Pst, nech sa tam len tlačia, Power resides, where the Men believe it resides, ja presvedčím ľudí, že mám moc ako Petyr a ako šedá eminencia si vytvorím svoj vlastný trón... The Frozen Throne residing on The Icecrown Citadel at The Ice Crown Island at the Northrend :D The King of the Lichs 4ever!!!
Uff! Tak tohle bychom měli. Naklikala jsem si prvních sedm a šokovalo mne zjištění, že těch dalších cca. devět na zbylá tři místa nenarvu. Strašlivé dilema. :)
Uglo, Krisa to má zaslouženě - ona byla od začátku na druhém místě a pak se jen pošoupla na první, takže je to zasloužená královna plasu - o tom žádná :-))
JAIME a pátý? Není to ten hošan co začal šíleně nadávat Sarvenovy jako by se pomátl? :-) Tyhle internetový hlasování bohužel moc nefungují :-)
Ve světě ASOIF je JAIME holt pojem, viz. ta druhá anketa ;-) I já musím poděkovat "svým" cizincům ("Hey, cool avatar.. *CLICK!*").
EDIT: aha, koukám, že to od pátku nabylo tak absurdních rozměrů, že už to ani není vtipné, zkusím vytáhnout Nevadu, Sarvena, Chmura a pár dalších kam patří, tj. přede mě..
Krisu nelze brát jako měřítko, protože by měla dost vysoký rating i tak (možná ještě lepší :-).
Krisa je fajn. Milá a hodná. Navíc má zřejmě talent dostávat se do průšvihů a sbírá zranění jako jiní známky:-)) Jen by sis Kriso místo Jona mohla dát jako avatar Ygritte. Je to žena a má k němu stejně jako ty kladný vztah.... Já osobně tě klidně uznám jako...........co je k sakru ženská obdoba lorda?
ser/sir je rytířský titul. A to jsou jen muži. Ten kdo je v sáze pasován na rytíře a je pomazaný všemi sedmi oleji nebo jak to je. Tak má titul sera. Proto na severu žádní serové nejsou.
Tak jsem se po víkendu vrátila ze závodů a po hodině a půl dočetla všechny příspěvky (eviděntně vám moje nepřítomnost prospívá). Právě přemýšlím, co smysluplného a třeskutě vtipného říci, ale nějak mne nic nenapadá (bohužel mi na červeném koberci z róby vypadla připravená řeč). Velmi se omlouvám vrchnímu komanderovi Alekovi :) Doufám, že nezpychnu :D
Komentáře
No king rules forever
Naklikala jsem si prvních sedm a šokovalo mne zjištění, že těch dalších cca. devět na zbylá tři místa nenarvu. Strašlivé dilema. :)
(pche! Já Ti nedávala hlas za avatara :-p)
EDIT: aha, koukám, že to od pátku nabylo tak absurdních rozměrů, že už to ani není vtipné, zkusím vytáhnout Nevadu, Sarvena, Chmura a pár dalších kam patří, tj. přede mě..
Krisu nelze brát jako měřítko, protože by měla dost vysoký rating i tak (možná ještě lepší :-).
Tak to přijde mně. :)
Tak Krisa se může honosit krásným titulem Mam'zelle :-)
př. mág (a magička), kouzelník (a kouzelnice)