Když už do mě bodáte vidličky a házíte šipky, tak přiložím a uberu svému (neexistujícímu) cool faktoru body :-) TOHLE jsem objevil včera v noci a během dneška si to dal čtyřikrát. Nemůžu se dočkat. To obsazení je dokonalý (Anička mě brala už dřív, ale teď je to definitivní) a ta práce s hudbou!
ale vzpomněla jsem si na vtip, co vykládají Slováci: Baví se dva lyžaři při jízdě: "Minten kér." "Kér mi deretvár"
Otázka: v jakém je to jazyce?
Psané už to není ono, je to třeba někomu říkat. :-)
Tohle je česky, ale můj nebohý extchán říkával mé nebohé extchýní na otázku, zda mu chutná "jób á sártol" V jakém je tohleto jazyku, a co to znamená ? ;-) Soudruzi z jižního Slovenska, Vy byste to mohli vědět.. :-D
Toho prvního jsem si musela najít, protože si pod jménem nepamatuju (z Pilířů země podle obličeje jo), toho druhého nemám ráda. Radši tam mohl hrát i Guy Pearce :)
Pobavil mě slovenský překlad názvu, Bedári - to jako vážně, bratia? :-)
Jsem si dohledal obsazení a Cohen bude Thenardier a ženušku mu bude dělat Bonham Carter - tak to je fajn, malý roličky, ale o to výraznější. Dobrá volba.
Komentáře
ale vzpomněla jsem si na vtip, co vykládají Slováci:
Baví se dva lyžaři při jízdě:
"Minten kér."
"Kér mi deretvár"
Otázka: v jakém je to jazyce?
Psané už to není ono, je to třeba někomu říkat. :-)
Flankere: zle som prelozila, nedakuj, čučoriedčie je asi spravnejsie :)
žur to je jako saur nebo sauer....to je podle chuti
"jób á sártol"
V jakém je tohleto jazyku, a co to znamená ? ;-)
Soudruzi z jižního Slovenska, Vy byste to mohli vědět.. :-D
Jsem si dohledal obsazení a Cohen bude Thenardier a ženušku mu bude dělat Bonham Carter - tak to je fajn, malý roličky, ale o to výraznější. Dobrá volba.