Expedables jako akční film stáli docela za prd. A jako pocta starým akčním filmům 2x. Stallone to tam ve druhé půlce začal brát moc vážně a celé to šlo do háje. Statham u mě nikdy nebyl dostatečně "charismatický" akční hrdina a tak mi tam spíš překážel. Trošku to vylepšil Jet Li, ale ne moc. Obávám se, že druhý díl bude jen potvrzením syndromu pokračování hollywoodských velkofilmů. To už jsem se víc bavila u RED, ale i to považuju v celku za průměr.
Já zas nedávno objevil, že se bude točit Forrest Gump 2, což mě taky nenaplňuje štěstím (a nemyslím si, že to bude po skoro 20 letech se starším Hanksem tak dobře fungovat).
Já zas nedávno objevil, že se bude točit Forrest Gump 2, což mě taky nenaplňuje štěstím (a nemyslím si, že to bude po skoro 20 letech se starším Hanksem tak dobře fungovat).
Jo, u prvního traileru v kině jsem si říkala, že to bude hovadina. Ale včera jsem viděla rozšířený a mohlo by to být dobré :)
Mimochodem - včera jsem viděla i rozšířený trailer na Sněhurku a lovce a taky to na mě udělalo mnohem větší dojem než první verze. Jen se trochu bojím, že jsem tím pádem viděla už všechny nej scény.
Nemůžu si pomoct, ale mě zatim Sněguračka přijde jako povinnej zástupce genderovejch kritérií, Lovec jako nadrženej "hláškař", trpaslíci jako Jar Jar Binks x 7 a zlá královna by se eště mohla ďábelsky zachechtat jako imperátor Ming. Počkat, ona se v ukázce chechtá jako imperátor Ming. Sranda je, jak se ta hudba pořád pokouší bejt ultimátně osudová, ale jakmile se ukáže delší záběr, připomíná to spíš pochybnou akční komedii.
Nicméně vzhledem k pozorovaný relativní natěšenosti na ten film jsem asi jeden z mála s tímhle pocitem. A můj vkus je někdy hodně odlišnej od zbytku populace...
Tak nečekám od toho žádné veledílo. Ke štěstí mi bude stačit, když to bude mít aspoň trochu slušný děj a nebudu si představovat různé způsoby smrti pokaždé, když uvidím Kristen Stewart :)
Komentáře
Já myslel, že už točí.
Mimochodem - včera jsem viděla i rozšířený trailer na Sněhurku a lovce a taky to na mě udělalo mnohem větší dojem než první verze. Jen se trochu bojím, že jsem tím pádem viděla už všechny nej scény.
Ale samozřejmě můžu se mejlit.
Něco pro zpestření 50 trailers for 4 minutes - celkem působivé.