Rankopedia - anketa o nejoblíbenějšího uživatele

12357

Komentáře

• Krisa napsal(a):

Chmur napsal(a):

Jen by sis Kriso místo Jona mohla dát jako avatar Ygritte. Je to žena a má k němu stejně jako ty kladný vztah....

Jenže to bych pak musela cítit velkou nenávist k vlastní osobě a ke svojí nejoblíbenější větě... NA to zatím nejsem připravená :)
    Kriso, vzmuž se!
  • HELE, to je psychický nátlak!!! Že se nestydíte! Už chápu, proč celebrity říkají, že sláva má i odvrácenou stranu :D:D:D
  • Kriso: Pošleš mi prosím autogram? I autogram svého oblíbeného psíka. Určitě se jmenuje Duch:-)
  • Kriso, vzmuž se!
    Jo Kriso, jsi ženská, tak se vzmuž!!!
  • Chmur napsal(a):

Kriso: Pošleš mi prosím autogram? I autogram svého oblíbeného psíka. Určitě se jmenuje Duch:-)

Tady bohužel nemohu sloužit - psíky mám 2 (tudíž nemohu poslat autogram oblíbeného psíka, zasílám pouze komplet) :)
  • :-) Tak teď jsi mě dostala:-) Komplet radši ne. Spíš po částech, ať mám čas si zvyknout....
  • Taky gratuluju! Myslím, že taky hodně hlasovali lidi, co sem choděj, ale nepřihlašujou se. Znám jich hned několik, a nejen Greyjoyů :)
  • Krisy na nejvyšších místech? Přiznávám tedy, že i přes její ošklivý čumáček jsem ji nominoval na 4. místo, takže nesu svůj díl viny :-) Zajímalo by mě, co rozhoduje o tom, které hlasy jsou ty "z ČR" - můj zjevně ne (po odhlasování zůstal jejich počet stejný).

@Krisa: Gratuluji, Uchvatitelko, dobýt Icefire s 1 Krisou a 2 psy, kam se hrabe Aegon ;-) A pochlub se do našeho Iron(wo)man topicu, jak bylo na závodech..
  • Tak ono je to i v souladu s knihou. Starý Medvěd - Alek je mrtvý a na jeho místo nastoupil Jon - Krisa:-)) Můžu být tvůj majordomus - kuchař? Sice nemám tři prsty, ale vařím perfektně.
  • Krisa napsal(a):

HELE, to je psychický nátlak!!! Že se nestydíte! Už chápu, proč celebrity říkají, že sláva má i odvrácenou stranu :D:D:D

Mám obléknout zbroj a pozvednout meč na tvou obranu, má paní? :-) Nu což, první nebudu, tak si tedy aspoň urvu místo po jejím boku. Margaery bude můj vzor...
  • svadba! svadba! :)
  • jen doufám, že první nebude za chvíli head...
  • Alek napsal(a):

jen doufám, že první nebude za chvíli head...

Kolikrát můžu hlasovat pro 1 člověka? :D
  • já ještě nehlasoval ;-)
  • Krisa: kolik máš na škole spolužáků? :-)

(u nás v práci je celkem běžné, že když někdo chce něco vyhrát, žebrá o hlasy kolegů)
  • Ben Nevis napsal(a):

Krisa: kolik máš na škole spolužáků? :-)

(u nás v práci je celkem běžné, že když někdo chce něco vyhrát, žebrá o hlasy kolegů)

Myslíš s kolika lidmi chodím do ročníku SocPed nebo kolik lidí tuší, že existuji nebo kolik lidí tuší, že existuje Icefire fórum? Skore je přibližně 24 : 6 : 0
    Osobně znám jediného člověka, co zná Icefire fórum a další 2 lidi, které jsem "donutila" číst a shlédout seriál :)
    A od pátku (asi 17:45) do neděle (asi 19-20) jsem byla v Sedlčanech na závodech, takže za to vážně nemůžu :D
  • Kriso - dávat si do ikonky ksicht konkurentky a navíc takové, kterou z duše pohrdáš...chápu tě :-))
  • Není nutné, aby znali Icefire.cz, stačí jím říct, ať tě (nebo někoho jiného) podpoříd v anketě. :-)
    Ideální je mít svůj web. Třeba takový fuxoft žádal svůj fanklub, ať jeho přítelkyni dají hlas v nějaké soutěži idnes (aby byla vybrána). Stejně nevyhrála...

Ježíš, teď jsem si uvědomila, že to můžeš brát, že jsi podezřívaná z falšování výsledků. Mám vedení jako Sheldon. :-)
    To byla reakce na koment kolikrát můžeš hlasovat.
  • Ben Nevis: Neboj, já to pochopila :D Jen jsem dodala, že o existenci ankety jsem se dozvěděla až včera večer, aby to někdo nepochopil nakonec jinak :).
    Na to, kolikrát můžu hlasovat, jsem se ptala jako reakce na Alekovo zadoufání, že si nebude muset nakonec "vzít" Heavy-Heada (ikdyž já taky nejsem žádná výhra) - že bych nasázela Headovi několik hlasů :D
  • Ben Nevis - nepřihlášená můžeš hlasovat z kolika IP adres chceš - ve večejných knihovnách, školách, kavárnách, u každého kámoše či souseda....
    Na druhou stranu - a co na tom záleží :-) Anketa byla a je recese....to že tam hlasují i lidé absolutěn nezainteresovaní a cizinci, co netuší o co jde ...:-D
  • Mylady Kriso :-)
  • Jojo, přesně tak - chtělo to zvolit dobrou strategii a sebeprezentaci. Jona má přece každý rád :D
    Jo a aby si Ugla nemyslel, že jsem na něj zapomněla: Já byla dělat na závody rozhodčí, byl to ČP mládeže, což už nějaký ten pátek (dle pravidel) nejsem. Museli jsme s bratrem disknout asi 5-6 posádek, z čehož nikdy nemám dobrý pocit (dokud to jde, děláme, že nevidíme, ale někteří jsou fakt blbouni).
  • Já myslím, že se stačí připojit na VPN např. školní sítě. Po každém novém připojení se změní IP adresa (protože je dynamicky generovaná) a můžeš hlasovat znovu. Nebo prostě zajít do nějaké počítačové studovny a hlasovat z různých pc.
  • To byla otázka teoretická a hodně (opravdu hodně) nadnesená. Rozhodně nepojedu do školy jen proto, abych mohla tisíckrát hlasovat ve sranda anketě :)
  • Veřejné soutěže tipu. Dáme to na web a lidi sami zvolí, co je nejlepší. To dopadne vždycky špatně.
    Takhle si jedna firma nechala udělat značku. Když pak za mnou přišli, že chtějí redesign a ukázali mi její aktuální podobu, málem jsem jim ty prospekty poprskal smíchy.
  • Montezuma3 napsal(a):

Veřejné soutěže tipu. Dáme to na web a lidi sami zvolí, co je nejlepší. To dopadne vždycky špatně.

HELE, co tím jako chceš říci :D:D:D
  • Tak ji sem hoď :-))) my se chcem taky z duše zasmát :-))
    I když co se týče debility loga - tohle je silná konkurence :-D
    log
  • Jarla: :-)))
    Na druhém místě je hned ostravské logo !!! (protože šlo z mých peněz)
  • Jarla: jo to je dobré, ale pro mě je bezkonkurenční toto:
    značka

\
  • Krisa napsal(a):

Montezuma3 napsal(a):

Veřejné soutěže tipu. Dáme to na web a lidi sami zvolí, co je nejlepší. To dopadne vždycky špatně.

HELE, co tím jako chceš říci :D:D:D
    Tím jsem samozřejmě vůbec nechtěl zpochybňovat váš nárok na trůn your majesty. :-)
    Jarla napsal(a):

Tak ji sem hoď :-))) my se chcem taky z duše zasmát :-))

Nemohu, ta značka už díky bohu neexistuje. Vlastně díky mě, ale to je skoro to samé. :-)

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi