heavy: ani v tej najhorsej nocnej more by som si nedovolila povedat, ze nieco take si spachal ty :), ja sa uz neviem dockat toho tvojho dielka :) a odkial to mas?
Mně se dneska v noci přisnilo cosi podobné tomu, co by možná stálo za to napsat. Máte už to někdo hotové? :-) Lorde Gepeto, ty obyčejně býváš velmi rychlý... :-)
:D No veď som predsa bleskurychlý lord :D Každopádne, mám nejaký ten základ, ale to je taká skomolená paródia, že namiesto toho radšej pošlem niečo iné a tú paródiu dám sem nesúťažne :D
heavy: ani v tej najhorsej nocnej more by som si nedovolila povedat, ze nieco take si spachal ty :), ja sa uz neviem dockat toho tvojho dielka :) a odkial to mas?
:D No veď som predsa bleskurychlý lord :D Každopádne, mám nejaký ten základ, ale to je taká skomolená paródia, že namiesto toho radšej pošlem niečo iné a tú paródiu dám sem nesúťažne :D
Nejsem si jistý, ale mám pocit, že můžete posílat i více prací. Jarlo, je to tak? ;-)
no ja uz mam "hlavnu dejovu liniu", este to hodit na papier uz viem kto, s kym a preco :)
Už se těším na ten propletenec lidských těl. :-)
tak to ta sklamem, opisovat kopulaciu mi mhmm nikdy neslo :) takze tentoraz bez :) - a mozno tak spoznas, ze som to pisala ja, lebo ostatni to mozu ponat explicitnejsie :)
Explicitní odhalení totožnosti. :-) Já tam asi budu mít jednu explicitní scénu, kdy žena svléká jednoho muže očima. :-) A jednu až dvě vulgární nadávky - aby to bylo víc realistické. :-)
dalsie poznavacie znamenie :) takze aj ked sa nepodpiseme, tak kazdy znaly veci bude vediet, kto co toci :) predpokladam, ze Lord Gepeto nahodi nejaku velmi nepravdepodobnu teoriu, ktora doteraz nikoho nenapadla a taktiez to bude po slovensky :)
Hildegarda: Si píš :D Moje bude ľahko rozoznateľné - prosto ta najväčšia blbosť :D Ale asi ju napíšem schválne po česky
no tak na to by som si netrufla - este by sa mi ta priplietla nejaka cucoriedka, atrament, kozub a bola by som uplne jasna :)
Výborně, takže zneužiji domácí levnou pracovní sílu pro vymyšlení několika hodících se slovenských slov, zakomponuji je do textu a budu za maskovaného Slováka. :D
Hildegarda: Si píš :D Moje bude ľahko rozoznateľné - prosto ta najväčšia blbosť :D Ale asi ju napíšem schválne po česky
no tak na to by som si netrufla - este by sa mi ta priplietla nejaka cucoriedka, atrament, kozub a bola by som uplne jasna :)
Výborně, takže zneužiji domácí levnou pracovní sílu pro vymyšlení několika hodících se slovenských slov, zakomponuji je do textu a budu za maskovaného Slováka. :D
To by bolo dobré, ja by som to úprimne privítal :))))
Komentáře
a odkial to mas?
Máte už to někdo hotové? :-)
Lorde Gepeto, ty obyčejně býváš velmi rychlý... :-)
uz viem kto, s kym a preco :)
To mě teda neznáš. :-)
Ehm, odkud? Zdroj: internet. ;-)
No dobře, jestli chcete nabrat inspiraci a nevadí vám západozemština: http://archiveofourown.org/tags/Lyanna Stark*s*Rhaegar Targaryen/works
Už se těším na ten propletenec lidských těl. :-)
takze tentoraz bez :) - a mozno tak spoznas, ze som to pisala ja, lebo ostatni to mozu ponat explicitnejsie :)
Já tam asi budu mít jednu explicitní scénu, kdy žena svléká jednoho muže očima. :-)
A jednu až dvě vulgární nadávky - aby to bylo víc realistické. :-)
takze aj ked sa nepodpiseme, tak kazdy znaly veci bude vediet, kto co toci :)
predpokladam, ze Lord Gepeto nahodi nejaku velmi nepravdepodobnu teoriu, ktora doteraz nikoho nenapadla a taktiez to bude po slovensky :)
Jestli myslíš normostrany, tak... 10-20-30?
Kolik ty? ;-)
My ostatní můžeme i slabší průměr. :-)