Fanouškovská fikce

145791053

Komentáře

• heavy_head napsal(a):

Není můj. :-)

Neboj sa, to vieme, takto by sme ťa nepodcenili :))))
  • heavy: ani v tej najhorsej nocnej more by som si nedovolila povedat, ze nieco take si spachal ty :), ja sa uz neviem dockat toho tvojho dielka :)
    a odkial to mas?
  • Mně se dneska v noci přisnilo cosi podobné tomu, co by možná stálo za to napsat.
    Máte už to někdo hotové? :-)
    Lorde Gepeto, ty obyčejně býváš velmi rychlý... :-)
  • no ja uz mam "hlavnu dejovu liniu", este to hodit na papier
    uz viem kto, s kym a preco :)
  • :D No veď som predsa bleskurychlý lord :D Každopádne, mám nejaký ten základ, ale to je taká skomolená paródia, že namiesto toho radšej pošlem niečo iné a tú paródiu dám sem nesúťažne :D
  • Hildegarda napsal(a):

no ja uz mam "hlavnu dejovu liniu", este to hodit na papier

Kačka s Boltonom pretože nikto sa nestará o španielskú inkvizíciu .D
  • Hildegarda napsal(a):

heavy: ani v tej najhorsej nocnej more by som si nedovolila povedat, ze nieco take si spachal ty :), ja sa uz neviem dockat toho tvojho dielka :)
    a odkial to mas?

To mě teda neznáš. :-)
    Ehm, odkud? Zdroj: internet. ;-)
    No dobře, jestli chcete nabrat inspiraci a nevadí vám západozemština: http://archiveofourown.org/tags/Lyanna Stark*s*Rhaegar Targaryen/works
  • :D No veď som predsa bleskurychlý lord :D Každopádne, mám nejaký ten základ, ale to je taká skomolená paródia, že namiesto toho radšej pošlem niečo iné a tú paródiu dám sem nesúťažne :D

Nejsem si jistý, ale mám pocit, že můžete posílat i více prací. Jarlo, je to tak? ;-)
  • Hildegarda napsal(a):

Už se těším na ten propletenec lidských těl. :-)
  • heavy_head napsal(a):

Hildegarda napsal(a):

Už se těším na ten propletenec lidských těl. :-)
    tak to ta sklamem, opisovat kopulaciu mi mhmm nikdy neslo :)
    takze tentoraz bez :) - a mozno tak spoznas, ze som to pisala ja, lebo ostatni to mozu ponat explicitnejsie :)
  • Poznamenávám si: Hildegarda - slovensky, bez interpunkce a bez sexu. :-)
  • a doriti :), explicitne povedane :)
  • Explicitní odhalení totožnosti. :-)
    Já tam asi budu mít jednu explicitní scénu, kdy žena svléká jednoho muže očima. :-)
    A jednu až dvě vulgární nadávky - aby to bylo víc realistické. :-)
  • dalsie poznavacie znamenie :)
    takze aj ked sa nepodpiseme, tak kazdy znaly veci bude vediet, kto co toci :)
    predpokladam, ze Lord Gepeto nahodi nejaku velmi nepravdepodobnu teoriu, ktora doteraz nikoho nenapadla a taktiez to bude po slovensky :)
  • Hildegarda: Si píš :D Moje bude ľahko rozoznateľné - prosto ta najväčšia blbosť :D Ale asi ju napíšem schválne po česky
  • Ne, on říkal, že použije Google translator, abychom ho nepoznali. :-)
  • heavy: Nestraš, ak by som ho použil to by bolo jasné, ktoré to je... A Tak Rhaegar Vtáči princ skáče hľa tajomstvo vieri Lyannoš zbroj bum! :D
  • Jaký plánujete rozsah (v A4)?
  • Vážně nevím. Ještě jsem nezačal.
    Jestli myslíš normostrany, tak... 10-20-30?
    Kolik ty? ;-)
  • ja max 5 A4, nech tu ludi neunudim k smrti :)
  • Hildegarda: Si píš :D Moje bude ľahko rozoznateľné - prosto ta najväčšia blbosť :D Ale asi ju napíšem schválne po česky

no tak na to by som si netrufla - este by sa mi ta priplietla nejaka cucoriedka, atrament, kozub a bola by som uplne jasna :)
  • Hildegarda napsal(a):

Hildegarda: Si píš :D Moje bude ľahko rozoznateľné - prosto ta najväčšia blbosť :D Ale asi ju napíšem schválne po česky

no tak na to by som si netrufla - este by sa mi ta priplietla nejaka cucoriedka, atrament, kozub a bola by som uplne jasna :)
    Výborně, takže zneužiji domácí levnou pracovní sílu pro vymyšlení několika hodících se slovenských slov, zakomponuji je do textu a budu za maskovaného Slováka. :D
  • MU: dodam na zakazku, lebo inak sa tu na tej materskej unudim na smrt, vdaka bohu za sutaz
  • Hildegarda napsal(a):

Hildegarda: Si píš :D Moje bude ľahko rozoznateľné - prosto ta najväčšia blbosť :D Ale asi ju napíšem schválne po česky

No veď ja som nenapísal, že to bude aj gramaticky správne, ale o čosi sa pokúsiť môžem :D
    Miss Utahraptor napsal(a):

Hildegarda napsal(a):

Výborně, takže zneužiji domácí levnou pracovní sílu pro vymyšlení několika hodících se slovenských slov, zakomponuji je do textu a budu za maskovaného Slováka. :D
    To by bolo dobré, ja by som to úprimne privítal :))))
  • Inak Jarla alebo Alek alebo aj heavy - Tak môžeme dať aj dva súťažné príspevky? :)
  • Ale jedině, když to bude vynikající kvalita. :-)
  • hmmmm tak potom ani jeden...
  • :D No to sľúbiť nemôžem, ale čosi hádam spadne z môjho pera... koniec konečných koncov - veď vďaka Montimu to mám aj v banneri .))))
  • Hildegarda napsal(a):

hmmmm tak potom ani jeden...

Na Gepeta jsou kladeny zvýšené požadavky. Koneckonců jednou se probojoval až na hlavní stranu webu. :-)
    My ostatní můžeme i slabší průměr. :-)
  • heavy: Prikladáš mi moc, ktorou neoplývam... A veď aj ty si tu bol :D A nemyslím, že jedenkrát

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi