tak jsem si vygůglila toho BB a jo, ten by byl jako rhaegar dobrý (nevím proč, ale pořád si představuju Targ. jako černovlasé a ani Dany a Viserys v seriálu to nezměnili).
Na blogu GRRM jsem narazil na tyhle ilustrovaná limitovaná vydání. Taky jsem velmi výhodně prodal pár knížek, které byly vyprodané a tím pádem se dražily za hodně, ale tohle už je docela dost :) Holt jiný trh. link1, link2
Zkoumám ofic. HBO merchandising a mají to docela pěkné. Sice už bych si většinu věcí nekoupil (už jsem na ně moc starý), ale kniha ze zákulisí seriálu vypadá dobře. Vidím to na předobjednávku. odkaz
Co se týče neoficiálního, miniatury od Dark Sword jsou povedený, ale netrefily se do mého vkusu. Máte někdo tip na něco zajímavého?
Hm tak tyhle ne.....když začnu jevit zájem o boty, tak vypadají zhruba takto (nebo s otevřenou špičkou) Elegantní tvar, dokonale vycentrovaný podpatek pod patou! Normální klasická špička bez tvarových vymyšleností. A dobře vystužená podrážka, která je oporou pro chodidlo..... A pak přijde ten smutný okamžik, kdy se optám, zda to nemají v osmičce :-p
170cm :-p Prostě mám osmičky no...jo jasně - malý jety :-D Bratr má 14ky po dědovi. Co naděláš ? Uřízneš? Jenže problémeček je v tom, že zatímco dřív (už od sedmé třídy jsem měla osmičky) byly všude dámské číslo 8 jako normální velikost, tak nyní nově to je přeřazeno do nadměrných a seženu tak leda gumáky nebo důchodky a pro boty jezdím do Zlína :-) Nebo do Polska - tam problém nemají....vtipná je ta část, že mám recesivní znak - nejdelší palec, zatímco když si všimneš špičky lodiček či jiných dámských bot, tak je dělají na nejdelší prostředníček :-))
Máš pravdu - takové mohu nosit jen u nás na horské vesničce, kde máme chodníky z velkých kachlí (40x40)...ve městě jsou kočičí hlavy a zámková dlažba - obojí musel vymyslet chlap, jehož manželka jezdí všude autem :-D
Gepeto - a nebo chození po obchodech nesnáším, raději si připlatím za pultovku, kde řeknu co chci a vypadnu než bych šla do obchoďáku a do obchodu zkrátka jdu jen když něco potřebuji a to cíleně...tak tam trávím minimum času a ani to nejde do peněz :-)
... Ja som inak tiež nikdy nevidel, čo majú niektoré ženy s tým nakupovaním - taká nuda...
Musíš mít dostatek financí a správné obchody po cestě, pak můžeš nakupováním doopravdy strávit celé hodiny. Doporučená kombinace: řeznictví-čokoládovna-knihkupectví. :D
Komentáře
http://www.finance.cz/makrodata-eu/kalkulacky-aplikace/prevodnik-men/
Co se týče neoficiálního, miniatury od Dark Sword jsou povedený, ale netrefily se do mého vkusu. Máte někdo tip na něco zajímavého?
Elegantní tvar, dokonale vycentrovaný podpatek pod patou! Normální klasická špička bez tvarových vymyšleností. A dobře vystužená podrážka, která je oporou pro chodidlo.....
A pak přijde ten smutný okamžik, kdy se optám, zda to nemají v osmičce :-p
Gepeto - na to se nikdy neptám - prostě si vezmu dost peněz a u kasy zaplatím :-p
V tom najlepšiom slova zmysle
Doporučená kombinace: řeznictví-čokoládovna-knihkupectví. :D