Hra o trůny 2x08 - Princ ze Zimohradu

189101113

Komentáře

• Pche pche pche, vy tady nikdo ničemu nerozumíte :) Jistá možná, pošahaná možná, ale děvka fakt ne. Arianne je děvka, Daenerys je děvka a Sansa je panna, která už pannou dávno být neměla.
  • Lady Sansa napsal(a):

... pošahaná možná, ale děvka fakt ne. ...

Dobře, jak jinak bys označila "dá každýmu, kdo se jí trochu hodí"? Kurva? Štětka? Čeština je bohatá... :D
  • Čerti se jak chceš, ale Cersei je taky děvka :)
  • Jo to uznávám, Cersei je nejhorší děvka u celýho Západozemí, ale i tak ji mám ráda, Arianne, Dany, Šae a nikoho dalšího, protože mě nikdo nenapadá, nemám ráda.
  • Jo to uznávám, Cersei je nejhorší děvka u celýho Západozemí, ale i tak ji mám ráda, Arianne, Dany, Šae a nikoho dalšího, protože mě nikdo nenapadá, nemám ráda.

Tak si to přečťěte dvakrát, je to nějaký zasekaný.
  • Alek se zase někde fláká. :-)
  • A co to má společného s naší diskusí je Sansa děvka nebo ne? :) Neurážej se, pochopitelně je mi neuvěřitelnou ctí přečíst si slova, která vymyslel tvůj ctěný mozek a napsala tvá ctěná ruka a chápu tvou starost o našeho lorda velitele.
  • Heavy Zmije - no neříkala jsem Ti to před hodinkou ? :-D Dívat se a vybírat sázky! :-D
  • Lady Sansa napsal(a):

A co to má společného s naší diskusí je Sansa děvka nebo ne? :) Neurážej se, pochopitelně je mi neuvěřitelnou ctí přečíst si slova, která vymyslel tvůj ctěný mozek a napsala tvá ctěná ruka a chápu tvou starost o našeho lorda velitele.

????

Jak jsme se od Cersei dostali k Sanse? Už zase všechny cesty vedou do Říma?!
  • Sansa byla ještě před Cersei :). Anebo ne? Je to už nějaký zamotaný. Každopádně už to vypnu a nebudu vás tady obšťasňovat svými komentáři, maturity mi dávají zabrat, dobrou noc.
  • Lady Sansa napsal(a):

A co to má společného s naší diskusí je Sansa děvka nebo ne? :) Neurážej se, pochopitelně je mi neuvěřitelnou ctí přečíst si slova, která vymyslel tvůj ctěný mozek a napsala tvá ctěná ruka a chápu tvou starost o našeho lorda velitele.

Jednalo se o mou dobře míněnou, naprosto nezáludnou a mírovou snahu o to, že by Alek snad někdy v budoucnu mohl ten double-post smazat. Nic víc za tím nehledej. :-)
  • Tobě by to uvěřit mohli....za mými příspěvky hledají jinotaje :-p
  • A já tak dobře a hezky... To mám za to. :-)
  • Jediný dotčený by mohl být Alek, ale dozajista nebude :-)
  • Někdy mám pocit, že on jediný mě chápe. :-)
  • heavy_head napsal(a):

Alek se zase někde fláká. :-)

Tuhle větu slýchám tak často, že ji rovnou ignoruji. Takže nepochopil... je mi líto :-)
  • A teď už to smazat nemůžu, když na t navázala tak kvalitní diskuze. Buďte proklati :-)
  • Pojďme se bavit o té osmé epizodě, sakra.
    Viděl to někdo? Já teda ne. :-)
  • heavy_head napsal(a):

Pojďme se bavit o té osmé epizodě, sakra.

A teď schválně, co se stane, když řeknu totéž já :-D
  • Dvakrát, předsedo, už dvakrát!
  • heavy_head napsal(a):

Neviděl? Ale to bys měl hóóódně rychle napravit. Teď nevíš, že Cersei dělá návrhy Tyrionovi, Šae zakládá Klub Krásných Kurev a Spolek Svobodných Matek, Sansa se rozešla s Daenerys, protože nebyly schopné udržet funkční vztah na dálku a na konci dílu se vrhla na Bronna. Aryu se pokusil zabít Léto a Stannisovi někdo otrávil Bambiho. :D
  • heavy_head napsal(a):

no, však taky proč by se na to někdo měl dívat? ;-D
  • Kdo nebo co je Stannisův Bambi?
  • flanker.27 napsal(a):

Kdo nebo co je Stannisův Bambi?

Bambi

Když můžou mít Starkové zlovlky...
  • aha, proto má tommen ty koťata :-D to sou malý zakletý lvi :-D
  • Bambiho nééééééééé :(
  • Vrahu :o)))
  • Fuj, to musí být ale napínavé. :-)
  • MU: Toho znám, bál jsem se něčeho horšího :)
  • Jó, tys myslel asi Bimba. :-)

Bimbo

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů 2. řadaKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi