

http://www.finance.cz/makrodata-eu/kalkulacky-aplikace/prevodnik-men/
  • Já to nemyslela až tak doslovně :)))
  • Krisa napsal(a):

Já to nemyslela až tak doslovně :)))

:D Ale ja som chcel aby si vedela koľko to je, aby ťa to mohlo vydesiť :D
  • Zkoumám ofic. HBO merchandising a mají to docela pěkné. Sice už bych si většinu věcí nekoupil (už jsem na ně moc starý), ale kniha ze zákulisí seriálu vypadá dobře. Vidím to na předobjednávku. odkaz

Co se týče neoficiálního, miniatury od Dark Sword jsou povedený, ale netrefily se do mého vkusu. Máte někdo tip na něco zajímavého?
  • Je libo nové botky?
    Fire and Blood by Aline111
  • Nebýt té lebky, mé slinné žlázy by se začaly tetelit :)
  • To na levé botce je asi narážka na Viseryse ale mnohem víc to odpovídá znaku rodu Manwoodů
  • Hm tak tyhle ne.....když začnu jevit zájem o boty, tak vypadají zhruba takto (nebo s otevřenou špičkou)
    bot
    Elegantní tvar, dokonale vycentrovaný podpatek pod patou! Normální klasická špička bez tvarových vymyšleností. A dobře vystužená podrážka, která je oporou pro chodidlo.....
    A pak přijde ten smutný okamžik, kdy se optám, zda to nemají v osmičce :-p
  • A pak přijde ten smutný okamžik, kdy se optám, zda to nemají v osmičce :-p
    Kolik měříš, že máš takové nohy? Na fotkách nevypadáš nějak vysoká. Má to i své výhody, jistě se cítíš dost stabilně...
  • 170cm :-p Prostě mám osmičky no...jo jasně - malý jety :-D Bratr má 14ky po dědovi. Co naděláš ? Uřízneš? Jenže problémeček je v tom, že zatímco dřív (už od sedmé třídy jsem měla osmičky) byly všude dámské číslo 8 jako normální velikost, tak nyní nově to je přeřazeno do nadměrných a seženu tak leda gumáky nebo důchodky a pro boty jezdím do Zlína :-) Nebo do Polska - tam problém nemají....vtipná je ta část, že mám recesivní znak - nejdelší palec, zatímco když si všimneš špičky lodiček či jiných dámských bot, tak je dělají na nejdelší prostředníček :-))
  • Jarla: Boty jsou to krásné, ale vzala bych si je jen jednou a pak bych měla sádru na hodně dlouho :).
  • Máš pravdu - takové mohu nosit jen u nás na horské vesničce, kde máme chodníky z velkých kachlí (40x40)...ve městě jsou kočičí hlavy a zámková dlažba - obojí musel vymyslet chlap, jehož manželka jezdí všude autem :-D
  • Starý dobrý chodníky z betonových panelů. Takovýhle krásný chodníky dnes už dělají jenom v KLDR
  • Jarla: Mně by ani kachle nepomohly :D
  • A Pak ten trapný moment, keď sa spýtaš, koľko to stojí .D
  • Krisa - ale jo :-))
    Gepeto - na to se nikdy neptám - prostě si vezmu dost peněz a u kasy zaplatím :-p
  • Jarla napsal(a):

Krisa - ale jo :-))
    Gepeto - na to se nikdy neptám - prostě si vezmu dost peněz a u kasy zaplatím :-p

:D Tak to máš dobré... Vyrabuješ pólku obchoda a potom pri kase spomaluješ rady :D
    V tom najlepšiom slova zmysle
  • Gepeto - a nebo chození po obchodech nesnáším, raději si připlatím za pultovku, kde řeknu co chci a vypadnu než bych šla do obchoďáku a do obchodu zkrátka jdu jen když něco potřebuji a to cíleně...tak tam trávím minimum času a ani to nejde do peněz :-)
  • :D To ja idem do obchodu kúpiť tak potraviny, keď ma vyženú :D Ja som inak tiež nikdy nevidel, čo majú niektoré ženy s tým nakupovaním - taká nuda...
  • Lord Gepeto napsal(a):

... Ja som inak tiež nikdy nevidel, čo majú niektoré ženy s tým nakupovaním - taká nuda...

Musíš mít dostatek financí a správné obchody po cestě, pak můžeš nakupováním doopravdy strávit celé hodiny.
    Doporučená kombinace: řeznictví-čokoládovna-knihkupectví. :D
  • :D :D Tak ako nakupovanie tohto štýlu, to by som zbožňoval, ale myslel som skôr čisto Textil Quest :D
  • To jo, Textil Quest je NUDA. :(
  • Miss Utahraptor napsal(a):

To jo, Textil Quest je NUDA. :(

A taky obuv a drogerka všeho druhu je pekelná nuda za trest :-D

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi