Různé filmy

1434446484980

Komentáře

• Expedables jako akční film stáli docela za prd. A jako pocta starým akčním filmům 2x. Stallone to tam ve druhé půlce začal brát moc vážně a celé to šlo do háje. Statham u mě nikdy nebyl dostatečně "charismatický" akční hrdina a tak mi tam spíš překážel. Trošku to vylepšil Jet Li, ale ne moc. Obávám se, že druhý díl bude jen potvrzením syndromu pokračování hollywoodských velkofilmů. To už jsem se víc bavila u RED, ale i to považuju v celku za průměr.
  • Teď jsem se z nostalgie díval na nejlepší film s kdysi akční hvězdou Michelem Dudikoffem - Avenging force. Doporučuji. Na svou dobu opravdu pecka.
  • Hehe, nějakej granát vedle mě, co to je, ja geroj amerikaničeskij :)
  • Joss Whedon je bůh a Avengers jsou pecka :)
  • Mě jednou kouslo klíště ale sakra nestal se ze mě superklíšťák :)
  • Asi to nebylo to správné klíště ;)
  • Teď abych lítal po lesích a hledal to správný, já chci prostě pít krev na úrovni :)
  • Zkus nějaké z lesů koľ Černobylu .-)
  • Co sou tam Stalkeři už to tam s klíšťatama prej neni co to bejvalo :)
  • Ach bože... Právě jsem zjistila, že Američani budou točit remake Oldboye :o((
  • Nevada napsal(a):

Joss Whedon je bůh a Avengers jsou pecka :)

To jsem na to teda zvědav, to je zase jednou bum bác.
    Nevada napsal(a):

Ach bože... Právě jsem zjistila, že Američani budou točit remake Oldboye :o((

Točit?
    Já myslel, že už točí.
  • Nj, už asi točí.
  • Já zas nedávno objevil, že se bude točit Forrest Gump 2, což mě taky nenaplňuje štěstím (a nemyslím si, že to bude po skoro 20 letech se starším Hanksem tak dobře fungovat).
  • paul-cz napsal(a):

Já zas nedávno objevil, že se bude točit Forrest Gump 2, což mě taky nenaplňuje štěstím (a nemyslím si, že to bude po skoro 20 letech se starším Hanksem tak dobře fungovat).

Houby s petrolejem. To je jen nějaký vtip ne?
  • Nebude náhodou i Zelený lampáš 2? A nejlépe ještě 6 dalších pokračování - nemůžu se dočkat :-D
  • Lampáš naštěstí nebude. Vydělal v kinech velký kuloví. Myslím, že to byl dokonce největší propadák roku.
  • To je mi novinka :-D Větší stupiditu jsem neviděla, ale kámoš mne varoval, že existuje - Kapitán Amerika :-D
  • Tak jsem dostal do pacek DVD s The Red October (Hon na ponorku) a hádejte co? Baťuška !!Putin!! tam je! A to je to film z roku '90 :D
  • flanker.27 napsal(a):

Tam hraje?

Politruk ruské ponorky se jmenuje Putin :D
  • To vypadá opravdu vtipně. Borat byl úlet, chvílemi vtipné a chvílemi strašně nechutné.
  • Jo, u prvního traileru v kině jsem si říkala, že to bude hovadina. Ale včera jsem viděla rozšířený a mohlo by to být dobré :)

Mimochodem - včera jsem viděla i rozšířený trailer na Sněhurku a lovce a taky to na mě udělalo mnohem větší dojem než první verze. Jen se trochu bojím, že jsem tím pádem viděla už všechny nej scény.
  • Nemůžu si pomoct, ale mě zatim Sněguračka přijde jako povinnej zástupce genderovejch kritérií, Lovec jako nadrženej "hláškař", trpaslíci jako Jar Jar Binks x 7 a zlá královna by se eště mohla ďábelsky zachechtat jako imperátor Ming. Počkat, ona se v ukázce chechtá jako imperátor Ming. Sranda je, jak se ta hudba pořád pokouší bejt ultimátně osudová, ale jakmile se ukáže delší záběr, připomíná to spíš pochybnou akční komedii.

Ale samozřejmě můžu se mejlit.
  • 7 Jar Jar Binksů je smrtelná dávka
  • Krisa napsal(a):

7 Jar Jar Binksů je smrtelná dávka

Jeden Jar Jar je smrtelná dávka. ;D
  • Nicméně vzhledem k pozorovaný relativní natěšenosti na ten film jsem asi jeden z mála s tímhle pocitem. A můj vkus je někdy hodně odlišnej od zbytku populace...
  • Tak nečekám od toho žádné veledílo. Ke štěstí mi bude stačit, když to bude mít aspoň trochu slušný děj a nebudu si představovat různé způsoby smrti pokaždé, když uvidím Kristen Stewart :)

Něco pro zpestření 50 trailers for 4 minutes - celkem působivé.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi