Pche pche pche, vy tady nikdo ničemu nerozumíte :) Jistá možná, pošahaná možná, ale děvka fakt ne. Arianne je děvka, Daenerys je děvka a Sansa je panna, která už pannou dávno být neměla.
Jo to uznávám, Cersei je nejhorší děvka u celýho Západozemí, ale i tak ji mám ráda, Arianne, Dany, Šae a nikoho dalšího, protože mě nikdo nenapadá, nemám ráda.
Jo to uznávám, Cersei je nejhorší děvka u celýho Západozemí, ale i tak ji mám ráda, Arianne, Dany, Šae a nikoho dalšího, protože mě nikdo nenapadá, nemám ráda.
Tak si to přečťěte dvakrát, je to nějaký zasekaný.
A co to má společného s naší diskusí je Sansa děvka nebo ne? :) Neurážej se, pochopitelně je mi neuvěřitelnou ctí přečíst si slova, která vymyslel tvůj ctěný mozek a napsala tvá ctěná ruka a chápu tvou starost o našeho lorda velitele.
A co to má společného s naší diskusí je Sansa děvka nebo ne? :) Neurážej se, pochopitelně je mi neuvěřitelnou ctí přečíst si slova, která vymyslel tvůj ctěný mozek a napsala tvá ctěná ruka a chápu tvou starost o našeho lorda velitele.
????
Jak jsme se od Cersei dostali k Sanse? Už zase všechny cesty vedou do Říma?!
Sansa byla ještě před Cersei :). Anebo ne? Je to už nějaký zamotaný. Každopádně už to vypnu a nebudu vás tady obšťasňovat svými komentáři, maturity mi dávají zabrat, dobrou noc.
Jednalo se o mou dobře míněnou, naprosto nezáludnou a mírovou snahu o to, že by Alek snad někdy v budoucnu mohl ten double-post smazat. Nic víc za tím nehledej. :-)
Pojďme se bavit o té osmé epizodě, sakra. Viděl to někdo? Já teda ne. :-)
Neviděl? Ale to bys měl hóóódně rychle napravit. Teď nevíš, že Cersei dělá návrhy Tyrionovi, Šae zakládá Klub Krásných Kurev a Spolek Svobodných Matek, Sansa se rozešla s Daenerys, protože nebyly schopné udržet funkční vztah na dálku a na konci dílu se vrhla na Bronna. Aryu se pokusil zabít Léto a Stannisovi někdo otrávil Bambiho. :D
Komentáře
Tak si to přečťěte dvakrát, je to nějaký zasekaný.
Jak jsme se od Cersei dostali k Sanse? Už zase všechny cesty vedou do Říma?!
Viděl to někdo? Já teda ne. :-)
Když můžou mít Starkové zlovlky...