flankere - mohu ti dát recept :-) Jsou vážně výteční - zmizí jako první (ostatně už leta dělám jen ty druhy cukroví, co mizí okamžitě - dělám 8 kilo pro domácnost a stěží vydrží do Silvestra :-))
Monty - tu jsem ještě nejdela :-) Jméno mi připomnělo Savojskou dynastii :-)
Kdepak, my už takhle máme co dělat, abysme všechno zbaštili aspoň do půlky ledna... :) Krom posledníchg vánoc, kde se dělalo všechno čistě symbolicky...
To je ta část mimo mé chápání - že někomu vydrží dobré cukrové :-D Jsem dělala včera velký pišingr s broskvema a ořechama - to se pak po vytažení rozkrojí na čtyři díly a okamžitě to zmizí, než to stihne vychladnout :-)
Monty - o takovou krabici bych taky chtěla zakopnout :-)) I když raději ne - polovina cukrového má krémovou náplň - to by už nebylo košér :-D Tu čokoládu jsem zkrátka ještě nikdy neviděla - to víš, na horské pokraniční vísky to asi nevyvážejí :-))
Nene nejsou to vosí hnízda - těsto je poněkud jiné, založené na kokosu(který normálně moc nemusím, ale tady mi chutná ohromně) - je to u nás nejoblíbenější cukroví, proto vždycky dělám takové veliké manévry:-) A doma to vypadá, jak "Na západní frontě klid" :-)) A jak se vyčítavě koukají, když se tak tulí na talíři k sobě a máš nějakého ze skupinky uchvátit a sníst...:-D
naval recept :) prave som sa vratila z pracovnej veceru ku dnu matiek, tam davali do daru belgicke pralinky od vynalezcu tychto praliniek, ale ani nahodou nevyzerali tak dobre ako tvoje
To Londýnské logo je příšerné - to vidím prvně :-)) Logo chce především nápad - někdo ho má, někdo ne - mít nápad na objednávku...inu asi to jde, ale výslekdy jsou...odpovídající :-)) Některá tradiční taky stojí za to :-))
Hm já mám ráda poněkud výpravnější loga v příjemných barvách (což se o tom Londýnském olympijském říct nedá - ne že by to byla růžová, ale tak hnusná růžová...)
No automobilky si to umí zaplatit - i když komu platil pak Renault...:-) Úpravy loga během času mi taky přijdou káh - nechápu důvod a smysl, pakliže to není jedno z těch log, jako jsi třeba uvedl na začátku :-) Já mám na logo ještě požadavek, že musí být esteticky hezké a to třeba Poldi splňuje :-) Niké przní výslovnost, takže je nesnáším z principu :-) Přestože o Macech nedokážu říct slušné slovo jako uživatel, tak toto je majsterštyk
Checht - nemám slabost pro žádnou z těch značek, protože nejsem s kompem tak dobrá, abych zvládla Linux :-) Ale trocha skryté reklamy neuškodí - chuť pětihvězdičková :-))
Komentáře
Monty - tu jsem ještě nejdela :-) Jméno mi připomnělo Savojskou dynastii :-)
Krom posledníchg vánoc, kde se dělalo všechno čistě symbolicky...
Jsem dělala včera velký pišingr s broskvema a ořechama - to se pak po vytažení rozkrojí na čtyři díly a okamžitě to zmizí, než to stihne vychladnout :-)
Tu čokoládu jsem zkrátka ještě nikdy neviděla - to víš, na horské pokraniční vísky to asi nevyvážejí :-))
prave som sa vratila z pracovnej veceru ku dnu matiek, tam davali do daru belgicke pralinky od vynalezcu tychto praliniek, ale ani nahodou nevyzerali tak dobre ako tvoje
EDIT: Tučniačik s rumom :P
Některá tradiční taky stojí za to :-))
Úpravy loga během času mi taky přijdou káh - nechápu důvod a smysl, pakliže to není jedno z těch log, jako jsi třeba uvedl na začátku :-)
Já mám na logo ještě požadavek, že musí být esteticky hezké a to třeba Poldi splňuje :-)
Niké przní výslovnost, takže je nesnáším z principu :-)
Přestože o Macech nedokážu říct slušné slovo jako uživatel, tak toto je majsterštyk
Ale trocha skryté reklamy neuškodí - chuť pětihvězdičková :-))